Πρόταση

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

vags

Νεοφερμένο μέλος

Ο vags αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Η αποψη μου ειναι να παρετε κανενα σκυλο καλυτερα ωστε να μην εχετε και προβληματα υγειας. Απο την στιγμη που θα παρετε ενα σκυλο θα γνωρισετε τι θα πει κατοικιδιο. Προσωπικα εχω τρια λυκοσκυλα, προστατευουν την οικογενεια μου, ειναι πιστα, ζητουν ελαχιστα και ειναι η καλυτερη παρεα. Θα συνιστουσα το ιδιο και για εσας. Φιλικα προς ολους τους γατοφιλους Vags.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η αποψη μου ειναι να παρετε κανενα σκυλο καλυτερα ωστε να μην εχετε και προβληματα υγειας. Απο την στιγμη που θα παρετε ενα σκυλο θα γνωρισετε τι θα πει κατοικιδιο. Προσωπικα εχω τρια λυκοσκυλα, προστατευουν την οικογενεια μου, ειναι πιστα, ζητουν ελαχιστα και ειναι η καλυτερη παρεα. Θα συνιστουσα το ιδιο και για εσας. Φιλικα προς ολους τους γατοφιλους Vags.

Τι εννοεις?:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

επειδη εχω κ σκυλο κ ειδικα ενα χαζο ροτβαιλρ μπορω να σουπω οτι κ οι γατες μοου μου προσφερουν ακριβως τα ιδια πραγματα με το σκυλό μου οταν αγαπας τα ζωα τα αγαπας ολα χωρις να τα ξεχωριζεις σε σκυλο γατα ποντικι πουλι ψαρι απλα το αγαπας για αυθτο που σου δινει κ του δινεις

Τι εννοεις?:confused:
Ότι είναι καλύτερο εργαλείο από ότι η γάτα. Έτσι όπως το λέει, προσωπικά αυτό καταλαβαίνω.

Το θέμα κλειδώνεται σύμφωνα με τον κανόνα 0. :down:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back