Πρόταση

irene_marga

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα.
Κορίτσια μου και αγόρια μου,
τόσα αδέσποτα γατάκια ακόμα περιμένουν... Βλέπω σε αναμονή τόσο καιρό τόσα γατάκια και στεναχωριέμαι πραγματικά.

Γιατί δεν βγαίνουμε σαν σάιτ, στον δρόμο με έναν πάγκο, με φωτογραφίες των γατιών, να προωθήσουμε τις αγγελίες;;
Μπορεί κάποιος να ενδιαφερθεί για κάποιο από αυτά. Έτσι θα κοζάρουμε κι εμείς αυτούς που θέλουν γατάκι και θα ξέρουμε ότι το γατάκι πάει σε καλά χέρια.
Επιπλέον προωθούμε και το σάιτ έτσι. Ώστε όταν κάποιος αποφασίσει ότι θέλει γατάκι να ψάξει εδώ.

Ή μια άλλη ιδέα μου είναι να κολλήσουμε αφίσες το όνομα του σάιτ (και των συνεργατών βέβαια) ο καθένας στην γειτονιά του. Νομίζω ότι θα έχει απήχηση. Και όταν μιλάω για αφίσα, δεν μιλάω ούτε για Α4 ούτε για Α0 η' κάτι μεγαλύτερο. Μιλάω για μικρά χαρτάκια που θα γράφουν το όνομα του σάιτ και ότι από εκεί μπορούν να σώσουν ένα αδέσποτο.

Επίσης έτσι προωθούμε και την ιδέα "Η γάτα σαν κατοικίδιο", που πολλοί πιστεύουν ότι οι γάτες είναι μόνο για να είναι αδέσποτες, και έξω στην φύση ανυπεράσπιστες. Τις θεωρούν βρώμικες και γεμάτες αρρώστιες.

Μέσω ενός σάιτ μόνο δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα δυστυχώς. Εγώ ούτε καν ήξερα ότι υπήρχε σάιτ μόνο για γάτες.

Ας δημιουργήσουμε μία ομάδα, και ας κάνουμε κάτι παραπάνω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για αρχη αν θες ελα στην εκδηλωση του αδεσποτολογιου Σαββατο 22 Νοεμβριου στη Δημοτικη αγορα της κυψέλης , ωρα 19.00
μεταξυ αλλων , θα υπαρχει ενας παγκος για ενημερωση , στειρωσεων και προωωθηση αδεσποτων γατακιων και σκυλακιων με εμφαση εκεινα που ειναι καιρο στα αζητητα...
!
μπορεις να τυπωσεις αφισσουλες , και φυλλαδιακαι εμγατακια και αν ερθεις απο κει!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φυσικά και θα έρθω!!! :))))
Τι χρειάζεται να τυπώσω;; Γατάκια τα οποία είναι ακόμα στα αζήτητα;; Να φτιάξω αφισούλες με αυτά τα γατάκια και να τα φέρω;;

ναι!!!:) οτι νομίζεις οτι ειναι στα αζήτητα, εδω και καιρο, αν θες στειλε μου με πμ το mail sou περισσοτερα εδώ.
www.adespotologio.wordpress.com:)

Γιατί δεν κάνουμε ένα μεγάλο bazaar σε κεντρική πλατεία της Αθήνας και όχι μόνο.
Παράλληλα θα ήθελα να επισημάνω ότι ο ραδιοφωνικός σταθμός Love Radio και συγκεκριμένα ο Τάσος Τρύφωνος είναι πολύ ευαισθητοποιημένος στο θέμα της προστασίας των ζώων και θεωρώ ότι θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν την εκδήλωση μας χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουμε διαφήμιση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back