Πρώτες αγάπες :P

lactoula

Πολύ δραστήριο μέλος

Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα.
Θυμαστε καθολου τον πρωτο σας παιδικο ερωτα? :rolleyes: Απο την γειτονια, το παιδικο σταθμο, το νηπιο η ακομα και το δημοτικο? :D Θελετε να μοιραστουμε τις πρωτες μας παιδικες αγαπες? Που λιγο πολυ κατι θα θυμομαστε απο αυτες, μια γλυκια αναμνηση που μας κανει ακομα και τωρα να χαμογελαμε...:up: :lol: Και οσοι εχουν παιδια, σιγουρα θα θυμουνται (παλι με χαμογελο) την πρωτη φορα που το παιδακι τους ηρθε απο καπου λεγοντας: Μαμα, θα παντρευτω τον/την ταδε γιατι τον/την αγαπω!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ, εμενα ηταν ενας απο το δημοτικο...
Ηρθε στην δευτερα δημοτικου και απο τοτε ημασταν αχωριστοι...Παιδια βεβαια, λεγαμε οτι θα παντρευτουμε...
Ακομα θυμαμαι την ηλιθια αντιζηλο μου που ηθελε να μου τον κλεψει...:D

Οταν πηγαμε γυμνασιο, "χωρισαμε" γιατι πηγαμε σε διαφορετικα σχολεια...
Εχουμε να μιλησουμε καιρο, παρολο που μενουμε κοντα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:D :D εμενα ο πρωτος ερωτας μου ηταν ο Αριστοτελης στο νηπιαγωγειο!!ειχα ομως πολλες αντιζηλες γιατι ηταν το ωραιοτερο αγορακι:lol: του Αγ.Βαλεντινου του ειχα παει λουλουδια και στο χορο που ειχαμε κανει τον κυνηγαγα να βγαλουμε φωτογραφια:redface:

Σε ηλικία νηπιαγωγείου πρέπει να ήμουν. Νομίζω Σπύρο τον έλεγαν και παίζαμε μαζί στην παιδική χαρά. Αλλά δεν έλεγα ποτέ ότι θα τον παντρευτώ :hmm:.

εμενα ηταν απο το δημοτικο,γνωριστηκαμε απο τα κοτοπουλακια που ειχα στην αυλη και επαιζα μαζι τους, ηρθε και ο βαγιος( ετσι τον λεγανε) και τα ταιζαμε μαζι.μετα ερχοταν σπιτι θυμαμαι και πεζαμε καστρα και πολιορκητες και παντα τον κερδιζα!ηταν πολυ καλο παιδακι και ντροπαλο.θυμαμαι μια μερα ημουν αρρωστη και ξαπλα στο κρεββατι και ηρθε και μου εκανε παρεα ποση ωρα.:) αυτο που θυμαμαι ηταν το ποσο καλος ηταν και ευαισθητος.

Σε ηλικία νηπιαγωγείου πρέπει να ήμουν. Νομίζω Σπύρο τον έλεγαν και παίζαμε μαζί στην παιδική χαρά. Αλλά δεν έλεγα ποτέ ότι θα τον παντρευτώ :hmm:.

Κι εμένα Σπύρο τον έλεγαν τον πρώτο μου!!!:blink: :blink: :D :P
Και μάλιστα κι ο δικός μου στο νηπιαγωγείο!:blink: :P
Μια φορά μάλιστα καθόμασταν σε ένα κυκλο γύρω από τη δασκάλα κι εκείνος έπεσε κάτω κι εγώ από πάνω του, και με τα μυαλά που κουβαλούσα εκείνη την εποχή (:P :rolleyes: ) έτρεξα αμέσως στη γιαγιά μου μόλις σχόλασα και της είπα: Γιαγιά, είμαι έγκυος στο παιδί του Σπύρου!!!:rolleyes: Η γιαγιά φυσικά έσκασε στα γέλια και προσπαθούσε η κακομοίρα να μου εξηγήσει. Αλλά εγώ, την είχα πάρει την απόφασή μου. Θα το κράταγα το παιδί!:P :rolleyes:

:lol::blink::redface:
Νιάου να'σαι καλά μ'έκανες και γέλασα! Όχι εμείς δεν είχαμε προχωρήσει τόσο πολύ :P:whistle::inlove:

Κι εμένα Σπύρο τον έλεγαν τον πρώτο μου!!!:blink: :blink: :D :P
Και μάλιστα κι ο δικός μου στο νηπιαγωγείο!:blink: :P
Μια φορά μάλιστα καθόμασταν σε ένα κυκλο γύρω από τη δασκάλα κι εκείνος έπεσε κάτω κι εγώ από πάνω του, και με τα μυαλά που κουβαλούσα εκείνη την εποχή (:P :rolleyes: ) έτρεξα αμέσως στη γιαγιά μου μόλις σχόλασα και της είπα: Γιαγιά, είμαι έγκυος στο παιδί του Σπύρου!!!:rolleyes: Η γιαγιά φυσικά έσκασε στα γέλια και προσπαθούσε η κακομοίρα να μου εξηγήσει. Αλλά εγώ, την είχα πάρει την απόφασή μου. Θα το κράταγα το παιδί!:P :rolleyes:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ax εγω στην πρωτη δημοτικου τρελλος ερωτας με το Ζηση! Ηθελε να γινει δικαστης θυμαμαι. Πηγαιναμε μαζι στις κουνιες και ειχε μια μερα γενεθλια πριν απο μενα στισ 23 ιουλιου εκεινος, 24 εγω! Τελος τις χρονιας μετακομισανε Αθηνα και εγω ημουνα απαρηγοριτη...Μεχρι που στην τριτη ταξη ηρθε ο Στεφανος:lol: :lol:

Στην πρώτη δημοτικού ήμουν ερωτευμένη με το μικρότερο αδελφό μιας συμμαθήτριάς μου, τον Πέτρο ο οποίος πήγαινε νηπιαγωγείο. Τρελλά ερωτευμένη!!! Έχω και φωτογραφίες μαζί του από σχολικές εκδρομές που η μαμά της Άννας έφερνε και τον μικρό μαζί, ένα πανέμορφο μελαχρινό αγοράκι.:inlove:
Μπορεί να μη θυμάμαι ονόματα ή φάτσες από μετέπειτα συμμαθήτριες και συμμαθητές ή άλλους παιδικούς έρωτες, τον Πέτρο όμως δεν τον ξεχνάω! Θα ήθελα πάρα πολύ να τον ξαναδώ αλλά φοβάμαι ότι θα'χει γίνει χάλια και θα απογοητευτώ...:/:

Στην πρώτη δημοτικού ήμουν ερωτευμένη με το μικρότερο αδελφό μιας συμμαθήτριάς μου, τον Πέτρο ο οποίος πήγαινε νηπιαγωγείο. Τρελλά ερωτευμένη!!! Έχω και φωτογραφίες μαζί του από σχολικές εκδρομές που η μαμά της Άννας έφερνε και τον μικρό μαζί, ένα πανέμορφο μελαχρινό αγοράκι.:inlove:
Μπορεί να μη θυμάμαι ονόματα ή φάτσες από μετέπειτα συμμαθήτριες και συμμαθητές ή άλλους παιδικούς έρωτες, τον Πέτρο όμως δεν τον ξεχνάω! Θα ήθελα πάρα πολύ να τον ξαναδώ αλλά φοβάμαι ότι θα'χει γίνει χάλια και θα απογοητευτώ...:/:

Πωπω ναι μην τον δεις!
Εγω ειδα τον Ζηση πριν 3 χρονια κα ηταν ενα χαλι.. Απογοητευση!
Απο την αλλη ειδα και ενα αλλο παιδι που ηταν ασχημουλι μικρο και τωρα ειναι ενας θεος:lol:

Eγώ σε όλο το δημοτικό ήμουν ερωτευμένη με ένα συμμαθητή μου. Ήταν αμοιβαία τα συναιθήματα. Υπήρχαν και αντιζηλίες γιατί ήταν ο πιο όμορφος της τάξης. Ήμουν όμως πολύ ντροπαλή και του έριχνα χυλόπιτα κάθε φορά που μου ζητούσε να "τα φτιάξουμε" αν και στην πραγματικότητα ήθελα.:redface: Μέχρι την έκτη δημοτικού είχε προσπαθήσει τα πάντα για να με ρίξει. Μέχρι και στο γραμματοκιβώτιο στο σπίτι μου είχε γράψει "Χριστίνα σε αγαπώ" και το όνομα του. Το έσβησα με μπλάνκο και φυσικά δεν έχει φύγει ακόμα! :blink:Στο γυμνάσιο χωριστήκαμε, αλλά ξαναβρεθήκαμε στο λύκειο. Μάλιστα σε μερικά μαθήματα καθόμασταν στο ίδιο θρανίο και μου έδειχνε καθημερινά το ενδιαφέρον του αλλά ήταν πλέον αργά γιατί είχα ερωτευτεί κάποιον άλλο ( με τον οποίο είμαστε ακόμα μαζί)!:):inlove:

εγω παλι ερωτευτηκα μεγαλη στην 6η δημοτικου τον γυμναστη νου τον κυριο αντρεα απο τοτε με ελκυαν οι μεγαλοι αντρες

ειναι μερικες φορες απογοητευση να βλεπεις παλιους ερωτες...σ'ολο το δημοτικο ημουν ερωτευμενη με εναν Σταματη,ο οποιος ηταν ο γοης του σχολειου.δεν τα ειχαμε φτιαξει,απλα υπηρχε αυτο το παιδικο και αθωο φλερτ.τον ειδα πολλα χρονια μετα κι εφριξα!χαλι μαυρο:down:
προχτες συναντησα αλλον εναν παιδικο μου ερωτα και πρεπει να ομολογησω οτι εχει ομορφυνει:rolleyes: βεβαια εγω ημουν ολη μερα στο ποδι με 4 ωρες υπνο και φυσικα σαν το φαντασμα:redface:

Να μη μιλήσουμε καλύτερα για την τελευταία μας αγάπη?:P:P
Η πρώτη πόνεσε άουυυυυυυ:redface::redface:

Ο "δικος" μου φιμολογειτε οτι ειναι γκει...:whistle: :whistle: :whistle: :cry:

Πωπω είστε φοβερές όλες. εμένα ο πρώτος μου έρωτας ήταν ο άγγελος. Από την 1η ως την 6η δημοτικού. Αλλά δεν με ήθελε...:(
Και εννοείται ότι στο γυμνάσιο τον ξέχασα!!!:P
έχω πάαααρα πολλά χρόνια να τον δω και πραγματικά αναρωτιέμαι πως να χει γίνει....

Ωραίο Θέμα!!!:)
Εμένα ο πρώτος μου ήταν ο νονός μου (πρέπει να ημουν πολυ πολυ μικρη). Μετα ακολούθησε ενα αγοράκι στο νηπιαγωγειο. Χάρη τον έλεγαν. Ξανθος με φακίδες. Κάποια στιγμη του την έπεσα και του είπα οτι τον αγαπάω αλλα αυτος δεν ανταποκρίθηκε. Ετσι του έκανα κεφαλοκλείδωμα -αγκαλια μπας και τον πείσω... Ειδαν κι έπαθαν οι δασκάλες να μας χωρίσουν... (Τραυματική εμπειρία για τον Χάρη...:( ). Ακουλουθησαν ένα σωρό άλλοι έρωτες μικροί και μεγάλοι εντός και εκτός σχολείου, που εάν τους γράψω εδώ θα πιάσουν 5 σελίδες!

εκτός απο την πρώτη παιδική αγάπη όμως το πιο φοβερό ήταν για μένα όταν στήν γιορτή για τήν λήξη του σχολικού έτους πήγα να καμαρώσω τον γιόμου και ξαφνικά εκεί που καθόμουνα βλέπως κάποιον απέναντι μου και λέω " εγώ αυτόν κάπου τον ξέρω"...σε 3 δευτερόλεπτα τον αναγνώρισα, ήταν ή πρώτη μου σχέση, ο Νίκος, μεγάλος έρωτας, λέγαμε οτι δεν θα χωρίσουμε ποτέ.....ναι καλα τώρα!!!! το αποτέλεσμα, ο γιός του και ο δικός μου, συμμαθητέςςςςςςςς!!!!,:lol: στο ίδιο τμήμα!!!!!!!! απίστευτο????? :)

και λίγη...κριτική.....ΧΑΛΙΑ ήτανε...χιχιχιχι!!!!!!!!!!!!!!:)

το αποτέλεσμα, ο γιός του και ο δικός μου, συμμαθητέςςςςςςςς!!!!,:lol: στο ίδιο τμήμα!!!!!!!! απίστευτο????? :)

απιστευτο:blink: !!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back