Subject to change
e-steki.gr Founder
Ατύχημα από αυτοκίνητο
Τι να ΜΗΝ κάνετε: Μην ρίξετε κρύο νερό απότομα στο έγκαυμα, γιατί η ξαφνική πτώση της θερμοκρασίας μπορεί να επιφέρει χειρότερα προβλήματα.
Τι να ΜΗΝ κάνετε: Μη φροντίσετε τη γάτα χωρίς να φορέσετε γάντια και προστατευτικά ρούχα. Κινδυνεύετε να πάθετε κι εσείς έγκαυμα.
Τι να ΜΗΝ κάνετε: Μην προκαλέσετε εμετό, γιατί μπορεί να προκαλέσετε εισρρόφηση στους πνεύμονες.
Τι να ΜΗΝ κάνετε: Μην ακουμπάτε τη γάτα χωρίς να έχετε κλείσει πρώτα την παροχή ρεύματος. Κινδυνεύετε να πάθετε κι εσείς ηλεκτροπληξία.
Τι να ΜΗΝ κάνετε: Μην προσπαθήσετε να πιάσετε μια γάτα που έχει σπασμούς.
*Τεχνητή αναπνοή:
2. Αναπνεύστε απαλά στη μύτη της (30 περίπου αναπνοές το λεπτό), απομακρύνοντας το στόμα σας μεταξύ των αναπνοών για να της επιτρέψετε να εκπνεύσει.
3. Συνεχίστε ώσπου η γάτα αρχίσει να αναπνέει από μόνη της, έρθει ο κτηνίατρος ή δείτε ότι δεν ωφελεί πλέον.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος

suzanitta
Νεοφερμένο μέλος
Με την τεχνητή αναπνοή όμως έχω κάποιους ενδοιασμούς...
Αν είναι δική σου η γατούλα την κάνεις, αν είναι του δρόμου όμως το ρισκάρεις;
Δεν ξέρω αν ακούγομαι άπονη
, αλλά δεν είναι λίγο παράτολμο;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όμως την κατάλληλη στιγμή, θα μπορέσουμε να σκεφτούμε λογικά και να θυμηθούμε όλους αυτούς τους κανόνες; Eγώ ειλικρινά δεν ξέρω...
.....αν και όταν έκοψε την πατουσίτσα της, είχα αντιδράσει γρήγορα και σωστά....
Ίσως να έχουμε μέσα μας δύναμη που δεν γνωρίζουμε. Tο σημαντικότερο είναι η ψυχραιμία.
Subject to change
e-steki.gr Founder

ladycat
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki