Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Επίσης σήμερα έχει κάνει δυο τουλάχιστον φορές διάρροια, της δίνω να τρώει techni-cal lifestages kitten, ξηρά(δεν ξέρω και τι δόσεις πρέπει να του δίνω ακόμα, δεν μοιάζει πεινασμένο πάντως, ακόμα να τελειώσει το πιατάκι). Είναι απο το άγχος και την αλλαγή περιβάλλοντος; Ή την έχει πειράξει η τροφή; "μακαρονάκια" που μου είπε ο γιατρός (παράσιτα) λευκά δεν είδα πάντως. Επίσης ψάχνω και όνομα, κάτι μυθολογικό κατα προτίμηση. Όποιος έχει ιδέες ας πει.Σαν συμπεριφορά πάντως καλά τα πάει, έμεινε πολύ λίγη ώρα φοβισμένο και άρχισε να εξερευνεί γρήγορα και να παίζει. Μόνο που πρέπει να βρω τρόπο να προστατεύσω κάτι οθόνες μην τις πειράξει. Δεν δείχνει ζημιάρικο πάντως και ακούει ακόμα, ούτε επιμένει σε κάτι πολύ ώστε να το γκρεμίσει. Και την κοιλίτσα του μου έδωσε. Σε λίγο θα του πλύνω και μια πετσετούλα το σωματάκι του να καθαρίσει λίγο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Καλώς την δέχτηκες την μικρούλα!!!Πήρα χθες μια γατούλα (κατα πάσα πιθανότητα) γκριζωπή, περίπου δυομιση με τριων μηνών. Την πήγα και γιατρό δεν της βρήκε κάτι, μου έιπε να την ξαναπάω σε ένα μήνα για τα πρώτα εμβόλια. Σήμερα όμως είδα να ξύνει με το πίσω ποδαράκι τα αυτάκι του, είναι ψίλοι, τι πρέπει να κάνω; Ζούσε εδώ και κανα μήνα με τα δυο αδελφάκια του σε ένα κλουβί, και έτρωγαν οτι να ναι, κυρίως ψαροκόκκαλα και μέχρι και τηγανίτες είχα βρει εκεί μέσα. Τώρα θα ζει στο μεγάλο φοιτητικό μου κλουβί, μέχρι να αλλάξουμε σπίτι. Επίσης σήμερα έχει κάνει δυο τουλάχιστον φορές διάρροια, της δίνω να τρώει techni-cal lifestages kitten, ξηρά(δεν ξέρω και τι δόσεις πρέπει να του δίνω ακόμα, δεν μοιάζει πεινασμένο πάντως, ακόμα να τελειώσει το πιατάκι). Είναι απο το άγχος και την αλλαγή περιβάλλοντος; Ή την έχει πειράξει η τροφή; "μακαρονάκια" που μου είπε ο γιατρός (παράσιτα) λευκά δεν είδα πάντως. Επίσης ψάχνω και όνομα, κάτι μυθολογικό κατα προτίμηση. Όποιος έχει ιδέες ας πει.
Σαν συμπεριφορά πάντως καλά τα πάει, έμεινε πολύ λίγη ώρα φοβισμένο και άρχισε να εξερευνεί γρήγορα και να παίζει. Μόνο που πρέπει να βρω τρόπο να προστατεύσω κάτι οθόνες μην τις πειράξει. Δεν δείχνει ζημιάρικο πάντως και ακούει ακόμα, ούτε επιμένει σε κάτι πολύ ώστε να το γκρεμίσει. Και την κοιλίτσα του μου έδωσε. Σε λίγο θα του πλύνω και μια πετσετούλα το σωματάκι του να καθαρίσει λίγο.

Βάλε μας καμία φώτο να την δούμε και να σου προτείνουμε ονόματα!!!

Ο γιατρός της έβαλε αμπούλα για τα εξωπαράσιτα???Της έδωσε παστούλα ή χαπάκι για τα ενδοπαράσιτα???

Ίσως κάνει διάρροια γιατί μπορεί να έχει παράσιτα στο εντεράκι της.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Να σου ζήσει το γατάκι σου φυσικά και περιμένουμε φωτο!!!

Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
, μάλλον ουδέτερα. Τι είναι αυτό; Αν ξέρετε φυσικά. Και γιατίδ εν πήγε στην άμμο; Φωτογραφίες σύντομα.
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να σου ζήσει η μικρή σου..Καλό θα ήταν να την κάνεις την ενδοπαρασίτωση όπως και να' χει..Και μπορείς για τους ψύλλους να του βάλεις αμπούλα στο σβερκάκι του που είναι πιο καλό από το σπρέι για τα μικρά!Τώρα αυτό που είδες μάλλον για εμετούλη μου κάνει
ίσως έφαγε πολύ και ξέρεις έχουν κι' ευαίσθητο στομαχάκι τα γατάκια..Ρώτα και τον κτηνίατρο του φόρουμ αν δεν μπορείς να το πας στον δικό σου άμμεσα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofiakosm
Νεοφερμένο μέλος
Επίσης ψάχνω και όνομα, κάτι μυθολογικό κατα προτίμηση. Όποιος έχει ιδέες ας πει.
Να την χαίρεσαι την μικρούλα σου

Το Κασσάνδρα πώς σου φαίνεται ?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

και παλι να την χαιρεσαι...

Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βαφτίσθηκε: ΊριςΝα την χαίρεσαι την μικρούλα σου
Το Κασσάνδρα πώς σου φαίνεται ?
freiderikos
Νεοφερμένο μέλος
γεια σας εγω σημερα θα υιοθετησω μια γατουλα που ειδα στις αγγελιες εδω!!τωρα την λενε μελινα αλλα εγω θα τη ν ονομασω ισιδα γιατι ειναι μια πραγματικη θεα!!!!!!παντως μπορειτε σας παρακαλω να με βοηθησετε κ να μ πειτε πως την εκπαιδευω να πηγαινει στην αμμο της?????πρωτη φορα αποφασισα να αγαπαω μια γατα απο κοντα κ δεν ξερω πολλα!ευχαριστω!
Γιατί βρε δεν ανοίγεις ένα νέο θέμα για τις απορίες σου;
Θα πάρεις την τρίχρωμη μελίνα; 'Η δεν είδα τη σωστή αγγελία;
Ποια είναι η ηλικία της; Έχει μείνει ξανά σε σπίτι ή ήταν αδέσποτη;
Γενικώς το θέμα της άμμου δεν είναι κάτι δύσκολο. Οι περισσότερες γάτες μαθαίνουν σχεδόν αυτόματα να πηγαίνουν. Άφησε την αρχικά να εξερευνήσει το σπίτι (ή όποιους χώρους θα επιτρέπεις να κυκλοφορεί) και στο τέλος -αν δεν την ανακαλύψει μόνη της- δείξ'της την άμμο της. Μπορείς να βάλεις το χέρι σου και να κάνεις ότι σκάβεις για να σε δει. Να δει την κίνηση και τον ήχο. Μπορείς μετά να τη βάλεις μέσα, να πάρεις το ποδαράκι της στο χέρι σου και να κάνεις την κίνηση σκαψίματος για να καταλάβει τι ρόλο "βαράει" η άμμος! Μετά από αυτό θα καταλάβει. Έχε την αμμολεκάνη (καλύτερα να πάρεις κλειστή από πάνω) σε προσβάσιμο και καλύτερα φανερό σημείο για να μην τη χάνει, να μάθει πιο εύκολα τη θέση της. Τουλάχιστον στην αρχή.
Πες μας νέα! Πώς θα τα πάτε μαζί

freiderikos
Νεοφερμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

περιμενουμε θεμα γι αυτη την κουκλα!!!!
Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αγόρασα ένα vapet get off spray. Ήταν το μοναδικό στο πετ σοπ και δεν βρήκα εύκολα αγγλικές οδηγίες. Ξέρει κανείς αν αυτό το σπρει κάνει για πράγματα που πιάνω και γω, όπως την κιθάρα μου λόγου χάρη που δεν θέλω να πειράζει; Επίσης κάνει για κρεβάτι και κουζίνα-πάγκο; Αν και στην τελευταί ερώτηση την απάντηση την ξέρω ήδη απλά ποτέ δεν ξέρεις.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Έχω πρόβλημα. Όταν κοιμάμαι χώνεται μέσα στις κουβέρτες μαζί μου. Δεν πάνε 2 μέρες που της έβαλα την αμπούλα για ψίλους και δεν μου αρέσει να το κάνει, αλλά και γενικά το μέσα στις κουβέρτες είναι κάτι που δεν θέλω να της το επιτρέπω και πρέπει να το μάθει απο τώρα, ούτε πάνω απο τα μαξιλάρια μου. Της πήρα καλαθάκι με μαξιλαράκι αλλά κάτι μου λέει ότι πάλι τα ίδια θα κάνει απόψε. Υπάρχει τρόπος να διαλέξει άλλο μέρος;
Αγόρασα ένα vapet get off spray. Ήταν το μοναδικό στο πετ σοπ και δεν βρήκα εύκολα αγγλικές οδηγίες. Ξέρει κανείς αν αυτό το σπρει κάνει για πράγματα που πιάνω και γω, όπως την κιθάρα μου λόγου χάρη που δεν θέλω να πειράζει; Επίσης κάνει για κρεβάτι και κουζίνα-πάγκο; Αν και στην τελευταί ερώτηση την απάντηση την ξέρω ήδη απλά ποτέ δεν ξέρεις.
η μονη περιπτωση ειναι να κλεινεις την πορτα της κρεββατοκαμαρας....

ναι.απο οτι ξερω κανει και για αντικειμενα....το φροντλαιν τουλαχιστον...αλλα μην αγχωνεσαι...ολοι βαλαμε γατακια μεσα με ψυλλους,και ποτε δεν κολλησαμε....δεν κολλαει στους ανθρωπους...η αποπαρασιτωση γινεται για την υγεια της γατας σου...
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
το διορθωνω...εχει προιον και για μεσα στο σπιτι..οποτε μαλλον ειναι ενταξει

Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://www.wilkinsonplus.com/Weedki...ff-Spray-Cat+Dog-Repellent-500ml/invt/0250580 αυτό λέω
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ενταξει..ομως γατα εχεις, οχι λουτρινο..λογικο ειναι να περπαταει και βγαινει και σε καναπεδες και κρεβατι, οταν περνουμε ενα γατακι πρεπει να το λαμβανουμε υποψην αυτο, δεν πρεπει να τα περιοριζουμε τοσο πολυ ειδικα οταν ειναι μικρος ο χωρος...
θα συμφωνησω....εξαλλου,πριν παρουμε γατακι πρεπει να λαβουμε υποψη μας ολα αυτα....δεν μπορει δηλαδη καποιον να τον ενοχλει αφανταστα η τριχα...και να παρει η γατα.....δεν γινεται να μην υπαρχουν τριχες...μαδαει το ζωντανο....

Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool