Athena2201
Νεοφερμένο μέλος
Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα.
25-05-11
21:41
καλησπερα σε ολους!! σημερα υιοθετισα το 2ο γατακι μου! εχω μια γατουλα την μανταλενα η οποια ειναι 8 χρονων! κ η οποια δεν ειχε επαφη ποτε με αλλα ζωακια. πριν απο κανενα χρονο μονο ειχα βρει 3 αδεσποτακια κ τα ειχα παει σπιτι για μια μερα κ η γατα μετα ειχε κανει πυρετο. θελω να μου απαντησουν οι γατομαμαδες κ γατομπαμπαδες. οι γατες κανουν πυρετο απο τη ζηλια τους ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.244 μηνύματα.
25-05-11
21:46
Καλησπέρα.Δεν νομίζω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο..και ούτε έχω δει και κάποια επιστημονική έρευνα για αυτό.Συμπτωματικό θα ήταν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
25-05-11
23:13
δεν ξερω αν το στρες προκαλει πυρετο..καποιος γιατρος θα ξερει φανταζομαι..

Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 368 μηνύματα.
26-05-11
11:56
Είναι πολύ πιθανό... Οι γάτες είναι πολύ ψυχοσωματικά ζώα.. Δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιος όρος, εννοώ ότι η ψυχική τους κατάσταση επηρεάζει πάρα πολύ την υγεία τους και το αντίστροφο! Όταν είχα φέρει πριν χρόνια το πρώτο αδεσποτάκι για υιοθεσία στο σπίτι, η γάτα μου βράχνιασε! Δεν μπορούσε για μερικές μέρες να νιαουρίσει, της έβγαινε μια σιγανή , βραχνή κραυγούλα! Όταν το γατάκι δόθηκε, η γάτα επανήλθε!!! Επίσης είναι διαπιστωμένο επιστημονικά ότι στη νεφρική ανεπάρκεια , στο AIDS των γατών κλπ, αν το περιβάλλον είναι στρεσογόνο, η κατάσταση του ζώου μπορεί να επιδεινωθεί πάρα πολύ γρήγορα και να καταλήξει γρηγορότερα από το αναμενόμενο! Ενώ σε ήρεμο περιβάλλον, χωρίς εισβολές άλλων ζώων, γατούλες με μεγάλα προβλήματα υγείας έζησαν για πολλά χρόνια ακόμα! Συμπέρασμα: Δε βάζουμε άλλο ζώο στο σπίτι; Όχι βέβαια! Απλά το κάνουμε σταδιακά, δίνουμε όλο το χρόνο στη γατούλα μας να συνηθίσει και στο διάστημα της προσαρμογής δίνουμε και στα δύο όσο πιο πολλή αγάπη γίνεται!
Athena2201
Νεοφερμένο μέλος
Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα.
27-05-11
01:04
Εγω μίλησα με έναν κύριο εχθές κ μου είπε το εξής κόλπο! Να πάρω ένα
Βαμβακερο πανί κ να το τριψω στη μουσουδιτσα του μικρού!
Μετα ν α πάρω το πανι κ να το τριψω στα μέρη που μαρκαρει η ΜΕΓΑΛΗ! Εννοείται ότι για κάποιες μέρες
Δεν θα έρθουν καθόλου σε επαφη! Οποίος ξέρει κ κάποιο άλλο κολπακι ας μου πει! Αυτοο θα το δοκιμάσω
Κ θα σας πω! Απλά Θέλω να γίνει όσο πιο ομαλά γίνεται γιατί πριν απο ένα χρόνο είχα μαζέψει 3 αδέσποτα κ γάτα
Έκανε πυρετό! Απλά δεν ξέρω αν ήταν απο ζήλια η επειδή τα μικρουλια ήταν άρρωστα η κ τα δυο! Η μανταλενα έιναι εμβολιασμενη εννοείται !
Περιμένω τυχόν συμβουλές κ σας ευχαριστω όλους Πολύ
Βαμβακερο πανί κ να το τριψω στη μουσουδιτσα του μικρού!
Μετα ν α πάρω το πανι κ να το τριψω στα μέρη που μαρκαρει η ΜΕΓΑΛΗ! Εννοείται ότι για κάποιες μέρες
Δεν θα έρθουν καθόλου σε επαφη! Οποίος ξέρει κ κάποιο άλλο κολπακι ας μου πει! Αυτοο θα το δοκιμάσω
Κ θα σας πω! Απλά Θέλω να γίνει όσο πιο ομαλά γίνεται γιατί πριν απο ένα χρόνο είχα μαζέψει 3 αδέσποτα κ γάτα
Έκανε πυρετό! Απλά δεν ξέρω αν ήταν απο ζήλια η επειδή τα μικρουλια ήταν άρρωστα η κ τα δυο! Η μανταλενα έιναι εμβολιασμενη εννοείται !
Περιμένω τυχόν συμβουλές κ σας ευχαριστω όλους Πολύ

Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 368 μηνύματα.
27-05-11
12:58
Αυτό με το πανί είναι καλή ιδέα για την αρχή , για να συνηθίζουν το ένα τη μυρωδιά του άλλου! Μετά από 3-4 μέρες όμως άνοιξε για λίγα λεπτά την ενδιάμεση πόρτα να συναντηθούνε, να μυριστούνε, και μόλις τα πράγματα αγριέψουν , την κλείνεις!!
Athena2201
Νεοφερμένο μέλος
27-05-11
22:05
πρωτη μερα στο σπιτι!! για να δουμε πως θα παει!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum