Πωλήσεις σε pet shop

χριστιαννα1

Νεοφερμένο μέλος

Ο χριστιαννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
καλησπερα!ειμαι νεο μελος και φανατικη"γατομανα''εχω δυο αγγελουδια που τα γενησε μια αδεσποτη γατουλα και ολα της τα παιδακια μαζι με τη μαμα τους μενουνε στο σπιτι το δικο μου και της αδερφης μου.ψωνιζω την τροφη τους απο διαφορα pet shops και προσπαθω παντα να μην πηγαινω σε αυτα που πουλουν ζωακια.και αναρωτιεμαι ...ως ποτε θα επιτρεπουμε να βλεπουμε σε βιτρινες και σε γυαλινα κλουβια αθωα ζωακια?και τι γινονται οταν δεν πωλουνται?διαβασα σε εσας οτι στη γαλλια θα απαγορευτει.εχει συζητηθει καθολου στη χωρα μας?:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα!ειμαι νεο μελος και φανατικη"γατομανα''εχω δυο αγγελουδια που τα γενησε μια αδεσποτη γατουλα και ολα της τα παιδακια μαζι με τη μαμα τους μενουνε στο σπιτι το δικο μου και της αδερφης μου.ψωνιζω την τροφη τους απο διαφορα pet shops και προσπαθω παντα να μην πηγαινω σε αυτα που πουλουν ζωακια.και αναρωτιεμαι ...ως ποτε θα επιτρεπουμε να βλεπουμε σε βιτρινες και σε γυαλινα κλουβια αθωα ζωακια?και τι γινονται οταν δεν πωλουνται?διαβασα σε εσας οτι στη γαλλια θα απαγορευτει.εχει συζητηθει καθολου στη χωρα μας?:(
Δυστυχώς στη χώρα μας σε αυτό το τομέα(όπως και σε πολλούς άλλους) επικρατούν οι νόμοι που υπάρχουν και στη Ζιμπάμπουε..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και να προσθέσω... ότι επικρατεί και ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης...

Αν πάω και ζητήσω γατάκι ή τιγράκι ή κουκουβάγια κλπ(παραδείγματα)... θα μου την φέρει και θα την χρυσοπληρώσω... χαζός είναι ο ΕΜΠΟΡΟΣ????

Γι αυτο οσοι ειστε κατα να τους πιανετε και να τους τα λετε οι ιδιοι και να διαμαρτυρεστε.. τωρα οι περισσοτεροι εχουν το νεο στυλ της παραγγελιας: Δε τα βαζουν στη βιτρινα αλλα παραγγελνουν για σενα οτι θες ουτε εξοδα δεν εχουν ουτε ξερουμε τοι γινεται αν δεν παρεις αυτο που παραγγειλες. Εξισου γραψτε στο υπουργειο γεωργιας και τροφιμων ζητωντας την παυση της πωλησης

Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται το κράτος για τις πωλήσεις ζώων. Εδώ δεν νοιάζονται για τις ιδιοτικές πωλήσεις (χωρίς χαρτιά, αποδείξεις κλπ.) Κατά τα άλλα ψάχνουν τρόπους να καλύψουν τα ελλείματα.... Αν πιάνανε όσους εμπορεύονται τα ζώα τους χωρίς αποδείξεις θα είχαμε λύσει το μισό πρόβλημα της οικονομίας μας από τα πρόστιμα.... Αλλά όχι... Το παραεμπόριο ανθή σε αυτό το χώρο...
Πάντως δεν είναι όλα τα πετ σοπ ίδια. Πριν λίγο πήγα σε ένα που είχε μια τεράστια ταμπέλα "χαρίζονται γατάκια". Είχε και τη γατούλα μαζί, σε ενα κλουβάκι στο βάθος του μαγαζιού. (Άλλα ζώα δεν είχε αλλά ξέρω ότι αν ζητήσεις θα σου φέρουν). Και όσο ήμουν εκεί ήρθε μία κυρία για ένα γατάκι και κουβάλησε και την κτηνίατρο μαζί της που το εξέτασε επιτόπου. Πήρε ένα όμορφο κεραμιδογατάκι... :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back