Πωλείται ''πλακέ'' ονυχοδρόμιο σε άριστη κατάσταση

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Τρελόγατονι

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Χουπακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα.
Ο Γάτος μου δεν το χρησιμοποιεί καθόλου! Είναι σε άριστη κατάσταση και μπορεί να τοποθετηθεί σε οριζόντια και σε κάθετη θέση.

Διαστάσεις 70 x 45 cm

Τιμή πώλησης στα 15ευρώ.
P301211_1139_01.jpg

P301211_1139.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το θέλω :)
Ή το έδωσες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι, όχι δεν το έχω δώσει. :)
Να σου στείλω σε προσωπικό μήνυμα τα τηλέφωνα κλπ?

Τελευταία επεξεργασία:
Πότε μπορείς να το πάρεις? :)

:lol:
Ο Γάτος μου δεν το χρησιμοποιεί καθόλου! Είναι σε άριστη κατάσταση και μπορεί να τοποθετηθεί σε οριζόντια και σε κάθετη θέση.

Διαστάσεις 70 x 45 cm

Τιμή πώλησης στα 15ευρώ.
P301211_1139_01.jpg

P301211_1139.jpg

Eσένα τουλάχιστον είναι άθικτο...:lol:
Ο δικός μου το έχει κάνει κομματάκια...:cry_x:

Συγγνώμη για την καθυστέρηση! Ναι το θέλω αλλά δεν ξέρω πότε θα περάσω να το πάρω..Μάλλον την Τρίτη..Είναι καλά?:)
Στείλε μου πμ για λεπτομέρειες.. :)

Σου τα έστειλα :)

Τελευταία επεξεργασία:
Ωραία αφού βρέθηκε αγοραστής παρακαλώ να κλειδωθεί το Θέμα.
Ευχαριστώ :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back