KLAUDIA BALOMENU
Νεοφερμένο μέλος
Ο KLAUDIA BALOMENU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
20-09-08
00:15
καλησπερα σε ολους! για αλλη μια φορα θα χρειαστω τη βοηθεια σας.Ειναι καλυτερο να κρατησω τον μικρουλη (που βρηκα πριν απο ενα μηνα) και να ειναι ολη τη μερα μονος του στο σπιτι η΄ να τον δωσω σε καποιον που εχει και αλλες γατουλες και θα εχει παρεα για παιχνιδια αλλα θα μενει εξω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα.
20-09-08
00:51
Να το έχεις σπίτι και να του πάρεις ένα ακόμη γατάκι, για να έχει παρέα
.
Έχω τρεις γάτες που τα περνάνε υπέροχο και ένα σκυλάκι. Στην αρχή είχα δυο, μετά ανέβασα και την αδέσποτου μου και γίναμε όλοι μαζί 5
.
. Έχω τρεις γάτες που τα περνάνε υπέροχο και ένα σκυλάκι. Στην αρχή είχα δυο, μετά ανέβασα και την αδέσποτου μου και γίναμε όλοι μαζί 5
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα.
20-09-08
00:58
Μην το κανεις αυτο,αφου εσυ τον φροντιζεις(δεν ειναι ο μικρος που εχει μυκητες?)δεν τον λυπασαι να τον δωσεις.Τα δυσκολα θα περασουν απλα κανε υπομονη...καλησπερα σε ολους! για αλλη μια φορα θα χρειαστω τη βοηθεια σας.Ειναι καλυτερο να κρατησω τον μικρουλη (που βρηκα πριν απο ενα μηνα) και να ειναι ολη τη μερα μονος του στο σπιτι η΄ να τον δωσω σε καποιον που εχει και αλλες γατουλες και θα εχει παρεα για παιχνιδια αλλα θα μενει εξω?
Εγω σε καταλαβαινω εχεις μωρο,αλλα χρειαζεται μονο υπομονη για λιγο καιρο και θα του περασουν δεν ειναι τιποτα τρομερο.Μη τα παρατας.Ετσι ηταν και ο δικος μου οταν ηρθε και τωρα δεν θα τον αλλαζα με τιποτα
Δες και μονη σου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum