Orion1
Νεοφερμένο μέλος
Θέλω τα φώτα σας ως πιο έμπειροι πάνω στο θέμα των εμβολίων...
Έκανα τα μικρά μου στην αρχή το πρώτο τους εμβόλιο, μετά από ένα μήνα τους έκανα το επαναληπτικό τους. Αλλά ο κτηνίατρος μου είπε ότι μετά από ένα μήνα θέλει κι άλλο!
Και 2ο επαναληπτικό; 3 εμβόλια;?
Πόσα εμβόλια είναι πια;?!
Κι όχι τίποτε άλλο, αλλά μου παίρνει 70 Ε κάθε φορά! Ε και δεν μπορώ να τα γεννήσω!

Πείτε μου, είναι φυσιολογικό γιατί αν ναι, δε θα το σκεφτώ και θα τα πάω. Αλλά αν όχι..

Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orion1
Νεοφερμένο μέλος
Ναι εμένα μου παίρνει 70 κάθε φορά γιατί είναι 2 τα γατούνια και χωριστά την επίσκεψη..

Ας τελειώσει κι αυτό και δεν ξέρω αν θα μας ξαναδεί...
Ευχαριστώ πολύ moukelis !

moukelis
Επιφανές μέλος
Μα και πάλι,40 ευρώ,άντε 50,αλλά 70;Καλά θα κάνεις να ψάξεις κάποιον άλλο,δίκιο έχεις.Θέλω φωτό των κουκλιών για αντάλλαγμα στο θέμα τους,να δούμε πως μεγάλωσαν!Οκ άρα είναι 3 τα εμβόλια.
Ναι εμένα μου παίρνει 70 κάθε φορά γιατί είναι 2 τα γατούνια και χωριστά την επίσκεψη..
Ας τελειώσει κι αυτό και δεν ξέρω αν θα μας ξαναδεί...
Ευχαριστώ πολύ moukelis !![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εμας μας πηρε 25 Ευρω στο πρωτο μας εμβολιο.

Εχει δικιο η moukelis εχουμε καιρο να δουμε καινουργια φωτο,να τα καμαρωσουμε ποσο μεγαλωσαν.

Orion1
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπόν έχω πρόβλημα να ανεβάσω φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από την ψηφιακή μου. Δέχεται μόνο από το κινητό.
Δείτε μας πώς μεγαλώσαμε

Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Στην τελευταια ο καλός αδερφός προστατευει τον άλλο απο τους παπαράτσι;Μη βλέπει τέτοια πράγματα το παιδί...Το θέμα είναι πως είναι ο μόνος εδώ κοντά... Και αυτά έχουν γίνει πάνω από 2 κιλά το καθένα... Ουφ! Θα μου βγει ο πάτος με τόσα κιλά και τόσα έξοδα!![]()
Λοιπόν έχω πρόβλημα να ανεβάσω φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από την ψηφιακή μου. Δέχεται μόνο από το κινητό.
Δείτε μας πώς μεγαλώσαμε![]()

Τελικά ο Ωρίωνας έγινε κατάμαυρος ε;Ωραιο τρίχωμα!

Orion1
Νεοφερμένο μέλος
Και ναι όντως του έφυγε όλο το γκρίζο που είχε! Αλλά το τρίχωμα παρέμεινε βελούδο... :greycat:Ο Ωρίωνας όμως εκτός από γλύκας και φάτσας και διαολάκος είναι και ναζιάρης με τα νιαουρητά να είναι περισσότερο ...μιλητά!

Αυτά από εμάς! Θα ανεβούν φωτογραφίες αλλά δυστυχώς κακής ποιότητας αφού θα είναι από κινητό...

gata
Νεοφερμένο μέλος
Δηλαδή 30 η επίσκεψη ( τόσα μου πήρε σήμερα για 10 λεπτά-το πολύ), + το εμβόλιο άλλα 30πχ.,....θα πάρει 60 ευρώ;
Αίσχος!
moukelis
Επιφανές μέλος
Κάποιοι χρεώνουν και την επισκεψη.Νομιζω εμάς στοιχίζει 20 ευρω το εμβολιο,κι οταν την ειχα ρωτησει σχετικά με την επισκεψη,μου ειχε πει οτι ειναι στην τιμη του εμβολιου.Οσες φορες τον εχω πάει απλα να τον κοιτάξει αγοράζω καμιά τροφούλα και μου χρεώνει μόνο αυτη.Για να καταλάβω! Όταν κάνουν το εμβόλιο, πληρώνονται χώρια την επίσκεψη και χώρια το εμβόλιο;
Δηλαδή 30 η επίσκεψη ( τόσα μου πήρε σήμερα για 10 λεπτά-το πολύ), + το εμβόλιο άλλα 30πχ.,....θα πάρει 60 ευρώ;![]()
Αίσχος!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

gata
Νεοφερμένο μέλος
Εμάς μας πήρε 30 ευρώ παιδιά για επίσκεψη και εμβόλιο μαζί και το εξέτασε κιόλας και όλα τα σχετικά. Μήπως επειδή είναι δύο τα γατάκια σου αλλά και πάλι υπερβολή το βρίσκω![]()
Που το πηγαίνεις, σε ποιόν; Γιατί εμένα ήταν η πρώτη επίσκεψη και πήρε 30 ευρώ για λήψη θερμοκρασίας ( τσίριξε το καημένο μου!), ζύγισμα και καθάρισμα από την ψώρα στα αυτάκια.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Που το πηγαίνεις, σε ποιόν; Γιατί εμένα ήταν η πρώτη επίσκεψη και πήρε 30 ευρώ για λήψη θερμοκρασίας ( τσίριξε το καημένο μου!), ζύγισμα και καθάρισμα από την ψώρα στα αυτάκια.
Στον Αίλουρο το πήγα.
Έχει αύρα αυτός ο γιατρός με τα γατάκια. Παλιότερα τα γατάκια μου που έχουν φύγει τα πήγαινα αλλού κοντά στην γειτονιά μου. Αλλά όταν η γατούλα μου πέθανε όταν της έπαιρνε αίμα για εξέταση στα χέρια του προηγούμενου κτηνιάτρου παρόλο που του φώναζα να την αφήσει γιατί φοβάται έπαθα τέτοιο σόκ και από τότε υποσχέθηκα το επόμενο γατάκι μου που τώρα είναι ο Αιμιλιάκος μου να τον πάω στον καλύτερο ακόμα κι αν δεν είναι δίπλα μουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gata
Νεοφερμένο μέλος
Στον Αίλουρο το πήγα.Έχει αύρα αυτός ο γιατρός με τα γατάκια. Παλιότερα τα γατάκια μου που έχουν φύγει τα πήγαινα αλλού κοντά στην γειτονιά μου. Αλλά όταν η γατούλα μου πέθανε όταν της έπαιρνε αίμα για εξέταση στα χέρια του προηγούμενου κτηνιάτρου παρόλο που του φώναζα να την αφήσει γιατί φοβάται έπαθα τέτοιο σόκ και από τότε υποσχέθηκα το επόμενο γατάκι μου που τώρα είναι ο Αιμιλιάκος μου να τον πάω στον καλύτερο ακόμα κι αν δεν είναι δίπλα μου
Ανατρίχιασα ολόκληρη! Αν είναι δυνατόν! Και δεν του έκανες τίποτα, καμιά καταγγελία; 
Για πες μας ποιός ήταν αυτός για να το έχουμε υπ' όψιν μας.
Εγώ για να πάω στον Αίλουρο, θέλω για ταξί μόνο 30 ευρώ! Οπότε το πήγα στη γειτονιά σε μία που γράφει και ένα μέλος εδώ, αλλά πολύ ψυχρή με τα ζώα.
Ήταν ένας σκυλάκος πριν μέσα και του φώναζε...κάτσε πια, δεν ακούς;
Είπα να σηκωθώ να φύγω, αλλά που να πάω ημέρες που είναι και με το πρόβλημα που είχε;
Το δικό μου ήταν ήσυχο σχετικά και απλά κάποια στιγμή μου είπε κράτα τον. Έκανε τα τυπικά της και τέλος. Ούτε χαδάκια, ούτε γλυκιά ομιλία, ούτε τίποτα...
Αρκεί να κάνει καλά τη δουλειά της. Αλλά με προβληματίζει το σοκ που μπορεί να πάθει το ζώο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ανατρίχιασα ολόκληρη! Αν είναι δυνατόν! Και δεν του έκανες τίποτα, καμιά καταγγελία;
Για πες μας ποιός ήταν αυτός για να το έχουμε υπ' όψιν μας.
Εγώ για να πάω στον Αίλουρο, θέλω για ταξί μόνο 30 ευρώ! Οπότε το πήγα στη γειτονιά σε μία που γράφει και ένα μέλος εδώ, αλλά πολύ ψυχρή με τα ζώα.Ήταν ένας σκυλάκος πριν μέσα και του φώναζε...κάτσε πια, δεν ακούς;
Είπα να σηκωθώ να φύγω, αλλά που να πάω ημέρες που είναι και με το πρόβλημα που είχε;
Το δικό μου ήταν ήσυχο σχετικά και απλά κάποια στιγμή μου είπε κράτα τον. Έκανε τα τυπικά της και τέλος. Ούτε χαδάκια, ούτε γλυκιά ομιλία, ούτε τίποτα...Αρκεί να κάνει καλά τη δουλειά της. Αλλά με προβληματίζει το σοκ που μπορεί να πάθει το ζώο.
Τι να του κάνω εγώ από εκείνη την στιγμή ήμουν σαν ζόμπι για αρκετό καιρό. Βλέπεις ήμουνα κάτι παραπάνω από δεμένη με την μικρή μου. Κάποια στιγμή που θα γράψω ξανά για αυτή θα βάλω και φωτογραφία που τρώγαμε πρωϊνό μαζί. Ναι μάλιστα δίπλα σε καρέκλα με το πιατάκι της. Άσε πολλά από τα κορίτσια εδώ μέσα ξέρουν τι κατραπακιά έφαγα. Από εκεί ανακάλυψα και το σάιτ. Εδώ γράφτηκα μια μέρα μετά το θάνατο της μικρής μου Τέλος πάντων να μην στα πολυλογώ πλήρωσα και 40 ευρώ επειδή μου την αποτελείωσε. Απλά δεν ξαναπήγα σε αυτόν ούτε και για την σκυλίτσα μας. Τώρα τι να γράψω το όνομά του απλά ο άνθρωπος δεν είχε καλή αύρα με τα ζώα. Εσύ σε ποια περιοχή μένεις στην Αθήνα
gata
Νεοφερμένο μέλος
Τι να του κάνω εγώ από εκείνη την στιγμή ήμουν σαν ζόμπι για αρκετό καιρό. Βλέπεις ήμουνα κάτι παραπάνω από δεμένη με την μικρή μου. Κάποια στιγμή που θα γράψω ξανά για αυτή θα βάλω και φωτογραφία που τρώγαμε πρωϊνό μαζί. Ναι μάλιστα δίπλα σε καρέκλα με το πιατάκι της. Άσε πολλά από τα κορίτσια εδώ μέσα ξέρουν τι κατραπακιά έφαγα. Από εκεί ανακάλυψα και το σάιτ. Εδώ γράφτηκα μια μέρα μετά το θάνατο της μικρής μου Τέλος πάντων να μην στα πολυλογώ πλήρωσα και 40 ευρώ επειδή μου την αποτελείωσε. Απλά δεν ξαναπήγα σε αυτόν ούτε και για την σκυλίτσα μας. Τώρα τι να γράψω το όνομά του απλά ο άνθρωπος δεν είχε καλή αύρα με τα ζώα. Εσύ σε ποια περιοχή μένεις στην Αθήνα
Πω-πω! :cry: Εγώ θα καλούσα επί τόπου την αστυνομία και θα του έκανα μύνηση, άκου να ζητήσει και λεφτά!

Αν δεν θέλεις να το αναφέρεις εδώ, στείλτο μου με ΠΜ.
Μένω Περιστέρι, αλλά θα μετακομίσω κάποια στιγμή και δεν ξέρω για που...
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
επίσης δεν μου τρέχουν τα γιούροζ απ τα μανίκια...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ να σου πω τον δικό μου: Νίκο Δασκαλόπουλο τον λένε και βρίσκεται στην Καρακάση κάτω από τη Δελφών, κατεβαίνοντας (από Δελφών προς πάρκο Πατρικίου) αριστερά. Βρες το τηλέφωνό του από το ιντερνετ ή το 11880.
Καλή τύχη!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool