Πόσα χρήματα θα μπορούσατε να διαθέσετε για την περίθαλψη αδέσποτων;

ποσα χρηματα μπορειτε να διαθεσετε το μηνα?

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • <5 ευρω το μηνα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 5-10 ευρω

• 10-15 ευρω

• 15-20 ευρω

• 20-25 ευρω

• 25-30 ευρω

• 30-35 ευρω

• 35-40 ευρω

• 40-45 ευρω

• 45-50 ευρω

• >50 ευρω

• Total voters
    0

Mariel

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
επειδη καπου στο αντιστοιχο θεμα ειχε ειπωθει να γινει σε πρωτη φαση μια δημοσκοπηση για να δουμε τι γινεται,ειπα να ανοιξω το παρον θεμα γιατι μου φανηκε καλη σαν ιδεα(ελπιζω να μην πειραζει την κοπελα που ειχε την ιδεα που το ανοιξα εγω το θεμα:redface: )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ καλά έκανες...γιατί εγώ τρέχω και δεν προλαβαίνω.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλά έκανες Μάριελ,:)

εγώ έβαλα τα λιγότερα που μπορώ, για να είμαι σίγουρη οτι θα δίνω αυτό το ποσό, σε οποιαδήποτε κατάσταση βρίσκομαι. Παρόλαυτα φυσικά όταν προκύπτει κατι έκτακτο ή εκ των πραγμάτων μπορώ να προσφέρω περισσότερα θα το κάνω:)

Κι εγώ έβαλα τα λιγότερα που μπορώ αλλά αν χρειαστεί κάτι θα προσπαθήσω για περισσότερα. Το πρόβλήμά μου είναι ότι ενδέχεται να σταματήσω τη δουλειά όποτε θα είναι δύσκολα τα πράγματα οικονομικά. Ας όψωντε το δάνειο και οι κάρτες!!!...:(

Κι εγώ τα λιγότερα έβαλα τα οποία δεν είναι και πολλά καθότι φοιτήτρια, αλλά αν χρειαστεί κάτι παραπάνω για κάτι έκτακτο κάτι θα γίνει! Ασπασία πώς και σκέφτεσαι να σταματήσεις τη δουλειά;

Ασπασία πώς και σκέφτεσαι να σταματήσεις τη δουλειά;
Εδώ και μήνες το σκέφτομαι γιατί ενώ είχα ζητήσει από Νοέμβρη αύξηση, δώσανε τον Γενάρη σ'όλους εκτός από εμένα! Κάτι σημαίνει αυτό. Ή που σκοπεύουν να με διώξουν ή που θέλουν να με κάνουν να φύγω μόνη μου. Επειδή έχουμε ψιλοέρθει σε ρίξη με τον διευθυντή μου μετά από αυτό φαντάζομαι ότι δεν θα κάτσω για πολύ ακόμα:mad:

Και εγω εβαλα τα λιγοτερα!
Αν και τωρα με την δουλεια, θα μπορω να προσφερω περισσοτερα, ψηφισα τα σιγουρα!:)

Κι εγώ το Min που μπορώ έβαλα. Καλύτερα να υπολογίζουμε στα λιγότερα παρά στα πολλά και μετά να μην τα καταφέρνουμε!

ναμαι και εγω ....οπως και εσεις εβαλα τα λιγοτερα θα με εξυπηρετει η μαμα μου γιατι εγω ειμαι μακρυα...τελικα που θα τα δινουμε;;;;;σε οργανωσεις;;;

Πολύ καλή ιδέα η δημοσκοπηση..να ξερουμε στο περίπου που βρισκόμαστε :) κι εγω το λιγότερο εβαλα, δύσκολη περιοδος..

kεγω εβαλα τα λιγοτερα γιατι ετσι οπως μας πληρωνουν θα βαζω τα λεφτα αυτα απο τα τσιγαρα μια εβδομαδας

κι εγω τα λιγοτερα εβαλα.μην περιμενουμε να μαζεψουμε πιο πολλα και μετα δεν τα βρισκουμε...

εγω βασικα δεν ειδα οτι εγραφε το μηνα η ερωτηση,νομιζα για καποιο εκτακτο περιστατικο και εβαλα παραπανω.

Και εγώ τα λιγότερα έβαλα. Αν και για την ώρα ούτε αδέσποτα υπάρχουν για περίθαλψη ούτε για δουλειά πηγαίνω. Η μαμά μου είναι από εγκεφαλική αιμορραγία και βρισκόμαστε στη φάση τις αποκατάστασης. Πάω 3 μήνες τώρα χωρίς να έχω δουλέψει και κοντεύω να τρελαθώ! Λεφτά για τσιγάρα από το αγόρι μου και τον μπαμπά…..

Μέχρι τώρα αν λάβουμε υπ' όψιν το maximum κάθε επιλογής , μαζεύονται περίπου 345 ευρώ.Καλά είναι για αρχή...:)

Παιδια, το δικο μου θεματακι και γι' αυτο δεν επελεξα τίποτα ειναι πως δεν ειμαι εμμισθη. Το φροντιστηριο ειναι του αντρα μου και εμενα το εισοδημα μου προερχεται από αυτόν. Γενικά καθε άλλο παρα τσιφουτης ειναι και μου δινει παντα περισσότερα από οσα χρειαζομαι, αλλά δεν υπάρχει σταθερότητα εσόδων. Κι εκει ειναι το θεμα μου στη μηνιαια βάση. αν τωρα μου ζητουσε καποιος 50, 100 ευρω θα ειχα να τα δωσω, αλλά αυριο ίσως να εχω στη τσαντα μου μόνο τα τσιγαρα μου.... Αυτο που ξερω με βεβαιότητα ειναι πως στη πλειονότητα των περιστατικών που εχω συναντησει στο φορουμ θα μπορουσα να ειχα συνδράμει, άλλοτε με περισσότερα, άλλοτε με λιγότερα και σπάνια ετυχε να αδυνατούσα.... Δεν ξερω πόσο σας κατατόπισα...

Χριστίνα δεν νομίζω πως θα σε κατηγορήσει κανείς εάν δεν μπορείς να ενισχύσεις το ταμείο,ούτε πρέπει να απολογηθείς γι΄αυτό.
Κουβέντα κάνουμε ,γιατί άλλωστε πρέπει να συζητηθεί το πως θα αξιοποιηθούν τα χρήματα.Μπορεί να θέλουμε όλοι να βοηθήσουμε και στο τέλος να στραβώσει το θέμα.

Οχι, σιγουρα μπορω και θελω να βοηθησω. Απλά δεν εχω σταθερότητα. Αλλες φορες θα μπορω να συμμετεχω με 50 κι άλλες με 5.
Ξερω πως θα ενιωθα εγω αν δεν ειχα τον αντρα μου να πληρωνει τα σοβαρα περιστατικα των γατιων μου που χρειαζονταν πολλά χρηματα. Στις ειδησεις θα με βλεπατε ως εγκληματια αλλά θα τα εβρισκα τα λεφτα!!!
Παντως για κανενα 20ρικο το μηνα, δεν το συζηταω ειναι δοσμενο. Το παραπανω δεν ξερω....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back