Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Π.Χ. οταν ηθελα να δωσω το σκυλο μας ζητησα πληρες "βιογραφικο". Δεν αρκουσε οτι καποιος θα τον εμβολιαζει και θα τον ταϊζει οταν μου δηλωνε οτι θα τον εχει στην ταρατσα (ταρατσα και απομονωση δηλαδη?
Εξω απο το σπιτι καλο ειναι επισης να μπορεις να τα ταϊζεις εστω αλλα χωρις να ενοχλεις τους γειτονες που κακως ή καλως (για εκεινους) θεωρουν τις γατες φορεις ασθενειων κτλ....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
για να έχουν παρέα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Να επανελθω στο παρον τωρα, και να σας πω οτι οι γατες στον κηπο, παρολο που δεν εμβολιαζοντε, τους παρεχουμε ιατρικη φροντιδα, σε περιπτωση αναγκης(να, σημερα θα παω ενα γατακι στον κτηνιατρο, γιατι εχει βγαλει ενα γρομπαλακι πανω και δεξια απο το ματι του). Θεωρω οτι για τις αδεσποτες γατες, μεταξυ τροφης και ιατρικης περιθαλψης, ποιο χρησιμη(και οικονομικη αν θελετε)ειναι η τροφη τους.
Ψήφισα το όσα μπορώ να φροντίσω. Εαν μπορώ ένα σε μια φάση ένα, εαν μπορώ δέκα σε άλλη δέκα. Αλλά πάντα με τον όρο ότι θα έχουν όλο το πακέτο (τροφή γιατρό και φροντίδα).

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Εδώ που μένω γενικά δεν φροντίζω αδέσποτα, γιατί δεν υπάρχουν. (προφανώς υπάρχουν αλλά δεν τα έχω δει ούτε έχω βρει κάποιο "στέκι" για να τους αφήνω φαγάκι. Την περασμένη εβδομάδα είδα ένα μικρούλι θηλυκό (ταρταρούγα) να παίζει κάτω από την πολυκατοικία. Το επόμενο πρωί κατέβασα και άφησα φαγάκι στη γωνία (υπάρχει εκεί μια πολυκατοικία με κηπάκι γυρω γύρω και σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι εκεί), αλλά όταν γύρισα το φαί ήταν ακόμα εκέι και το γατάκι δεν το έχω ξαναδεί.
χριστινα
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Ξεκαθάρισε αρκετά "το τοπίο" και με το post σε άλλο θέμα ("Δεν μπορώ να καταλάβω..." της Mariel).
Αυτό που δεν κατάλαβα όμως είναι γιατί δεν είπες από την αρχή στα ίσα τι θέλεις να πεις! Υποτίθεται ότι μιλάς ξεκάθαρα και όχι πλαγίως...
Δεν είναι σύμπτωση ότι το θέμα ανοίχτηκε αμέσως μετά τη δική μου ιστορία/θρίλερ με το άρρωστο γατάκι... Νοημοσύνη έχουμε αρκετά ανεπτυγμένη, ευτυχώς, ας μην υποτιμάται λοιπόν!
Εγώ όποτε βλέπω γατάκι πεινασμένο θα του δίνω να φάει, κι ας μη δύναμαι να παράσχω "όλο το πακέτο". Εσύ, όπως όλοι φυσικά, δικαιούσαι να πράξεις κατά τη δική σου συνείδηση.
Και όχι, δε θύμωσα ούτε πικράθηκα (μια χαρά, όλοι έχουμε τις απόψεις μας, απλώς τις προτιμώ ξεκάθαρες και κατά μέτωπον, οι πλάγιες και υπόγειες δε μ'αρέσουν). Τα internet-ικά λόγια τ' αντέχω συνήθως, όταν βλέπω τη μαύρη κατάσταση μπροστά μου (όπως με το γατάκι) είναι που διαλύομαι
Μήοως είναι και η Μάριελ στην ιστορία;
Αθανασία με πολύ συμπάθεια αυτό της καταδίωξης ψάξτο λίγο. Καταντάει κουραστικό για μένα τουλάχιστον, κάθε φορά που γράφω σε ένα θέμα που συμμετέχεις να πρέπει να επαναλαμβάνω ότι δεν αναφέρομαι σε εσένα. Όταν κάνω αναφορά σε εσένα σε αναφέρω ονομαστικώς. Ο προβληματισμός μου για τον αριθμό των γατιών ξεκινάει καιρό και έχει να κάνει με διάφορες απόψεις που διαβάζω εδώ και αλλού. Η ιστορία με το γατάκι που βρήκες είναι άσχετη και δεν κολλάει και στο θέμα. Τη γνώμη μου για το συγκεκριμένο στην έγραψα εκεί. Αλλά έλεος με τις ιντερνετικές κακίες και τις πλάγιες και τις αριστερές και δεξιές. Ξέρω ότι μπορεί να έχεις δίκιο, ο καθένας όπως λες και εσύ έχει μάθει να αναγνωρίζει αυτά που έχει μάθει να αναγνωρίζει και εν κατακλείδι όλα είναι θέμα παιδείας.
Και το αστείο ξέρεις ποιο είναι μόλις πριν απο λίγο σου έγραψα μπράβο στο θέμα της Μάριελ. Και δεν το παίρνω πίσω.
Υπόλοιποι συγνώμη αλλά έτσι νοιώθω έτσι λέω. Κλείστε όλο το θέμα εδώ (εννοώ της δημοσκόπησης), μην το ξεκατινιάσουμε πάλι.
Θα κάνω επεξεργασία να βάλω ημερομηνία λήξης στη δημοσκόπηση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool