evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα.
10-11-10
20:34
Υπάρχει πιθανότητα να σχετίζεται η διάρροια με μη πόσιμο νερό? Γενικά η πολυκατοικία που μένω είναι παλιά και εγώ ως υποχόνδρια πίνω μόνο εμφιαλωμένο. Στον γάτο μου βάζω απ'τη βρύση (η αλήθεια είναι ότι το θεώρησα λίγο υπερβολή να του βάζω εμφιαλωμένο). Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι ανάλογο στην γάτα του λόγω νερού?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.244 μηνύματα.
10-11-10
20:53
Εξαρταται...αν το νερο ειναι ποσιμο..ας πουμε οτι ειναι οκ..αν ομως ειναι ακαταλληλο..ολα παιζουν,αν και επειδη εχω διαβασει την ιστορια σας..δεν μου φαινεται για κατι τετοιο.Σε εμας στη ζακυνθο παντως ειναι εντελως ακαταλληλο το νερο,οποτε αναγκαστικα τους δινω εμφιαλωμενο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
10-11-10
22:03
αν το νερο ειναι μολυσμενο πχ με E.coli τοτε ειναι παρα πολυ πιθανο η διαρροια να οφειλεται στο νερο.
evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα.
10-11-10
23:35
Δεν ξέρω τι να πω άρχισα ήδη να του δίνω εμφιαλωμένο και θα δω. Η Θεσσαλονίκη δεν έχει πρόβλημα νερού αλλά στο κέντρο που μένω οι πολυκατοικίες είναι του '50. Στην κυριολεξία... Έτσι κι είναι αυτό αλλάζω σπίτι 

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.244 μηνύματα.
10-11-10
23:48
Το εμφιαλωμενο νερο,...θελει μεγαλη προσοχη..γιατι περιεχει μεταλλα,μεταξυ αυτων και το μαγνησιο..που ειναι οτι χειροτερο για την εμφανιση ουρολιθιασης σε στειρωμενες γατες,και κυριως στα αρσενικα...δες εδω
Και εγω τουθς δινω εμφιαλωμενο...το Κορπη συγκεκριμενα,γιατι απο ολα οσα εχω δει..εχει τις χαμηλοτερες τιμες μαγνησιου.Ομως δυστυχως..δεν ξερω γιατι,μαλλον αλλαξαν πηγη,και εχει πιο υψηλες τιμες απο οτι πριν.Φαντασου οτι εγω,οταν το πρωτοξεκινησα ειχε 0,99..και τωρα εχει φτασει το 2,2!!! και παλι ομως ειναι χαμηλοτερα σε σχεση με τα αλλα εμφιαλωμενα..που εχουν 3..ακομα και 5 μαγνησιο..
Και εγω τουθς δινω εμφιαλωμενο...το Κορπη συγκεκριμενα,γιατι απο ολα οσα εχω δει..εχει τις χαμηλοτερες τιμες μαγνησιου.Ομως δυστυχως..δεν ξερω γιατι,μαλλον αλλαξαν πηγη,και εχει πιο υψηλες τιμες απο οτι πριν.Φαντασου οτι εγω,οταν το πρωτοξεκινησα ειχε 0,99..και τωρα εχει φτασει το 2,2!!! και παλι ομως ειναι χαμηλοτερα σε σχεση με τα αλλα εμφιαλωμενα..που εχουν 3..ακομα και 5 μαγνησιο..
evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
10-11-10
23:53
Ναι αυτό διάβαζα τώρα....Θα του δώσω για μια βδομάδα εμφιαλωμένο (ούτως ή άλλως δεν είναι στειρωμένος ακόμη) για να δω αν δει καμμιά βελτίωση. Αν δει έχω πρόβλημα 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum