rino
Νεοφερμένο μέλος
Βασικά τώρα έκανα την εγγραφή σ' αυτό το φόρουμ και δε γνωρίζω πολλά!
Ξέρει κανείς να μου πει τη σωστή διατροφή για το rino μου; Τώρα στις 15 του μήνα πάει ενός έτους, αλλά είναι αδύνατος, πάντα όμως στα σωστά κιλά του!
Πόσες φορές την ημέρα να τον ταΐζω; Του έχω ένα μπολ γεμάτο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και τρώει όποτε θέλει!
Είναι σωστό;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Επίσης παίζει ρόλο αν είναι στειρωμένος ή όχι.. και εκεί έχει ανάλογη κατηγορία.
Είναι λάθος να έχει όλη την ώρα φαγητό. Στις καλές συσκευασίες αναφέρει την σωστή ποσότητα ημερησίως, την οποία και χωρίζεις σε 1 ή 2 ή 3 δόσεις ανάλογα με τις συνήθειες του γάτου, το δικό σου πρόγραμμα κλπ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Άντε τον Κίκη, που είναι καλομαθημένος να τον ταΐσω την δόση του στα 3..
moukelis
Επιφανές μέλος
rino
Νεοφερμένο μέλος
Ειναι πολυ κακομαθιμενοσ γενικα,οχι μονο στο θεμα τησ διατροφησ.Απλα οταν τον ταιζα 2-3 φορεσ την ημερα δεν ετρωγε καθολου.Και νερο πινει μεσα στο ντουσ οχι απο το μπολακι του. Καποιοσ που μπορει να με βοηθησει?
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Κι εγω σε δυο δοσεις τα ταϊζω.Μου εχει πει η γιατρος οτι βοηθα στην πεψη,κι οτι αποφευγονται οι διαταραχες του εντερου και οι πετρες των νεφρων.
Αυτο δεν το ηξερα,κι εγω σε δυο δοσεις τα ταιζω αλλα απλα γιατι μου φαινεται λογικο,πως βοηθαει στα νεφρα?

julia
Διακεκριμένο μέλος
Φιλοι μου εχω μια γενικη ιδεα για το θεμα τησ διατροφεισ.Τον Ρινο τον μεγαλοσα μονοσ μου με μπιμπρεο,απο 2 βδομαδων που τον βρηκα. και πρεγματικα σκωτωνω ανθρωπο για χαρη του!!
Ειναι πολυ κακομαθιμενοσ γενικα,οχι μονο στο θεμα τησ διατροφησ.Απλα οταν τον ταιζα 2-3 φορεσ την ημερα δεν ετρωγε καθολου.Και νερο πινει μεσα στο ντουσ οχι απο το μπολακι του. Καποιοσ που μπορει να με βοηθησει?
Ποιό ή ποιά είναι τα προβλήματα που σε ενοχλούν...?

Η διατροφή και το νερό.. απλά δεν υποχωρείς... ΤΕΛΟΣ.. και θα πεινάσει και θα διψάσει, και θα φάει και θα πιεί απο κεί που πρέπει.

Όσο εσύ θα δίνεις αυτός θα παίρνει...

moukelis
Επιφανές μέλος
Φιλε μου μονο με επιμονη,μην του κανεις τα χατηρια,αμα δε φαει την πρωτη μερα,θα φαει τη δευτερη,λιγη επιμονη και θα συνηθισει.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
rino
Νεοφερμένο μέλος
Το δοκιμασα αλλα χαλαει τον κοζμο!! Ασε που με κοιταει μ ενα βλεμα που με κανει κοματια.Αλλα συν αυτο ειναι υπερβολικα ξεροκεφαλοσ!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Θα χαλασει τον κοσμο μια,δυο,τρεις,θα το παρει αποφαση.Μην του κανεις τα χατηρια επαναλαμβανω,αργοτερα αν χρειαστει να λειψεις ή να τον αφησεις καπου,θα του βαζει καποιος πεντακοσιες φορες τη μερα τροφη;Ολες οι γατες ξεροκεφαλες ειναι,πιστεψε με,απλα θελει επιμονη.Δεν ειναι ακρυβοσ ετσι...
Το δοκιμασα αλλα χαλαει τον κοζμο!! Ασε που με κοιταει μ ενα βλεμα που με κανει κοματια.Αλλα συν αυτο ειναι υπερβολικα ξεροκεφαλοσ!!
zanin
Διάσημο μέλος
πόσο ξηρά τροφή πρέπει να της δίνω σε γραμμάρια??
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool