cataki
Νεοφερμένο μέλος
Ο cataki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
23-02-09
20:38
Αξυπομονώ να έρθει αυτή η μέρα!!!
Ποιά μέρα; Μα φυσικά η μέρα που θα γεννίσει η γάτα μου πολά και μικρά γατάκια!!!Πολλοί, όπως η μαμά μου, μου λεν πως δεν είναι καλό να έχεις πολλά γατάκια. Χρειάζονται μεγάλη φροντίδα και κυρίως αγάπη!!!
Συμφωνώ, μα τα γατάκια είναι σαν να γεννήθηκαν παιδιά
από ανθρόπους! Δεν ξέρω όμως πότε θα καταλάβω ότι η γάτα μου είναι έγκυος. ΠΌΤΕ ΑΡΑΓΕ;:greycat::greycat::greycat:
Ποιά μέρα; Μα φυσικά η μέρα που θα γεννίσει η γάτα μου πολά και μικρά γατάκια!!!Πολλοί, όπως η μαμά μου, μου λεν πως δεν είναι καλό να έχεις πολλά γατάκια. Χρειάζονται μεγάλη φροντίδα και κυρίως αγάπη!!!
Συμφωνώ, μα τα γατάκια είναι σαν να γεννήθηκαν παιδιά
από ανθρόπους! Δεν ξέρω όμως πότε θα καταλάβω ότι η γάτα μου είναι έγκυος. ΠΌΤΕ ΑΡΑΓΕ;:greycat::greycat::greycat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
23-02-09
20:54
Γεια σου και καλωσηρθες!
Να χαιρεσαι τη γατουλα σου,πως τη λενε;
Τα γατακια εχετε σκεφτει τι θα τα κανετε,μια και η μαμα δεν θεωρει καλο να εχει κανεις πολλα;
Να χαιρεσαι τη γατουλα σου,πως τη λενε;
Τα γατακια εχετε σκεφτει τι θα τα κανετε,μια και η μαμα δεν θεωρει καλο να εχει κανεις πολλα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cataki
Νεοφερμένο μέλος
Ο cataki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
25-02-09
17:34
Γειά...
Τα γατάκια που θα γεννήσει η Μπουμπού μου θα τα βάλω σε μια μεγάλη κούτα και θα μεγαλώσουν με την μαμάκα τους!!!
Μετά θα τα χαρίσω!!!
Αλλά δεν ξέρω πότε θα καταλάβω αν μέσα στην κοιλιά της Μπουμπού μου υπάρχουν μικρά

Τα γατάκια που θα γεννήσει η Μπουμπού μου θα τα βάλω σε μια μεγάλη κούτα και θα μεγαλώσουν με την μαμάκα τους!!!
Μετά θα τα χαρίσω!!!

Αλλά δεν ξέρω πότε θα καταλάβω αν μέσα στην κοιλιά της Μπουμπού μου υπάρχουν μικρά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum