Πότε θα έρθει αυτή η μέρα;

cataki

Νεοφερμένο μέλος

Ο cataki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Αξυπομονώ να έρθει αυτή η μέρα!!!
Ποιά μέρα; Μα φυσικά η μέρα που θα γεννίσει η γάτα μου πολά και μικρά γατάκια!!!Πολλοί, όπως η μαμά μου, μου λεν πως δεν είναι καλό να έχεις πολλά γατάκια. Χρειάζονται μεγάλη φροντίδα και κυρίως αγάπη!!!
Συμφωνώ, μα τα γατάκια είναι σαν να γεννήθηκαν παιδιά:baby: από ανθρόπους! Δεν ξέρω όμως πότε θα καταλάβω ότι η γάτα μου είναι έγκυος. ΠΌΤΕ ΑΡΑΓΕ;:greycat::greycat::greycat:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου και καλωσηρθες!
Να χαιρεσαι τη γατουλα σου,πως τη λενε;
Τα γατακια εχετε σκεφτει τι θα τα κανετε,μια και η μαμα δεν θεωρει καλο να εχει κανεις πολλα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά...

Τα γατάκια που θα γεννήσει η Μπουμπού μου θα τα βάλω σε μια μεγάλη κούτα και θα μεγαλώσουν με την μαμάκα τους!!!:)
Μετά θα τα χαρίσω!!!:cool:
Αλλά δεν ξέρω πότε θα καταλάβω αν μέσα στην κοιλιά της Μπουμπού μου υπάρχουν μικρά:baby::baby::baby:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back