dinaki_doctor
Νεοφερμένο μέλος
Η dinaki_doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
12-06-11
17:52
Έχω 5 γατάκια 1,5 μηνών απ'τα οποία θα χαρίσω τα 4 και θα κρατήσω το ένα. Για να χαρίσω τα γατάκια θα πρέπει να είναι σε μια συγκεκριμένη ηλικία, να μπορούν να τρώνε μόνα τους, να έχουν σταματήσει το θηλασμό κλπ κλπ.. Η μαμά γάτα υπάρχει περίπτωση να πάθει κατάθλιψη ή κάτι παρόμοιο επειδή της πήραμε τα μωρά της???? Ααα! και κατι ακόμα από πια ηλικία και μετά μπορούμε να στειρώσουμε μια γάτα??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Φωτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 226 μηνύματα.
12-06-11
18:37
Έχω 5 γατάκια 1,5 μηνών απ'τα οποία θα χαρίσω τα 4 και θα κρατήσω το ένα. Για να χαρίσω τα γατάκια θα πρέπει να είναι σε μια συγκεκριμένη ηλικία, να μπορούν να τρώνε μόνα τους, να έχουν σταματήσει το θηλασμό κλπ κλπ.. Η μαμά γάτα υπάρχει περίπτωση να πάθει κατάθλιψη ή κάτι παρόμοιο επειδή της πήραμε τα μωρά της???? Ααα! και κατι ακόμα από πια ηλικία και μετά μπορούμε να στειρώσουμε μια γάτα??
από 6 μηνών και μετά μπορείς να τη στειρώσεις
αυτό που λένε μερικοί πως πρεπει να γεννήσει πρώτα είναι μύθος
στείρωσα και τις δύο δικές μου, χωρίς να τις αφήσω να μείνουν εγκυες
η μία είναι ήδη 10 ετών και δεν έχει κανένα πρόβλημα υγείας
η μικρή μου είναι 9 μηνών κι επίσης υγιέστατη
οπότε όπως καταλαβαίνεις σ' αυτά που ρωτάς περί καταθλιψης δε μπορώ να σου απαντήσω δεν εχω παρόμοια εμπειρία
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
17-06-11
17:08
αν δεν υπαρχει κινδυνος να μεινει ξανα εγγυος η γατουλα (δλδ να ειναι σε προστατευομενο χωρο) πιστευω να δωσεις τα γατακια απο 2-2,5 μηνων...και να την στειρωσεις οταν γινουν 3-3,5 μηνων..καταθλιψη δεν θα παθει μιας και θα αφησεις το ενα και τα υπολοιπα θα τα αποχωριστει στην καταλληλη ηλικια

4&2 cat
Νεοφερμένο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
31-03-16
02:12
Από ποια ηλικία δηλαδή είναι το ιδανικό να αποχωριστεί το γατάκι από τη μαμά του;Από πότε μπορεί να φάει απο μονο του ξηρά τροφη;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
31-03-16
08:34
Η πιο κατάλληλη περίοδος για να αποχωριστούν τη μαμά τους, είναι εκείνη του απογαλακτισμού, δηλαδή γύρω στην 7η με 8η εβδομάδα ζωής τους.
Ήδη με το που θα κλείσει τον πρώτο μήνα το γατάκι, σταδιακά μπορεί να αρχίσει να τρώει παράλληλα με το γάλα και στερεή τροφή.
Ήδη με το που θα κλείσει τον πρώτο μήνα το γατάκι, σταδιακά μπορεί να αρχίσει να τρώει παράλληλα με το γάλα και στερεή τροφή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki