Πότε περπατάνε τα γατάκια;

moira

Νεοφερμένο μέλος

Η moira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
έχω βρεί ένα νεογέννητο γατάκι το οποίο σήμερα γίνεται 7 ημερών.το πηγαίνω συχνά στον κτηνίατρο,του δίνω γάλα σκόνη και γενικά το φροντίζω πολύ.δυναμώνει καθημερινά.θα ήθελα να ρωτήσω πότε θα αρχίσει να περπατάει κανονικά και εάν πρέπει να βοηθήσω εγώ σε αυτο.ευχαριστω πολυ:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

έχω βρεί ένα νεογέννητο γατάκι το οποίο σήμερα γίνεται 7 ημερών.το πηγαίνω συχνά στον κτηνίατρο,του δίνω γάλα σκόνη και γενικά το φροντίζω πολύ.δυναμώνει καθημερινά.θα ήθελα να ρωτήσω πότε θα αρχίσει να περπατάει κανονικά και εάν πρέπει να βοηθήσω εγώ σε αυτο.ευχαριστω πολυ:)
Νομίζω στις 4 εβδομάδες περπατάνε κανονικά τα γατάκια. Δεν χρειάζεται βοηθεία, απλά πρέπει να προσέξεις να μην βγαίνει σε μπαλκόνια γιατί είναι επικίνδυνο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η φυση θα φροντισει ν α περπατησει μια χαρα, οσο εσυ, η μαμα του σε αυτη τη περιπτωση, φροντιζεις τα υπολοιπα. Μπραβο κι ευχομαι να τα καταφερει το μικρουλι. Αν θες να ρωτησεις κατι, εδω ειμαστε :) Ενημερωνε μας...:):)

Moira μετέφερα το ερώτημά σου σε νέο thread! Να ξέρεις απλώς ότι καλό θα ήταν να ανοίγεις νέο θέμα όταν πρόκειται να συζητήσεις κάτι διαφορετικό και όχι να γράφεις κάτω από υπάρχοντα (άσχετα) θέματα. :)

Καλώς ήρθες. Το περπάτημα θα το καταφέρει μόνο του μην ανησυχείς!:)
Τα υπόλοιπα στα οποία χρειάζεται βοήθεια τα ξέρεις φαντάζομαι ε; Όπως το ότι θέλει "ζούληγμα" για την τουαλέτα τώρα που είναι μικρό.

Εύχομαι το καλύτερο για εσένα και για το μωρό!!!

Περπατάνε και πηδάνε και σκαρφαλώνουν όπου και όπως βρουν. Μην ανησυχείς είναι το μόνο στο οποίο δεν θέλουν βοήθεια και παρέα...
Καλώς ήρθατε :)

Μπραβω moirα αυτη ειναι η δουλια μιας πραγματικης μαμας....(αυτο δεν σημενει οτι οι υπολιπες μαμα δεν δεν ειχαν κανει τιποτα...ετσι)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back