moira
Νεοφερμένο μέλος
Η moira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
27-08-07
18:01
έχω βρεί ένα νεογέννητο γατάκι το οποίο σήμερα γίνεται 7 ημερών.το πηγαίνω συχνά στον κτηνίατρο,του δίνω γάλα σκόνη και γενικά το φροντίζω πολύ.δυναμώνει καθημερινά.θα ήθελα να ρωτήσω πότε θα αρχίσει να περπατάει κανονικά και εάν πρέπει να βοηθήσω εγώ σε αυτο.ευχαριστω πολυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα.
27-08-07
18:57
Νομίζω στις 4 εβδομάδες περπατάνε κανονικά τα γατάκια. Δεν χρειάζεται βοηθεία, απλά πρέπει να προσέξεις να μην βγαίνει σε μπαλκόνια γιατί είναι επικίνδυνο.έχω βρεί ένα νεογέννητο γατάκι το οποίο σήμερα γίνεται 7 ημερών.το πηγαίνω συχνά στον κτηνίατρο,του δίνω γάλα σκόνη και γενικά το φροντίζω πολύ.δυναμώνει καθημερινά.θα ήθελα να ρωτήσω πότε θα αρχίσει να περπατάει κανονικά και εάν πρέπει να βοηθήσω εγώ σε αυτο.ευχαριστω πολυ![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
28-08-07
02:04
Η φυση θα φροντισει ν α περπατησει μια χαρα, οσο εσυ, η μαμα του σε αυτη τη περιπτωση, φροντιζεις τα υπολοιπα. Μπραβο κι ευχομαι να τα καταφερει το μικρουλι. Αν θες να ρωτησεις κατι, εδω ειμαστε
Ενημερωνε μας...

Ενημερωνε μας...

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα.
28-08-07
09:53
Moira μετέφερα το ερώτημά σου σε νέο thread! Να ξέρεις απλώς ότι καλό θα ήταν να ανοίγεις νέο θέμα όταν πρόκειται να συζητήσεις κάτι διαφορετικό και όχι να γράφεις κάτω από υπάρχοντα (άσχετα) θέματα. 

drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
28-08-07
10:06
Καλώς ήρθες. Το περπάτημα θα το καταφέρει μόνο του μην ανησυχείς!
Τα υπόλοιπα στα οποία χρειάζεται βοήθεια τα ξέρεις φαντάζομαι ε; Όπως το ότι θέλει "ζούληγμα" για την τουαλέτα τώρα που είναι μικρό.
Εύχομαι το καλύτερο για εσένα και για το μωρό!!!
Τα υπόλοιπα στα οποία χρειάζεται βοήθεια τα ξέρεις φαντάζομαι ε; Όπως το ότι θέλει "ζούληγμα" για την τουαλέτα τώρα που είναι μικρό.
Εύχομαι το καλύτερο για εσένα και για το μωρό!!!
28-08-07
15:44
Περπατάνε και πηδάνε και σκαρφαλώνουν όπου και όπως βρουν. Μην ανησυχείς είναι το μόνο στο οποίο δεν θέλουν βοήθεια και παρέα...
Καλώς ήρθατε
Καλώς ήρθατε

Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Ψιψίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 120 μηνύματα.
28-08-07
17:24
Μπραβω moirα αυτη ειναι η δουλια μιας πραγματικης μαμας....(αυτο δεν σημενει οτι οι υπολιπες μαμα δεν δεν ειχαν κανει τιποτα...ετσι)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum