μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
1) δεν την αφήνω να επεξεργάζεται μικροπραγματάκια
2) αφήνω κλειστές πόρτες και την βλέπω να θέλει πολύ να τις διαπεράσει
3) μένουμε μέσα στο δωμάτιο αλλά θέλει να βγει έξω...
προς το παρόν αυτά έχω καταλάβει ότι την τσατίζουν, ευτυχώς τα ξεχνάει εύκολα από ότι φαίνεται....
εσάς; τί τσατίζουν τις γατίτσες σας από αυτά που κάνετε; [και δεν κάνετε;]
ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Επισης οταν τρωει, κι αλλο να παω να της δωσω γρυλιζει σαν λιονταρι που το πλησιαζει υαινα!!!
Προς το παρον δεν φορτωνει με κατι αλλο, αλλα για ουτε δυο μηνων μια χαρα τσατιλα ειναι

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
αλλά πρέπει να γίνεται, τουλάχιστον για το έθιμο της τάξης....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Κοιμάται μαζί μου
ΔΕΝ κοιμάται μαζί μου
Του χαϊδεύω την κοιλιά
Δεν του δίνω τη σωστή κονσέρβα
Παρεκκλίνω της συνηθισμένης διαδρομής όταν σηκώνομαι το πρωί
Όταν τρώει
Όταν ΔΕΝ τρώει
Εν ολίγοις, όσο είναι ξύπνιος, τσατίζεται.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κίκης λοιπόν,
Εάν θέλει κάτι, το θέλει ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και αν δεν.... θα το μετανιώσω, και θα τρέχω για περίθαλψη...
Ακόμα και στον ύπνο του έχει νεύρα...(εάν περάσω πολύ κοντά... ή του κάνω αέρα, ή οτιδήποτε τελείωσε) η μόνη στιγμή που δεν έχει νεύρα, για 1-2 δευτερόλεπτα, είναι όταν αρχίζει το παρακαλετό για φαί, μετά τα 2 δευτερόλεπτα, αρχίζουν οι φάπες.
Θέλει συγκεκριμένες στιγμές με την σωστές συνθήκες πίεσης και θερμοκρασίας ( όπως λέγαμε και στην φυσική...) του να μπορώ ΕΓΩ μόνο, να τον χαϊδέψω, και ίσως και να γουργουρίσει αχνά... (να μην καλομαθαίνω κιόλας...)
Εάν κοιμηθούμε μαζί, δεν πρέπει φυσικά να υπάρχει άλλο ζωντανό στο δωμάτιο, και να μήν κουνηθώ καθόλου, εάν κουνηθώ ή γυρίσω έφυγε....
Αυτά σε γενικές γραμμές το αγαπημένο μου παιδί που έσωσα απο το δρόμο...

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Φυσικά μετά από μισό λεπτό το χει κιόλας ξεχάσει κι εγώ αρχίζω πάλι τις ζουζουνιές γιατί ένα το χω το μπουμπουκάκι μου!
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Νιαουρίζει δυνατά (παράξενο για Βιρμανάκι) και για πολύ πολύ ώρα.... τριβεται στα πόδια μου, περνάει ανάμεσα, φέρνει τ' ανάσκελα για να της χαιδέψω την κοιλιά κλπ κλπ κλπ...
Οταν θέλει χάδια τα θέλει ΤΩΡΑ !
Αλλιως σε αρχιζει στο γατομπινελίκι...
Δε γουστάρει φωτογραφίες, δε γουστάρει ξένους, δε γουστάρει να μένει έξω απο την κρεβατοκάμαρα (αλλά σε αυτο δε θα υποχωρήσω -τέλος!) και...μισεί θανάσιμα το frontline!!!
Γουστάρει όλα τα άλλα και τελευταίως να μένει στο μπαλκόνι, να χώνεται στο ψυγείο και γενικά να χώνεται...

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Λοιποοον!!!!!Η Αρχστριτζω Leia τσαντιζεται οταν τη χαιδευειω, οταν τη χτενιζω, οταν της κοβω νυχια/καθαριζω αυτια, οταν κλεινουν οι πορτες, οταν ερχονται ξενοι στο σπιτι(διποδοι ή τετραποδοι)
οταν θελει να παιξουμε και εμεις κοιμομαστε, οταν δεν ξυπναμε(παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες της), οταν πειναει και δεν της βαζω φαι γιατι δεν ειναι η ωρα ακομα(εκει να δειτε νευρα!!) και αμα σκεφτω λιγο ακομα ολο και κατι θα μου ερθει!!!
Με λιγα λογια,αυτο το γατι γεννηθηκε τσαντισμενο και πραγματικα ειμαι σχεδον σιγουρη οτι καποιο ρολο παιζει και το γκρι τριχωμα της!!!
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
για να προσθέσω, η ασπρούλα τσατίζεται προς το παρόν όταν βλέπει τη μουσταρδούλα... όταν την συνηθίσει, βλέπουμε τι άλλο την τσατίζει

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
'Οταν βλέπει μπροστά της τον Πάρη και τη Βαλεντίνα
Όταν την ξυπνήσω, μετά από πολλές ώρες ύπνου
'Οταν έχω ξεχάσει να της αλλάξω το νερό το απόγευμα
'Οταν δεν έχει φαγητό νωρίς το πρωί
'Οταν κουνήσω τα πόδια μου το βράδυ στο κρεββάτι που κοιμόμαστε μαζί
'Οταν.....'Οταν....."οταν......

Η Βαλεντίνα τσαντίζει όλους τους άλλους......αυτή δεν τσαντίζεται ποτέ
Ο Πάρης δεν τσαντίζεται και δεν τσαντίζει κανένα.....είναι το πιο γλυκό και ήσυχο γατί του κόσμου.........
ruko
Διάσημο μέλος
Ο Πρέστο τσατίζεται όταν:
Κοιμάται μαζί μου
ΔΕΝ κοιμάται μαζί μου
Του χαϊδεύω την κοιλιά
Δεν του δίνω τη σωστή κονσέρβα
Παρεκκλίνω της συνηθισμένης διαδρομής όταν σηκώνομαι το πρωί
Όταν τρώει
Όταν ΔΕΝ τρώει
Εν ολίγοις, όσο είναι ξύπνιος, τσατίζεται.
Ο Πρέστο πρέπει να αρχίσει να κάνει παρέα με τον Φένστερ, οι δυο τους θα είναι σαν τους γέρους απ' το Μάπετ Σόου.

Alniyat
Νεοφερμένο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Ο Ιβάν δεν τσαντίζεται ποτέ... είναι γάτος ζεν

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος

brigite
Διάσημο μέλος

Η Μπριζιτ ,ειναι γενικα σνομπαρια.Αυτο που την τσαντιζει εντονα ειναι οταν τη χαιδευω σε στιγμη που δεν θελει.Χαμηλωνει τοσο πολυ το σωμα της για να αποφυγει το χερι μου,που σχεδον σουρνεται στο πατωμα.
Ο μικρος ασπρομαυρος ζουζουνης ,γινεται θηριο οταν πειναει και αργει το γαλα του.(ειναι 30 ημερων και τρωει με το μπιμπερο )οποτε ειναι δικαιολογημενος.Οταν μεγαλωσει θα ξερω καλυτερα τι τον τσαντιζει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool