vasgial
Νεοφερμένο μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα.
01-09-12
20:13
Καλησπέρα,
Η Μάσκα γύρισε σπίτι μετά από γατοκαύγα με το αυτί της λίγο δαγκωμένο προχθές. Σήμερα είδα ότι έχει κάνει λίγο πύον. Τι θα μπορούσα να της βάλω; κρέμα betadin θα έχει κάποιο αποτέλεσμα;
Η Μάσκα γύρισε σπίτι μετά από γατοκαύγα με το αυτί της λίγο δαγκωμένο προχθές. Σήμερα είδα ότι έχει κάνει λίγο πύον. Τι θα μπορούσα να της βάλω; κρέμα betadin θα έχει κάποιο αποτέλεσμα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
01-09-12
20:17
Αγαπητε Βασιλη, το betadin χρησιμοποιειται αρκετα στις γατες, απ'οτι ξερω απο τις δικες μου. Θα σε συμβουλευα ομως να την πας στον κτηνιατρο για πιο σιγουρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasgial
Νεοφερμένο μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα.
01-09-12
20:21
Παίρνω το γιατρό μου αλλά δεν απαντάει και γι αυτό σκέφτηκα το betadin. Δεν ξέρω και καμία άλλη αντιβιοτική κρέμα που θα μπορούσα να της βάλω.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.244 μηνύματα.
01-09-12
20:30
Το σημαντικο δεν ειναι μια πληγουλα στο αυτι,αλλα το αν εχει κολλησει καποια ασθενεια,εφοσον κυκλοφορει εξω,και μαλιστα εφοσον μπλεχτηκε σε καβγα και εχει δαγκωνια.
Θεριζει το aids,η περιοτονιτιδα και η λευχαιμια.
Τεσπα.Καλυτερα να συμβουλευτεις τον γιατρο σου.
Θεριζει το aids,η περιοτονιτιδα και η λευχαιμια.Τεσπα.Καλυτερα να συμβουλευτεις τον γιατρο σου.

vasgial
Νεοφερμένο μέλος
02-09-12
10:22
Το σημαντικο δεν ειναι μια πληγουλα στο αυτι,αλλα το αν εχει κολλησει καποια ασθενεια,εφοσον κυκλοφορει εξω,και μαλιστα εφοσον μπλεχτηκε σε καβγα και εχει δαγκωνια.Θεριζει το aids,η περιοτονιτιδα και η λευχαιμια.
Τεσπα.Καλυτερα να συμβουλευτεις τον γιατρο σου.![]()
Για λευχαιμία την έχω εμβολιασμένη. Ελπίζω να μην είναι κάτι από τα άλλα.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
02-09-12
10:32
Βασίλη μου, γενικά δεν φοβάσαι που την αφήνεις ελεύθερη την αγαπημένη σου γατούλα; Γιατί δεν δοκιμάζεις να την εκπαιδεύσεις να βγαίνετε μαζί τα βραδάκια με σαμαράκι και λουράκι; Πάλι θα χαίρεται τη φύση, αλλά θα σαι εκεί, κοντά της να φροντίζεις να μην φάει τίποτα επικίνδυνο, να μην κτυπηθεί από αμάξι ή να μπλέξει σε καβγά. Βγαίνω λίγο οφφ, και δεν σου κάνω κήρυγμα, αλήθεια. Η οποιαδήποτε απόφαση παίρνεις για τη γατούλα σου είναι σεβαστή.
Απλά όταν τσακώνονται τα γατιά υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης αρρώστιων
Εύχομαι να μην είναι τίποτα και μάλλον δεν θα είναι
Απλά όταν τσακώνονται τα γατιά υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης αρρώστιων

Εύχομαι να μην είναι τίποτα και μάλλον δεν θα είναι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum