Πώς ήρθε το γατάκι σας σε εσάς;

Πώς ήρθε το γατάκι σας σε εσάς;
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 45)
  • Από το δρόμο;

Ψήφοι: 29 64,4%
  • Από κάποιο Φιλοζωικό Σύλλογο;

Ψήφοι: 4 8,9%
  • Από ιδιώτη που έκανε γέννα (κεραμιδάκι);

Ψήφοι: 2 4,4%
  • Από πετ σοπ που το φιλοξενούσε (πρώην αδέσποτο);

• Από κάποια αγγελία στα ''χαρίζονται'';

Ψήφοι: 13 28,9%
  • Από πετ σοπ που το πουλούσε (ράτσα);

Ψήφοι: 1 2,2%
  • Από ιδιώτη που το πουλούσε (ράτσα);

• Από κάποιον εκτροφέα;

• Από ιδιώτη που το πουλούσε (κεραμιδάκι);

• Άλλο;

Ψήφοι: 4 8,9%

• Total voters
    45
Εμενα ο Σηφης απο το Φιλοζωικο του Ρεθυμνου και η Σελινα απο αγγελεια εδω στο mycat!:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τη Γιούκι την...ημιμακρυτριχη κεραμιδο/κουκλάρα μου τη χαρισε ιδιώτης.
Μαλιστα το θεμα ειχε κανονιστει με τη συναδελφο απ την προηγούμενη δουλεια μου απο πριν καν μεινει εγκυος η μανούλα της Γιούκι!
-"Κορίνα, θελω γάτα επειγοντως!"
-"Αμα γεννησει η γατα του πεθερού μου, να σου κρατήσω?"
-"Και το ρωτάς????"
Ετσι περίμενα καποιους μήνες και το Μάϊο του 2007, 2 μηνών κατσουλίνι το εβαλα στην αγκαλιά μου...

Τον Κούμο τον....γλύκα-Πέρσικό-μπουνταλά τον βρήκα στο δρόμο.
Ενω ειχα αρκετους μηνες φυγει απ το μαγαζι που δουλευα, με πηραν τηλεφωνο 2 απ τους πρωην συναδελφους να παω απ το μαγαζι να τους δω. Στην πραγματικότητα, με ειχαν καλέσει για αυτο το τρυφερο και ήρεμο μπλέ γατακι, που ειχε ξαπλαρει στον καναπέ του μαγαζιου και απολάμβανε χαδια από πελάτες.
-"Αυτό το γατι γυριζει εδω και δυο μερες τριγυρίζει στο δρόμο μπροστα στο μαγαζί. Πρεπει να ναι ρατσας και απο σπίτι."
Ηξεραν πολυ καλά γιατί με καλεσαν στο μαγαζί. Ηξεραν την αγαπη μου στις γατες και ηξεραν πως δε θα αφηνα αυτό το γατακι να περιπλανιεται αλλο στους επικινδυνους δρόμους. Αμεσως το πηρα αγκαλια, το πηγα κτηνιατρο να το δει και το εφερα σπίτι μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τη Γιούκι την...ημιμακρυτριχη κεραμιδο/κουκλάρα μου τη χαρισε ιδιώτης.
Μαλιστα το θεμα ειχε κανονιστει με τη συναδελφο απ την προηγούμενη δουλεια μου απο πριν καν μεινει εγκυος η μανούλα της Γιούκι!
-"Κορίνα, θελω γάτα επειγοντως!"
-"Αμα γεννησει η γατα του πεθερού μου, να σου κρατήσω?"
-"Και το ρωτάς????"
Ετσι περίμενα καποιους μήνες και το Μάϊο του 2007, 2 μηνών κατσουλίνι το εβαλα στην αγκαλιά μου...

Τον Κούμο τον....γλύκα-Πέρσικό-μπουνταλά τον βρήκα στο δρόμο.
Ενω ειχα αρκετους μηνες φυγει απ το μαγαζι που δουλευα, με πηραν τηλεφωνο 2 απ τους πρωην συναδελφους να παω απ το μαγαζι να τους δω. Στην πραγματικότητα, με ειχαν καλέσει για αυτο το τρυφερο και ήρεμο μπλέ γατακι, που ειχε ξαπλαρει στον καναπέ του μαγαζιου και απολάμβανε χαδια από πελάτες.
-"Αυτό το γατι γυριζει εδω και δυο μερες τριγυρίζει στο δρόμο μπροστα στο μαγαζί. Πρεπει να ναι ρατσας και απο σπίτι."
Ηξεραν πολυ καλά γιατί με καλεσαν στο μαγαζί. Ηξεραν την αγαπη μου στις γατες και ηξεραν πως δε θα αφηνα αυτό το γατακι να περιπλανιεται αλλο στους επικινδυνους δρόμους. Αμεσως το πηρα αγκαλια, το πηγα κτηνιατρο να το δει και το εφερα σπίτι μου.
Τελειες ιστοριουλες ειδικα με τον Κουμο!:clapup:
Και εχεις και πολυ καλους συναδελφους!

Εγώ ψήφισα δρόμο. Τον Λιλάκο μου τον βρήκα σε μηχανή αυτοκινήτου δίπλα στα σκουπίδια σε πολυσύχναστο δρόμο. Την Πουπίνα μου την φέραν σε κούτα μαζί με τις αδρφές της παρατημένες μια κοπέλα που δεν είχε ιδέα πως να μεγαλώσει μωρά γατάκια. Οι αδερφές δόθηκαν η Πουπίνα μου ξώμεινε οικιοθελώς:D

εγω την bailey μου την ειδα απο αγγελια εδω στα χαριζονται..εψαχνα γατακι, σχετικα μικρο σε ηλικια, αλλα μολις ειδα την αγγελια της, κ ειδικα αφου εβλεπα οτι για πολλους μηνες δεν υπηρχε ενδιαφερον, την εκλεισα κ μου την φερανε πριν καν παω να την δω! κ ενω στην αρχη φαινοταν οτι η συμβιωση μεταξυ μας δεν θα πηγαινε κ πολυ καλα(ολοι θυμαστε πως ηταν τον πρωτο 1,5 μηνα), ειμαι σιγουρη οτι η γατα αυτη ηταν γραφτο να ρθει σε μενα!!!:)
επισης τον Λινο τον πρωτο τον πηρα απο κτηνιατρο , τον λινο τον δευτερο απο ιδιωτη που τον πουλουσε, κ την λουλου την απεκτησα μετα που πηρα την μαμα της απο κτηνιατρειο..

Εμείς δεν έχουμε ποικιλία ευτυχώς:P.
Είναι όλα από το δρόμο:D. Η Σίσσυ μαζεύτηκε περίπου σε ηλικία 1 έτους, την Κούκυ την βρήκαμε νεογέννητη(είχε πεθάνει η μαμά τους:() την μαζέψαμε με τα αδερφάκια της και μας έμεινε αυτή, η Ομορφούλα και αυτή από τον δρόμο, τη μαζέψαμε όταν ήταν περίπου 9-10 ετών με κατεστραμμένα δόντια και σώθηκε και η Διαο-Λίνα μας μπαστακώθηκε κυριολεκτικά(ήταν περίπου 4μηνών), νιαουρίζοντας έξω από το σπίτι μας ένα ολόκληρο βράδυ:D.

ηξερε που πηγε και μπαστακωθηκε!!!!:hehe::hehe::hehe::hehe:

Το Μελινάκι μου :inlove: :inlove: το αγόρασα από pet shop και το Νεφελάκι μου :inlove: :inlove: από αγγελία εδώ, στα χαρίζονται....:D

Εκπλησομαι θετικα που η πλειοψηφια ειναι απο το δρομο!:clapup:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back