Πώς ήταν το γατουλίνι σας μωρό; Ανεβάστε μια φωτογραφία!

Narkissa

Νεοφερμένο μέλος

Η Narkissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα.
ο μόργκαν μου λίγων εβδομάδων... ζουζουνιιιιιιιιιι μουυυυυυ:yahoo:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMG035.jpg
    IMG035.jpg
    456,2 KB · Εμφανίσεις: 53
Η Αλέκα μου ήταν μάλλον λίγο χάλια. Οι φώτο είναι πριν 2χρόνια και μόλις 4-5 μέρες αφού την βρήκαμε(σε μαύρο χάλι).

DSC00006.jpg

DSC00002-1.jpg

Αλλά μετά έγινε σκέτο κουκλάκι..

009.jpg

008.jpg

016.jpg

024.jpg

Τώρα πια, σωστή Κυρία..:D

Η Νεφέλη, το τρελιάρικο πιτσιρίκι μας, είναι ακόμα μικρή αλλά όχι και τόοοοσο μικρή:P

PB040514.jpg

PB080721.jpg

4.jpg

2.jpg

PB080726.jpg

SAM_0729 - Copy.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• PB080726.jpg
    PB080726.jpg
    356 KB · Εμφανίσεις: 33
  • SAM_0729 - Copy.JPG
    SAM_0729 - Copy.JPG
    277,5 KB · Εμφανίσεις: 43
  • PB080726.jpg
    PB080726.jpg
    356 KB · Εμφανίσεις: 33
  • SAM_0729 - Copy.JPG
    SAM_0729 - Copy.JPG
    277,5 KB · Εμφανίσεις: 43
Τελευταία επεξεργασία:
αχουυυυυυυυ το καλο μουυυυ!!! μοιάζει πολυ με τη μαμα του μοργκαν οταν ηταν μικρουλα!!!
να την χαιρεσε!:clapup::clapup::clapup:

Απάντηση: Πώς ήταν το γατουλίνι σας μωρό; Ανεβάστε μια φώτο!

Χιχι! Ευχαριστώ!
Και εσύ τον Morgan!!:)

O Πάρης 6 εβδομάδων στην πρώτη.
και ο Μύτσα Wall-E Κοντονουράκης όταν ακόμα χαριζόταν :) στη δεύτερη.

Συνημμένα

• 3.jpg
    3.jpg
    23,2 KB · Εμφανίσεις: 39
  • ονουρ.JPG
    ονουρ.JPG
    587,8 KB · Εμφανίσεις: 45
Τελευταία επεξεργασία:

θυμάμαι μια πολυ παλια εκπομπη που έβλεπα μικρη ..το "σουσάμι ανοιξε"....με ενα τρελό μπλε πλασμα που φώναζε συνέχεια:ΜΠΙΣΚΟΤΑΑΑΚΙΑΑΑΑΑΑ!!!!
ειναι η μόνη λεξη που περιγράφει τις φωτογραφίες σας χαχαχαχαχαχαχαχa

O Πάρης 6 εβδομάδων στην πρώτη.
και ο Μύτσα Wall-E Κοντονουράκης όταν ακόμα χαριζόταν :) στη δεύτερη.
Kαλλιααααααααααα κουκλια:D

Το Τριτονι μου, δυστυχως δεν την εζησα πολυ οταν ηταν μικρη και δεν εχω αλλες φωτογραφιες
scaled.php

Και το ασχημοπαπινι μου:redface:
scaled.php

Αααααααααααα! Γατομωράκια! :clapup:

Και γω και γω! :clapup:

DSC00688-2.jpg

Μπούλης μπεμπάάκι! :inlove:

Tο μικρο μου αραπακι που τωρα εχει φυγει κι εχει γινει ενας γαταρος που κυκλοφορει στη γειτονια!!!!Eχω μπει στο photobucket εχω κανει δωρεαν εγγραφη εχω ανεβασει τις φωτογραφιες που θελω τωρα τι κανω???

Τελευταία επεξεργασία:

Κατερίνα αν θέλεις μπορείς να κάνεις αντιγραφή του link με το άλμπουμ από το photobucket και να το βάλεις εδώ να τις δούμε.

Tο μικρο μου αραπακι που τωρα εχει φυγει κι εχει γινει ενας γαταρος που κυκλοφορει στη γειτονια!!!!Eχω μπει στο photobucket εχω κανει δωρεαν εγγραφη εχω ανεβασει τις φωτογραφιες που θελω τωρα τι κανω???

Δεξί κλικ και view image, αντιγράφεις το λινκ από την μπάρα πάνω πάνω και την βάζεις εδώ πατώντας το κουμπάκι που δείχνει μια φωτογραφία και επικολλώντας το λινκ εκεί πέρα! :)

Ο μικρός μου Μπεν, ακόμα πιο μικρός (πριν λίγες εβδομάδες δηλαδή):

dscn2800y.jpg

Δεξί κλικ και view image, αντιγράφεις το λινκ από την μπάρα πάνω πάνω και την βάζεις εδώ πατώντας το κουμπάκι που δείχνει μια φωτογραφία και επικολλώντας το λινκ εκεί πέρα! :)

Ο μικρός μου Μπεν, ακόμα πιο μικρός (πριν λίγες εβδομάδες δηλαδή):

dscn2800y.jpg

Πεθαινω...........:stunned::stunned::stunned::stunned:...δεν ειναι φατσα αυτη,και κυριως..δεν ειναι υφος αυτο..ειναι σαν να σου λεει,ελα να μου ζωσεις φιλακι..:eek:

Πεθαινω...........:stunned::stunned::stunned::stunned:...δεν ειναι φατσα αυτη,και κυριως..δεν ειναι υφος αυτο..ειναι σαν να σου λεει,ελα να μου ζωσεις φιλακι..:eek:

:inlove::inlove::inlove:

Αχ, ναι! Είναι η αγαπημένη μου φωτογραφία! Και εννοείται, το φόντο του υπολογιστή μου, αλλά και το άβαταρ! Λιώνω κάθε φορά που την βλέπω! :D

:inlove::inlove::inlove::inlove:

Κοιτάζοντας τις φωτό των γατουνακίων μας, όσο ήταν μωράκια, διαπιστώνω ότι όλα τους είναι για φάγωμα!!!

υ.γ. σας ευχαριστώ κορίτσια που σας άρεσαν τα κουτσουνάκια μου!

βάλε τα στη σειρά και θα τα ροκανίσω ενα-ενα... ο μόργκαν βεβαια στον χαρακτήρα παρέμεινε μωρό ...του πηρα εχθες καινουργιο λουράκι και παιχνίδια μπαλίτσες και όταν μπήκα στο σπίτι κοιτούσε τα χέρια μου σαν να μου έλεγε "μανούλα? τι έχεις εκεεί? για μενά? δωστα μου δωστα μου δωστα μου δωστα μου"
βρήκα μια ακομα φωτο
ειναι με την αδερφουλα του την Ζίζα που την φροντίζει η μαμά μου μαζι με την μαμάτους την τσίξι :huglove::huglove:

Συνημμένα

• IMG026.jpg
    IMG026.jpg
    299,6 KB · Εμφανίσεις: 29
  • IMG030.jpg
    IMG030.jpg
    301,2 KB · Εμφανίσεις: 35
d_june_06_2-1.jpg

Ο Disney το τριζόνι μου μωρό. Ήταν ακόμα ταλαιπωρημένο σε αυτή τη φώτο (αν δείτε τη γούνα που λείπει από το ποδαράκι του) όμως είχε αρχίσει να παίρνει τα πάνω του και να ανακαλύπτει τις χαρές της ζωής (και τις γλάστρες της μαμάς).
Το ξαφνιασμένο του βλέμμα δεν έχει αλλάξει πολύ :):)

Παιζακι μου γλυκο..καμαρι μου εσυ!!:yahoo::yahoo::yahoo:

Το στριτζομελινάκι!
df77aa9a4a4c6820541e05d663f7f141.jpg

Ο μπούλης-αιμίλιος...μπορώ να πω ότι δεν έχει αλλάξει και πολύ! Η χαλβαδόφατσα all time classic!
8a8f52ac84860c5b567727a3f2deb5a2.jpg
1_193673.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back