Narkissa
Νεοφερμένο μέλος
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Narkissa
Νεοφερμένο μέλος
να την χαιρεσε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Χιχι! Ευχαριστώ!
Και εσύ τον Morgan!!

Kalliastar
Διάσημο μέλος
και ο Μύτσα Wall-E Κοντονουράκης όταν ακόμα χαριζόταν
στη δεύτερη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Narkissa
Νεοφερμένο μέλος
θυμάμαι μια πολυ παλια εκπομπη που έβλεπα μικρη ..το "σουσάμι ανοιξε"....με ενα τρελό μπλε πλασμα που φώναζε συνέχεια:ΜΠΙΣΚΟΤΑΑΑΚΙΑΑΑΑΑΑ!!!!
ειναι η μόνη λεξη που περιγράφει τις φωτογραφίες σας χαχαχαχαχαχαχαχa
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαλλιααααααααααα κουκλιαO Πάρης 6 εβδομάδων στην πρώτη.
και ο Μύτσα Wall-E Κοντονουράκης όταν ακόμα χαριζότανστη δεύτερη.

nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Το Τριτονι μου, δυστυχως δεν την εζησα πολυ οταν ηταν μικρη και δεν εχω αλλες φωτογραφιες
Και το ασχημοπαπινι μου

Pennylane
Τιμώμενο Μέλος

Και γω και γω!

Μπούλης μπεμπάάκι!

goth
Δραστήριο μέλος
Κατερίνα αν θέλεις μπορείς να κάνεις αντιγραφή του link με το άλμπουμ από το photobucket και να το βάλεις εδώ να τις δούμε.
Myrtle
Διάσημο μέλος
Tο μικρο μου αραπακι που τωρα εχει φυγει κι εχει γινει ενας γαταρος που κυκλοφορει στη γειτονια!!!!Eχω μπει στο photobucket εχω κανει δωρεαν εγγραφη εχω ανεβασει τις φωτογραφιες που θελω τωρα τι κανω???![]()
Δεξί κλικ και view image, αντιγράφεις το λινκ από την μπάρα πάνω πάνω και την βάζεις εδώ πατώντας το κουμπάκι που δείχνει μια φωτογραφία και επικολλώντας το λινκ εκεί πέρα!

Ο μικρός μου Μπεν, ακόμα πιο μικρός (πριν λίγες εβδομάδες δηλαδή):
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεξί κλικ και view image, αντιγράφεις το λινκ από την μπάρα πάνω πάνω και την βάζεις εδώ πατώντας το κουμπάκι που δείχνει μια φωτογραφία και επικολλώντας το λινκ εκεί πέρα!
Ο μικρός μου Μπεν, ακόμα πιο μικρός (πριν λίγες εβδομάδες δηλαδή):
![]()
Πεθαινω...........

...δεν ειναι φατσα αυτη,και κυριως..δεν ειναι υφος αυτο..ειναι σαν να σου λεει,ελα να μου ζωσεις φιλακι..
Myrtle
Διάσημο μέλος
Πεθαινω..............δεν ειναι φατσα αυτη,και κυριως..δεν ειναι υφος αυτο..ειναι σαν να σου λεει,ελα να μου ζωσεις φιλακι..
![]()

Αχ, ναι! Είναι η αγαπημένη μου φωτογραφία! Και εννοείται, το φόντο του υπολογιστή μου, αλλά και το άβαταρ! Λιώνω κάθε φορά που την βλέπω!

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Κοιτάζοντας τις φωτό των γατουνακίων μας, όσο ήταν μωράκια, διαπιστώνω ότι όλα τους είναι για φάγωμα!!!
υ.γ. σας ευχαριστώ κορίτσια που σας άρεσαν τα κουτσουνάκια μου!
Narkissa
Νεοφερμένο μέλος
βρήκα μια ακομα φωτο
ειναι με την αδερφουλα του την Ζίζα που την φροντίζει η μαμά μου μαζι με την μαμάτους την τσίξι

Συνημμένα
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Ο Disney το τριζόνι μου μωρό. Ήταν ακόμα ταλαιπωρημένο σε αυτή τη φώτο (αν δείτε τη γούνα που λείπει από το ποδαράκι του) όμως είχε αρχίσει να παίρνει τα πάνω του και να ανακαλύπτει τις χαρές της ζωής (και τις γλάστρες της μαμάς).
Το ξαφνιασμένο του βλέμμα δεν έχει αλλάξει πολύ

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Παιζακι μου γλυκο..καμαρι μου εσυ!!

marina289
Περιβόητο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool