Πώς αποκτήσαμε το Yodaki

yodaki

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η yodaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 162 μηνύματα.
Γειά σας, είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να σας πω την ιστορία μας.
Πρώτα απ' όλα όμως συνγαριτήρια για το ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΜΟΡΦΟ site που έχετε. Ποτε δεν έχω γραφτεί σε κανένα forum όμως εδώ μου φανίκαν όλοι τοσο ζεστή που το έκανα το βήμα. Α!sorry για τα ορθογραφικά μου λάθη, δεν φημήζομαι.:redface:

Ηταν Μάης και έβρεχε καταρακτοδός για 2ή μέρα. (Μαζί με το έταιρον μου ήμιση δουλέυουμε σε εφημερίδες και σχολάμε κατά τις 1 τη νύχτα.) Γυρίζοντας στο σπίτι λοιπόν μες στα μεσάνυχτα ακούω στην είσοδο της πολυκατοικίας κατί ΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥ ξανά και ξανά. Ανεβαίνω πανώ και με το που μπαίνω στο σπίτι μου λέει ο Χρήστος ασέ τα νεύρα μου έχει πάσει αυτό το παλίογατο γλώσσα δεν εχεί βάλει μέσα όλη μέρα.

Παρένθεση ούτε εγω ούτε ο Χρήστος συμπαθούσαμε τις γάτες το αντίθετο μάλιστα δεν τις ήθελα ΚΑΘΟΛΟΥ. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι όπυ η μαμά μου λάτρεβε το ζώα και τα λουλούδια αλλά όχι τα γατιά απλά δεν τα ήθελε. Μιά εποχή οταν ήμουν 8 με 12 ετών είχαμε μιά κοτα την Μαυρούλα, ενά σκυλάκι την Σπίθα, ενά καναρίνη τον Τέλη και ένα ζευγάρι περδικες σενά τεράστιο κλουβι μέσα στο κέντρο της Αθήνας. Γατέ ΠΟΤΕ αλλά όμως ποτέ κάνεις μας δεν τις πηραζε.

Τι να κάναμε λοιπόν αφού τα είπαμε λίγο πέσαμέ για ύπνο. Πού να κοιμηθούμε όμως με τον μίστερ πνευμόνια να κλαίει. Κατά τις 5 το πρωί και όντας άυπνοι γυρνάει ο Χρήστος και μου λέει με στόμφο ΕΣΥ έχεις τον τίτλο της φιλόζωης κάνε πράξης και όχι λόγια. Τι να κάνω και εγώ παίρνω μια τσαγόκουπα με γάλα (τόσο ηξερα) και πάω στο ακάλυπτο.
Τι να δω Σοκ έπαθα ποιό γαλα να πει αυτό ήταν ανύπαρκτο ούτε μάτια δεν είχε ανοίξει. Τότε ακριβώς έκανα την κίνηση ασυναίσθητα χωρίς να σκεφτώ έχυσα το γάλα στο τσιμέντο και έβαλα στην τσαγόκουπα το γατί.
Ναι ναι ναι χώραγε στην τσαγόκουπα!!!!!!
Ηταν καταβρώμικο βρεγμένο ένα χάλι τι να έκανα;;;;;;
Σκέφτομαί πως ο βρεγμένος το νερό δεν το φοβάται και έστι τον έπλυνα στον νυπτήρα τον Yodaki για να τον καθαρίσω και τι να δω έσταζε αίματα ήταν οι ψύλοι που τον ρούφαγαν κυριολεκτηκα. Ο γιατρός μας είπε οτί από αυτό θα παίθενε ποιό γρήγορα. Τον στεγνώσαμε του φτάξαμε ένα καλάθι με μάλινα παλία και κάλτσες βασικά σε μία καλτσα Νο 38 χόραγε και περίσεβε και βάλαμε όλο το σύστημα στην μπανιέρα για να μην το σκάσει. Επεσε για υπνό πήγαμε και εμείς πόσα λίγα ξέραμε.....
Μετα από 2 ώρες ΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥ. Πανικός με την τσίμπλα στο μάτι πάλι πανω φαι μου λέει ο Χρήστος αντε να βρείς φαρμακείο σάββατο πρωι ντύνομαι και τρέχω μα τι αγοράζω μπιμπερό για παίδια :D ναι ναι πανέξυπνη ΕΕΕΕΕΕ!!!!!!! Που να φάει αντε ξανα φαρμακείο για σύριγκές και δεν τις μπορω καθόλου αφου τις αγόρσα μισες. Τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ γνωστα μας κατέκτησε το Yodaki. Ιστορίες από το μεγάλωμά του αμέτριτες. Το όνομά του το πήρε γιατί πηδηξέ από το μπαλκόνι όταν ήταν 2 μηνων ένοιοσε τι ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥ και έτσι τον είπαμε Υοda. Δεν έπαθε τίποτα (1ος οροφος) περίμενε στην εξώπορτα μόνο το κουδούνι δεν χτύπησε.

Οταν έγιναν όλα αυτά ηταν 2005 και αν τα εξστορώ σήμερα είναι γιατί το καλοκαίρι την πρώτη μέρα τον πυρκαγιών η Ηρμα μας (έλληνικό ποιμενικό ήταν τέράσια αγκαλιά η άτιμη) το 12χρονο σκυλή της μαμάς μού αλλά και όλων μας έπαθε εγκεφαλικό και της κάναμε ευθανασία. Ενω μας πλησίαζαν οι φωτιές μια τρελή οικογένια οι γονείς μου ο Χριστος και η θεία μου κλαίγαμε στο χωριό μου κοντά στην Αρχαία Ολυμπία για το σκυλή που τόσο αγαπήσαμε. Μπορεί να είμασταν τυχαιρεί που δεν καικε το σπίτι αλλά η στενοχόρια μας ήταν διπλή.:(
Ετσι αποφάσησανα μοιραστώ δημόσια τα συναισθήματα μου.

Την επόμενη φορά θα σας πω για τον Μάη του 2006 Χι Χι Χι......
Οπού μας έκανε κατάλυψη η ΣΚΟΥΛΙΚ (Seven)!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 07112006038.jpg
    07112006038.jpg
    17,5 KB · Εμφανίσεις: 106
  • 26022007086.jpg
    26022007086.jpg
    18,7 KB · Εμφανίσεις: 138
  • 26022007084.jpg
    26022007084.jpg
    19,3 KB · Εμφανίσεις: 113
  • 21102006005.jpg
    21102006005.jpg
    17,3 KB · Εμφανίσεις: 117
  • 21102006016.jpg
    21102006016.jpg
    17,5 KB · Εμφανίσεις: 115
Καλώς ήρθατε. Τι yodaki είναι ο άσπρος? Και η Σκουλίκ η μαυροκόκκινη (κάπως λέγεται αυτό το χρώμα, αλλά δεν το χω τώρα...:hmm:)?
Κουκλιά και τα 2 πάντως. Να τα χαίρεσαι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tαρταρουγα

Ευχαριστω και τα δικά σου είναι τέλια

όχι....:). Αλλες είναι οι ταρταρούγες. Θα το βρω και θα σε πω...Εκτός κι αν δεν είδα καλά τη φωτο..

Τελικά γράψε λάθος...Θυμόμουν αυτό...
https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=732525&postcount=32

και τα είχα μπλέξει λίγο...:redface:.
Οπως και να χει είναι κούκλα όμως! :)

kκαλως ηρθατε παιδια

ναι ειναι ταρταρουγα διχρωμη το γατουλι το τριτο χρωμα ειναι κρυμενο στην ριζα του τριχωματος κουκλια ειναι

Καλωσήρθατε!!! :):):)

Καλώς τους, καλά να περνάτε και καλά να περάσετε και εδώ...:)

Αν κατάλαβα καλά το yodaki είναι το άσπρο ε; Μου θυμίζει το Χιόνη της Ασπασίας:happy: Και το πως σώθηκε απο το δρομο. Χάλια ήταν και εκεινος. Τώρα όμως, αρχοντες!!!!! Να τα χαίρεσαι και τα 2!!!!!!!!!!!!!

Καλως ηρθατε!!!:D

Κουκλάκια τα γατούνια σου να τα χαίρεσαι!!! Το Yodaki μου θυμιζει το Χιονάκι μου!!!:inlove:

Καλώς ήρθατε! Να χαίρεσαι τα γατιά σου (αυτό το Yodaki πρέπει να είναι απίθανο!):D

Edit:τώρα είδα τη Σκουλίκ. Είναι σαν την Πετουλίτα μου! Όσο για το χρώμα, είναι το περίφημο "με κύλησαν στα κάρβουνα".:P

Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που δικός μου είναι μπουλούκος και δε λέει να αδύνατίσει τουλάχιστον μένει σταθερος κουκλιά ειναι τα δικά σου ο ραμσής στην παραλία είναι τρέλα

Πολύ τυχερό το Yodaki σας! Αχτύπητο δίδυμο με την Σκουλικ. Να σας ζήσουν!

Τα δύο θέματα συγχωνεύτηκαν σε ένα.

Τυχερο γατακι που βρεθηκε στο δρομο σου!!!
Πανεμορφα τα γατακια σου :):)

Καλώς ήρθατε!
Αυτό με το Γιοντάκι που ανακάλυψε τη δύναμη μέσα του μου άρεσε πολύ! :lol:

μπραβο που το εσωσες το μικρουλι! παροτι δεν τις πηγαινες τις γατες.. ειδες πως σε κερδιζουν αμεσως οι ατιμες;) η αδυναμια τους ειναι η δυναμη τους:baby::baby:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back