Πώς βγάζεις έξω γατάκια;

mpoulaalekoula

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Έφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.628 μηνύματα.
γεια σας!
έχω μαζέψει μια γατούλα επειδή ήταν έγκυος στο υπόγειο μου για να γεννήσει σε ήρεμο κ ασφαλές μέρος. τα γατάκια είναι ήδη 30ημερών κ κανένας δεν ενδιαφέρεται μέσω αγγελιών.....
Μήπως ξέρει κανείς πότε θα πρέπει να τα αφήσω έξω με τη μητέρα τους(την οποία θα στειρώσω σίγουρα)? σημειώνω ότι το έξω σημαίνει εσωτερική αυλή από τη οποία βεβαία θα μπορούσαν να φύγουν αλλά δε βρίσκω κ το λόγο εάν τους παρέχω καθημερινά τροφή...
Τι να κάνω?:worry: δε θελω να μαθουν να ζουν μεσα κ μετα να βρεθούν ξαφνικά εξω!! είναι φρικτό και τότε σίγουρα ολα θα πεθάνουν:(
κάποιος που να έχει ανάλογη εμπειρία??
ευχαριστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: πως βγάζεις έξω γατάκια?

κανείς καμιά ιδέα???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Πώς βγάζεις έξω γατάκια?

Δεν υπάρχει σωστός χρόνος για να βγουν έξω τα γατάκια! Όποτε και να βγουν , κινδυνεύουν! Αν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο , κάνε ψηλή περίφραξη 2,5-3 μέτρα, για να είσαι σίγουρη!

γεια σας!
έχω μαζέψει μια γατούλα επειδή ήταν έγκυος στο υπόγειο μου για να γεννήσει σε ήρεμο κ ασφαλές μέρος. τα γατάκια είναι ήδη 30ημερών κ κανένας δεν ενδιαφέρεται μέσω αγγελιών.....
Μήπως ξέρει κανείς πότε θα πρέπει να τα αφήσω έξω με τη μητέρα τους(την οποία θα στειρώσω σίγουρα)? σημειώνω ότι το έξω σημαίνει εσωτερική αυλή από τη οποία βεβαία θα μπορούσαν να φύγουν αλλά δε βρίσκω κ το λόγο εάν τους παρέχω καθημερινά τροφή...
Τι να κάνω?:worry: δε θελω να μαθουν να ζουν μεσα κ μετα να βρεθούν ξαφνικά εξω!! είναι φρικτό και τότε σίγουρα ολα θα πεθάνουν:(
κάποιος που να έχει ανάλογη εμπειρία??
ευχαριστω

Εξω????αχ ειναι πολυ επικινδυνα:worry:,επειδη θα τα ταιζεις δεν σημαινει οτι δεν θα κοψουν βολτες εκει γυρω η δεν θα φυγουν για να ζευγαρωσουν αργοτερα:/:.

θελεις να τα βγαλεις απο το υπογειο για να μαθουν να ζουνε εξω?κανεις δεν σε διαβεβαιωνει και παλι οτι θα ζησουν ακομη και οταν γινουν ενηλικες γατες γιατι οι κυνδινοι ειναι πολλοι...

και εγω εχω γατουλες στο χωραφι και στο χωριο και καθημερινα προσευχομαι να μη μου παθουν τιποτα:(.δυστηχως η δικη μου εμπειρια δεν ειναι καλη.εχει τυχει να χασω γατακια απο αυτοκινητα,απο φολες,απο ζευγαρωματα,εχει τυχει να δωσω μικρα που αγαπησα σε σπιτια με αυλη και μετα να χαθουν:/:...και δεν αντεχα αλλο μεχρι που αποφασισα να στειρωσω τις γατες μου,χωρις αυτο να σημαινει και παλι οτι δεν μπορει να τις χτυπησει αυτοκινητο η να δηλητηριαστουνε:mad:

εαν μπορουσα θα ειχα ενα τεραστιο σπιτι και μεσα θα ειχα ολες τις ζουζουνες μου προστατευμενες:)

δεν μπορεις να τα προστατεψεις...αλλα θα επιβιωσουν...αλλα οχι...ειναι σκληρος ο κοσμος για τα ζωακια μας...δεν μπορεις να τα κρατησεις μεσα για καποιο διαστημα και να βαλεις αγγελιες σε κτηνιατρεια,πετ σοπ κτλ?εγω αυτα ειχα να σου πω απο τη δικη μου εμπειρια.ευχομαι το καλυτερο:)

Πολύ δύσκολα μας βάζεις...Δε νομίζω πως θα βρεθεί εδώ άνθρωπος να σου δώσει οδηγίες για το πως θα βγουν έξω, στο χάος! Το θέμα είναι να εξασφαλίσει ο καθένας το πιο προστατευμένο και ασφαλέστερο περιβάλλον γι' αυτά!

Μακάρι να μπορούσα να τα κρατήσω όλα..Αλλά εδω μιλάμε για 6 γάτες συνολικά και μια που έχω 7! Είμαι φοιτήτρια και ούτε καν εργάζομαι. Τα έξοδα της δικής μου τα βάζω εγώ... οπότε και που τα έχω τόσο καιρό μέσα έχω στριμωχτεί πολύ και στερηθεί από προσωπικές μου ανάγκες. Δεν θα παρατήσω τις προσπάθειές μου απλά ήθελα να ξέρω εάν θα ήταν καλύτερα να μάθουν λίγο τη ζωή έξω μήπως και τελικά χρειαστεί να μείνουν έξω. Το ένα είναι το κλείσαμε αλλά μένουν άλλα 4 μωρά και 1 μαμά..θα ήθελα απλά η πιθανή μετάβασή τους στον σκληρό αυτό κόσμο να γίνει όσο το δυνατό πιο ομαλά..όσο για την περίφραξη ούτε και αυτό είναι ευφικτό καθώς δε θα συμφωνούσαν όλοι οι κάτοικοι..μακάρι να βρουν όλα ένα σπιτάκι......

Εύχομαι να υιοθετηθούν όλα και να είναι καλά και ασφαλή!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back