Πώς θα βάλω την αδεσποτούλα στη γατοφόρο;

Ξένια1

Νεοφερμένο μέλος

Η Ξένια1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα.
Καλημέρα σε όλους, θέλω να πιάσω μια από τις αδεσποτούλες που ταίζω να την παώ για στείρωση. Παιδιά αδύνατον! Και φαγητό έβαλα μέσα στο κλουβάκι και όλα αλλά δεν κάθεται. Τα χάδια της αρέσουν, αλλά αν προσπαθήσω να τη σηκώσω από το έδαφος αγριεύει.:/: Αννούλα σου έχω στείλει και προσωπικό μήνυμα αλλά δεν μου απάντησες. Ελπίζω να είναι όλα καλά. Θα ήθελα τη βοήθειά σου μιας και είσαι κοντά να την βάλουμε στη γατοφόρο όποτε μπορείς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν εχετε καμια φιλοζωικη στην κερκυρα για να δανιστεις καμια γατοπαγιδα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα σε όλους, θέλω να πιάσω μια από τις αδεσποτούλες που ταίζω να την παώ για στείρωση. Παιδιά αδύνατον! Και φαγητό έβαλα μέσα στο κλουβάκι και όλα αλλά δεν κάθεται. Τα χάδια της αρέσουν, αλλά αν προσπαθήσω να τη σηκώσω από το έδαφος αγριεύει.:/: Αννούλα σου έχω στείλει και προσωπικό μήνυμα αλλά δεν μου απάντησες. Ελπίζω να είναι όλα καλά. Θα ήθελα τη βοήθειά σου μιας και είσαι κοντά να την βάλουμε στη γατοφόρο όποτε μπορείς.
Ξένια μου δεν το είδα το μήνυμα...πάρε με τηλ.αμα θέλεις.:):)

Δεν προσπαθείς ΠΟΤΕ να σηκώσεις άγριο γατάκι ή γάτα.
Αν είναι κάπως ήρεμη.. θα σου έλεγα να την αφήσεις λίγο να πεινάσει, καλά. Μετά να της βάλεις φαγητό στην γατοφόρο...και ίσως μπεί. (σημαντικό, πρέπει η γάτα να είναι νηστική, όσο γίνεται, για στείρωση)

Επίσης όλες οι γάτες οι άγριες δεν θέλουν να τις σηκώνουμε, "φρικάρουν". Θα σου έλεγα να την χαϊδεύεις, να έχεις έτοιμη την γατοφόρο ανοιχτεί δίπλα σου, και σιγά σιγά, να την σβερκώσεις, και να την σπρώξεις μέσα, ανάλογα το πόσο ήρεμη είναι η γάτα, θα μπορέσεις να την βάλεις με το κεφάλι ή αν φοβάται την γυρνάς και την βάσεις με τον πισινό... (πάντα η γάτα θα πατάει κάτω, και εσύ σβερκώνεις με το ένα χέρι, και με το άλλο χαϊδεύεις απαλά και μαζί οδηγείς προς την γατοφόρο.)

Αν η γάτα δεν είναι τόσο ήρεμη, θέλει γατοπαγίδα, και όχι πολλές προσπάθειες με την γατοφόρο μην χάσει την εμπιστοσύνη της.

Η μεγάλη πείνα βοηθάει πάντως σε όλες τις περιπτώσεις, καλύτερα.:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back