Πώς θα βγούμε από τον φαύλο κύκλο;

Ναταλία Λόκου

Νεοφερμένο μέλος

Η Ναταλία Λόκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 110 μηνύματα.
Στην αυλή μας έχουμε 12 γατάκια,σε όλα τα νούμερα και σχέδια,τα οποία ταϊζουμε και φροντίζουμς σε καθημερινή βάση. Το Νοέμβριο πέρασε ένας ψιψίνος και τα κόλλησε ρινοτραχειϊτιδα.Έκτοτε τους δίνω αντιβίωση με σκοπό να εμβολιάσω,όσα τουλάχιστον, καταφέρω να πιάσω (δεν είναι όλα φιλικά). Το πρόβλημα είναι ότι μόλις σταματήσω την αγωγή (με τη βελτίωση της κλινικής εικόνας) τα συμπτώματα επανέρχονται... Ακόμα και όσα έκαναν σε κτηνίατρο τη δεκαπενθήμερη αντιβίωση τη 16η μέρα ξεκίνησαν το φτέρνισμα! Τώρα,με εξαίρεση μια μικρούλα που παίρνει Baytrlin,Calopet και Tobrex γιατί έχει τα πάντα, έχω σταματήσει την αγωγή (θα διαλυθούν τα νεφρά τους στο τέλος) ελπίζοντας ότι ο καλός καιρός θα συμβάλλει στην καλύτερη ανάρρωσή τους και τον εμβολιασμό τους επιτέλους! Ανησυχώ, γιατί ενώ είναι κεφάτα τα περισσότερα φτερνίζονται πάλι...
Αν κάποιος γνωρίζει πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα ας βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλο ειναι να δειτε αν εχουν καλυκοιο μαζι με τη ρινοτραχειιτιδα νομιζω ειναι πολυ συνδεδεμενα κτηνιατρος δεν ειμαι αλλα επειδη εχω το ιδιο προβλημα με χρονια ρινοτραχειιτιδα δυατυχως η λυση ειναι καλες συνθηκες ζωης λιγο στρες ( στειρωση και καλη τροφη και ζεστη το χειμωνα) και λυσινη στο φαγητο παραλληλα με αντιβίωση. Μελετηστε το μετο γιατρο σας οπως εκανα κι εγω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι συνθήκες διαβίωσης στον κήπο μας είναι ευτυχώς πολύ καλές. Φαγητό υπάρχει πάντα άφθονο, καθώς και προφυλαγμένοι χώροι για ύπνο. Στείρωσα όσα κατάφερα να βουτήξω... Είναι δύσκολο να πιαστούν για εξετάσεις, έτσι με την κτηνιατρό μου λειτουργούμε λίγο στα "τυφλά". Έχουμε δοκιμάσει διάφορα σχήματα φαρμάκων. Τους δίνω ακόμη και Roferon A στο νερό τους... Τι είναι η λυσίνη?

Τι είναι η λυσίνη?
Είναι ένα αμινοξύ που, μεταξύ άλλων, ενισχύει και το ανοσοποιητικό σύστημα. Οι περισσότερες premium γατοτροφές το περιέχουν στη σύνθεσή τους, οπότε αν το δεις στα συστατικά της τροφής που τους δίνεις, δεν χρειάζεται να τους το δώσεις ως πρόσθετο συμπλήρωμα.

Θα κοιτάξω τα συστατικά της τροφής. Τους δίνω Φρίσκις κοτόπουλο που είναι το μόνο που τρώνε και είναι και σχετικά οικονομικό, αφού χρειάζομαι 12 κιλά την εβδομάδα, εκτός από το Royal Canin που τρώνε οι "επίσημες" ψιψίνες που έχουμε μέσα στο σπίτι...!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back