aspasiapef
Διάσημο μέλος
Όχι τίποτα άλλο αλλά φοβάμαι μήπως τρομάξει ο Χιόνης και του κατεβάσει κανένα μάτι με τα νύχια του!!! Ο γιατρός είπε ότι ο Ραμσής αισθάνεται ότι καποιος άλλος "μπήκε στα χωράφια του" και επίσης φταίει το ότι ο Χιόνης έχει μεγαλώσει πολύ και τώρα είναι πιο μεγαλόσωμος από το Ραμσή. Τι λέτε να κάνω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Γωγω
Δραστήριο μέλος
τα αφησα να τα βρουν μεταξυ τους, χωρις να επεμβαινω εγω να "σωσω" καποιο απο τα δυο...
πρεπει να τα αφησεις μονα τους, να βρουν μονα τους τους κανονες τους..
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι αλλά αυτό θα γίνει αφού πάψει να επιθυμεί διακαώς ο ένας να κατασπαράξει τον άλλον. Αν ο σκύλος φάει τη γάτα;εγω ειχα 9 χρονια σκυλο οταν πηρα τον Αχιλλεα..
τα αφησα να τα βρουν μεταξυ τους, χωρις να επεμβαινω εγω να "σωσω" καποιο απο τα δυο...
πρεπει να τα αφησεις μονα τους, να βρουν μονα τους τους κανονες τους..
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μέχρι που τους πέταξα ένα παιχνίδι του Χιόνη οπότε ο Ραμσής το βούτηξε κι άρχισε να τρέχει!!! Μεγαλόψυχος όπως είναι ο γατούλης μου, του τ’ άφησε να παίζει και άραξε στη βεράντα στη λιακάδα . Σε κάποια φάση που κατέβηκε η ανηψιά μου, η οποία είναι ουσιαστικά το αφεντικό του Ραμσή, αυτός θεώρησε «καθήκον» του να την προστατεύσει από τον μεγάλο «κακό» γάτο και στάθηκε μπροστά της και άρχισε να γαυγίζει, κι ύστερα γύρισε όλο ικανοποίηση στην ανηψιά μου περιμένοντας να τον επιβραβεύσει που τα ’βαλε με το «τέρας» για να τη σώσει κι εκείνη τον μάλωσε γιατί τρόμαξε τον γατούλη. Μετά ο μικρός ήταν όλο μούτρα. Την περισσότερη ώρα πάντως καθόντουσαν αντικριστά κάτω από τις πολυθρόνες στο δωμάτιό μου και κοιταζόντουσαν. Οπότε η πρώτη πολύωρη συνάντηση τους ήταν αναίμακτη. Μπορώ να ελπίζω ότι σιγά-σιγά θα τα ξαναβρούνε και ο μικρός δε θα θεωρεί τον Χιόνη απειλή.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι τα κυνήγαγα συνέχεια γιατί ο Χιόνης έτρωγε το φαγητό του Ραμσή και ο Ραμσής του Χιόνη! Μάλλον θέλανε αλλαγή στο menu τους...

Γωγω
Δραστήριο μέλος
Ναι αλλά αυτό θα γίνει αφού πάψει να επιθυμεί διακαώς ο ένας να κατασπαράξει τον άλλον. Αν ο σκύλος φάει τη γάτα;
απο τη πρωτη στιγμη δεν πειραξε το ενα το αλλο..
ενω ο σκυλος, στην βολτα κυνηγουσε τις γατες, οταν του εφερα το μωρο
δε του πειραξε ουτε τριχα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool