ζουζου
Νεοφερμένο μέλος
Η ζουζου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα.
30-04-08
18:44
Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά!
Θέλω να ρωτήσω για την γατούλα μου, είναι περίππου 8 ετών και ζυγίζει
5,800kg. Κάνουμε κάποια δίατα (με γνωστή μάρκα ξηράς Τροφής) και έχουμε
αποτέλεμα (είμασταν 6,300kg). Ένας φίλος μου είπε να προσέχω μην πάθει
σάγχαρο. Ποιά είναι τα συμπτώματα που μπορώ να διακρίνω στην γατούλα μου;
Ευχαριστώ πολύ.
Θέλω να ρωτήσω για την γατούλα μου, είναι περίππου 8 ετών και ζυγίζει
5,800kg. Κάνουμε κάποια δίατα (με γνωστή μάρκα ξηράς Τροφής) και έχουμε
αποτέλεμα (είμασταν 6,300kg). Ένας φίλος μου είπε να προσέχω μην πάθει
σάγχαρο. Ποιά είναι τα συμπτώματα που μπορώ να διακρίνω στην γατούλα μου;
Ευχαριστώ πολύ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα.
30-04-08
19:46
Ζουζού καλησπέρα σου!
Να χαίρεσε τη γατούλα σου!
Δυστυχώς δεν ξέρω να σου πω κάτι σχετικό....ο γιατρός σας τι σου είπε, τον ρώτησες;
Σίγουρα όμως θα σου απαντήσουν τα παιδιά...κάνε λίγη υπομονή!

Να χαίρεσε τη γατούλα σου!
Δυστυχώς δεν ξέρω να σου πω κάτι σχετικό....ο γιατρός σας τι σου είπε, τον ρώτησες;
Σίγουρα όμως θα σου απαντήσουν τα παιδιά...κάνε λίγη υπομονή!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα.
30-04-08
20:32
Ένδειξη είναι αν η γάτα πίνει πολύ συχνά νερό...
Πάντως με αιματολογικές εξετάσεις θα το μάθεις στα σίγουρα.
Πάντως με αιματολογικές εξετάσεις θα το μάθεις στα σίγουρα.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
30-04-08
20:32
Σιγουρα ο πλεον αρμοδιος να σου απαντηση ειναι ο κτηνιατρος.
Σαν σχετινη με ιατρικη επαγγελματιας μπορω να πω οτι προφανως θα υπαρχει ομοιοτητα με τον σακχαρωδη διαβητη που παρουσιαζεται στους ανθρωπους.Δηλαδη με πολυ απλα λογια τα τρια Π πολυφαγια πολυουρια και πολυδιψια χωρις το καθενα απ'αυτα απο μονο του να αποτελει συμπτωμα.Απο κει και περα η απωλεια βαρους(οχι απο διαιτα), νοθρωτητα και πολλες αλλες αλοιωσεις που προκαλει το αυξημενο σακχαρο.Φυσικα ο πλεον ασφαλης τροπος διαγνωσης περα απο την κλινικη εικονα(για την οποια προφανως ρωτας)ειναι η μετρηση του σακχαρου στο αιμα για καποιο διαστημα για να υπαρχουν ασφαλη συμπερασματα.Οι κτηνιατροι του φορουμ σιγουρα θα σε κατατοπισουν με πολυ περισσοτερες λεπτομεριες
Σαν σχετινη με ιατρικη επαγγελματιας μπορω να πω οτι προφανως θα υπαρχει ομοιοτητα με τον σακχαρωδη διαβητη που παρουσιαζεται στους ανθρωπους.Δηλαδη με πολυ απλα λογια τα τρια Π πολυφαγια πολυουρια και πολυδιψια χωρις το καθενα απ'αυτα απο μονο του να αποτελει συμπτωμα.Απο κει και περα η απωλεια βαρους(οχι απο διαιτα), νοθρωτητα και πολλες αλλες αλοιωσεις που προκαλει το αυξημενο σακχαρο.Φυσικα ο πλεον ασφαλης τροπος διαγνωσης περα απο την κλινικη εικονα(για την οποια προφανως ρωτας)ειναι η μετρηση του σακχαρου στο αιμα για καποιο διαστημα για να υπαρχουν ασφαλη συμπερασματα.Οι κτηνιατροι του φορουμ σιγουρα θα σε κατατοπισουν με πολυ περισσοτερες λεπτομεριες

ζουζου
Νεοφερμένο μέλος
Η ζουζου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα.
01-05-08
16:04
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Ο κτηνίατρος μου ανέφερε το σύπτωμα να πίνει πολύ νερό και να χάνει βάρος.
Εύχομαι σε όλους σας καλή Πρωτομαγιά!
Φιλιά,
ζουζου
Εύχομαι σε όλους σας καλή Πρωτομαγιά!
Φιλιά,
ζουζου
zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η zeta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα.
02-05-08
13:31
Πάντως -αν ελεγχθεί εγκαίρως και με την κατάλληλη αγωγή- το σάκχαρο παλεύεται.Η Μανιτού διαγνώστηκε διαβητική το 2.000 (στα 9) και έζησε μέχρι το 2004, χωρις ιδιαίτερα προβλήματα & χωρίς να συμμορφώνεται πλήρως στο θέμα της δίαιτας (κάθε άλλο, έκλεβε φαγητό από τα άλλα γατάκια)
beatrix1
Νεοφερμένο μέλος
Ο beatrix1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 3 μηνύματα.
03-05-08
23:37
Και το δικό μου ήταν διαβητικό. Τα πρώτα συμπτώματα είναι φυσικά πολουρία και πολυδιψία, μείωση διάθεσης και λερωμένη γούνα. Μετά ακολουθούν οι εξετάσεις αίματος. Και το δικό μου έζησε 4 χρόνια
με φαρμακευτική αγωγή και ειδική διατροφή.
με φαρμακευτική αγωγή και ειδική διατροφή.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki