Desdemona
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Γίνομαι λίγο ρεζίλι... ειδικά οταν αρχίζει να φωνάζει.. αλλά δεν με νοιάζει.
Επίσης είμαι τυχερή γιατι είμαι μονο 5 στάσεις.

Οσο για την διαφορά στοη χρέωση των ταξί!!!!
Άβυσσος η ψυχή των ταξιτζίδων......

Εγώ βλέπω διαφορά και όταν το χρησιμοποιώ για μένα!!!!!
ΈΡΕ ομηρικές μάχες!!!!

Στο χωριό τώρα... δεν μετράει, γιατί ειναι αγροτικός, έρχετε 1 φορά την εβδομάδα, και ειναι στο ιατρείο απο τις 9 μέχρι τις 9,30 το πρωι!!! μετά πέρνει τα βουνά!!!! (Πραγματικά όμως!!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τις τελευταίες φορές παίρνω ένα άλλο πετ-τάξι (12 ευρώ η διαδρομή, αλλά είναι πολύ τυπικός -έως υπερβολικά!)
natalo9
Δραστήριο μέλος
Μιά φορά όμως που χρειάστηκε οταν ήτανε μωρο να τον πάω σε γιατρό στην κατερίνη , τον έβαλα στο σπιτάκι του και ανεβήκαμε στο λεωφορείο. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν το ζόρι..μετά ησύχασε. Δέν ξέρω πώς, τα καταφέραμε πάντως..
drusilia
Διάσημο μέλος
Μάλλον θα καταλήξω στο να φέρνω γιατρο στο σπίτι...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
1. Παίρνετε pet taxi εμεις στον Αργο εχουμε κυρίως τον indefix
2. Παιρνετε τηλ εταιρεια ταξί και λέτε οτι θα εχετε μαζί σας γατακι μέσα σε ειδικό γατοφορο οποτε σας χρεώνουν 3 για το κατοικίδιο συν το ραντεβου.. εαν θελετε και δέν βιάζεστε παιρνετε και ταξι χωρις ραντεβου αλλα να ξερετε οτι δεν θα σας παρουν όλοι, μερικοι εχουν αλλεργια η απλα δεν θελουν, αλλα μπορει να πεσετε και σε ζωοφιλο οποτε η χρεωση ειναι μονο τα 3 ευρω.
3. Ερχεται ο κτηνιατρος σπίτι σας αλλα ισως κοστισει λογο ακριβότερα?? Εχω αυτην την εντυπωση αλλα το διαπραγματευεστε με τον ιδιο τον κτηνίατρο
drusilia
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Το σκέφτομαι πάρα πολύ συχνά αυτο... Θα δοκιμασω αυτο που λες με το σκεπασμα να μην βλέπει. Αλλα το καλοκαίρι δεν θα σκάσει; Που ειναι και η εποχη που κάνει τα εμβόλια.
Και το θεμα δεν ειναι τοσο το να πηγαίνει συχνά στο γιατρο... Τι θα γινει αν χρειαστει νοσηλεια;;; Εκει θα πρέπει να κατασκηνώσω στο κτηνιατρείο...
Τον έχω κακομάθει πολύ δυστυχώς.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος

Λαχανιάζει, βγάζει σάλια, μια ευτυχια...
ΤΕλικα φυσικα πάμε με τα πόδια, οχι οτι κι ετσι ειναι πιο ήρεμος...
Τον εχω κακομαθημένο, οτι και να πεις έχεις δίκιο!
aretha
Περιβόητο μέλος

Αλλά όταν δεν μπορεί, παίρνω ταξί. Όταν έχω μόνο το ένα γατί, παίρνω κανονικό ταξί από το δρόμο (υπάρχουν και οι #$^@, αλλά συνήθως όλο και κάποιος οδηγός βρίσκεται που να μην έχει πρόβλημα).
Όταν έχω και τα δύο γατιά, είναι πιο δύσκολα τα πράγματα και λόγω του βάρους αλλά και γιατί οι ταξιτζήδες ξινίζουν όταν βλέπουν δύο γατοφόρους. Οπότε, σ' αυτή την περίπτωση παίρνω το pet taxi (είναι όντως ακριβός, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχα πρόβλημα με τη συνέπεια ή τη συμπεριφορά του).
anesperos13
Εκκολαπτόμενο μέλος
lamni
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool