Πώς μπορώ να βοηθήσω τα ζωάκια που βρίσκω;

γεωργια33

Νεοφερμένο μέλος

Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα.
εχω ενα δειλημα:hmm:σημερα αφου πρωτα ταισα τις γατες στην γειτωνια της γιαγιας μου (που δεν εχω δει ποτε μου:alljumpy:) πηγα για ποδηλατο.οπωσ εκανα μερικες φορες στο παρελθον εστριψα σε ενα σοκακι!:whistle:ολα καλα! εκει που το χρειιμοπειουσαν για παρκινκγ ειδα μια ομορφη σκυλιτσα! εκανα αμεσως στοπ και εβαλα τα γαντια εκτακτης αναγκης.τη χαιδεψα! απο μια κυρια εμαθα οτι ειναι ησυχη και πολυ καλη με τους ανθρωπους και οτι ειναι αδεσποτη!λυπηθηκα παρα πολυ.μαλον πειναει σκετηκα .πειγα στο ποδηλατο και εβγαλα την εκτακτη μεγαλη κονσερβα!της την εδωσα και αρχισε να γλυφει!(περειτο να πω οτι η κονσερα ηταν για γατες!της εδωσα και την υποληπη.:clapup:τωρα το δειλημα
ηταν μεγαλο κριμα το σκυλακι να ειναι εξω! θα μπορουσα να πω να ερθει μια οικογενια για να την υιοθετησει!γιατι μου φανηκε λιγο
απομακρη!:worry:ή θα μπορουσα να περειμενω να περασουν λιγες ευβομαδεσ για να το κανω με κυνδινο να φυγει! τι να κανω; βοηθειααααααααα!:oops:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η αδέσποτη σκυλίτσα μου κοντέσα!

γεια σας ! πριν 4 ημερες που κανα ποδηλατο ειδα μια σκυλιτσα! της εφερα γατοτροφη τη ταισα και μεχρι σημερα την αγαπω πολυ!πολυ συντομα θα εχετε και φωτογραφιες της!:clapup::clapup::clapup:τωρα αλλο ηρθα να ρωτησω.κανενα κτηνιατρο που να δεχετε η να εχει ειδηκες τιμες στα αδεσποτα ξερεται; ευχαριστω!!!!!!!!!!!!:clapping:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: Η αδέσποτη σκυλίτσα μου κοντέσα!

Kανεις?

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

καλησπέρα Γεωργία να την χαίρεσαι την σκυλίτσα!!!:)
παρακάτω είναι μια λίστα με προετεινόμενους κτηνίατρους..
αυτοί με τις ειδικές τιμές για τα αδέσποτα είναι με γαλάζιο χρώμα!
περιμένουμεε και φωτογραφίεςς!!!:D

https://www.mypetz.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82/%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CF%84%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%84%CF%81%CF%89%CE%BD-26491/

καλώς ήρθατε στο σάιτ!:) περιμένουμε φώτο!

ευχαριστω! ήαυριο ή την δευτερα θα εχεται φωτογραφιες μας!αααα και κατι αλλο να ρωτησω.ο σκυλος αδεσποτος τοσο καιρο δεν τον εχουν κανει μπανιο.ειναι μακρια απο το σπιτι μου και δεν μπορω να τον παω εκει για πρωσοπικους λογους.πως να το κανω; να φερω κουβαδες; τι σαμπουαν εχει ενας σκυλος;πως θα τον κανατε εσεις μπανιο;

Γιωργια,μπερδεμενα μας τα λες.Τον σκυλο δεν τον εχεις εσυ,απο οτι καταλαβα.Καπου βρισκεται.
ειναι μακρια απο το σπιτι μου και δεν μπορω να τον παω εκει για πρωσοπικους λογους.
Ποιος δεν τον εχει κανει μπανιο..και που να τον κανεις μπανιο.Εξω στο δρομο;

Αν ειναι ετσι,ο σκυλος δεν θεωρειται δικος σου καταρχην.
Επισης,θες να πεις οτι μικρο παιδακι 10 χρονων,βγαινεις εξω..μπορεις να πλυνεις τον σκυλο,και να τον πας και σε κτηνιατρο;

λοιπον μια μια οι ερωτησεις!πρωτον:ο σκυλος ναι ειναι αδεσποτος αλλα ολοι στην γειτονια τον αγαπανε παρα πολυ, εχει δικο του σπιτακι και μερικα παιχνιδια.
δευτερον:οχι στον δρομο ενα μερος που ειναι σαν παρκινκγ.δεν νομιζω να εχει προβλημα κανεις μιας και δεν εχει πολα σπιτια.
τριτον:εεεεε οχι και μικρο παιδακι!!!!! το λες αυτο επειδη δεν με εχεισ γνωρισει!!!!!!:mad:και επειδη παντα ειχα την ελευθερια να κανω οτι ηθελα δεν συμενει οτι δεν ειχα και επειβλεψη!!!!!ειμαι πολυ πιο ωριμη για την ηλικια μου!

Σκυλάκι σε ερειπωμένο σπίτι!

γεια σας! σημερα καθως εκανα βολτα με το ποδηλατο στο εξοχικο μου στη σαλαμινα ειδα ενα σκυλακι σε ενα σπιτι που ειναι προς πωληση! ειναι μισο φτιαγμενο (το σπιτι) και εχει πολλα σκουπιδια και ενα σπιτακι!ρωτησα και εμαθα οτι το ταιζουν αλλα!! δεν εχει τιποτα ουτε κολαρο για τσιμπουρια (και εχει παρα πολλα!)ουτε εχει παει στο γιατρο( αν και εναι αρωστο):(:(:( το καημενο! εγω τι μπορω να κανω;;;; αμα δεν ελευθερωθει και δεν παει σε γιατρο θα πεθανει! :down::spell::down:τι να κανω;;;;;
ερωτηση:λοιπον μπορειτε να μου πειτε:τι ειδους τερατα ειπαρχουν;;;μου ερχεται να :xtipao: και να :mastigio αχ νιωθω καλυτερα!

Απάντηση: Σκυλάκι σε ερειπωμένο σπίτι!

κανενας;;;;; παιδια το σκυλακι υποφαιρει!

Επανόρθωση μιας αδικίας

καλημερα σημερα στο σχολειο μου βρηκαμε ενα χτυπημενο περιστερι
οι δασκαλοι φοναζαν να μην πηγενουμε εκει.
εκανα οτι ηταν δινατον για να τους πισω να το βοηθησουμε γιατι θα παιθανει.
λες και δεν ημουν εκει!με αγνοουσαν κανονικα και με τον νομο δηλαδη:wall::wall::wall:
χτυπησε το κουδουνοι και μπηκαμε μεσα.
ευτηχως ειχα στο ντουλαπι μου χαρτια με τηλεφωνα φιλωζωικων εταιριων παλι καλα.εκηνη την ωρα ειπα::clapup::clapup::clapup::clapup:γιουπιιιιιιιιιιι!
δυστηχως δεν ηταν γιουπι.καθως πηγαμε ανακαλυψαμε οτι το πουλι δεν ηταν εκει! στην αρχη υοθεσαμε οτι πεταξε!
αλλα μετα απο λιγη ωρα το ανακαλυψαμε στο καδο νεκρο!μετα απο λιγη ερευνα ανακαλυψαμε οτι ο ενοχος ηταν ενα αγορακι
β' ταξης.:verymad::verymad: :verymad::cry_x::cry_x::cry_x:του τα εψαλα και εγω λοιπον.πρεπει να φοβηθηκε γιατι τα παιδια μου ηπαν οτι τι ματι μου γιαλιζε!και δεν εφτανε αφτο ! το πατησε και στο κεφαλι "επειδη ηταν νεκρο!"ααα και δεν σας ειπα τοκαλυτερο! ενας δασκαλος το πεταξε στο καδο! τι να πω ; αντιο πουλακι!:bye::bye::bye:
μερικες φορες ντρεπομαο που ειμαι ανθρωπος!
ετσι λοιπον με τα παιδια καναμε μια φιλωζωικη ομαδα. ξερεται πως πρεπει να δρασουμε; εχουμε βρει τι να βοηθησουμε:ενα κουφο κουτσο μονοφθαλμο γατακι! θα το παμε στο κτηνιατρο.ξερει κανενας κανενα κτηνιατρο με μιομενες τιμες στο ρεντη;

Καθόλου μη ντρέπεσαι. Είσαι μια κοπέλα με πολύ ευγενικά αισθήματα. Τους άλλους να λυπάσαι.
Αυτό βρήκα στου Ρέντη ¨

ΑΛΠΕΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ 19
ΑΓ.ΙΩΑΝ.ΡΕΝΤΗΣ
2104321063

Απάντηση: Επανόρθωση μιας αδικίας

ευχαριστω πολυ.δυστηχως ειμαστε λιγο μικροι ολοι και οι βοηθειες μας θα εναι μεσα στο ρεντη.
και παλι ευχαριστω πολυ!

Γεωργία, μπορείς να κοιτάξεις εδώ για λίστα με κτηνιάτρους.

μαλλον θα το παμε να μας κανους μειωμενες τιμες! ελπιζω να βρω κατι!

Κοκαλιάρικο γατάκι σε κούνιες που κυκλοφορούν πολλοί σκύλοι

βρηκε η φιλη ενα κοκαλιαρικο γατακι στις κουνιες.θα παω το σαββατοκυριακο να δω .θα το ταισω με συριγκα γαλα για γατακια.τι να κανω ομως; φοβαμε οτι οταν θα ανακτισει τις δυναμεις του θα φυγει και θα χαθει ετσει με την βοηθεια σας ισως μολις γινει καλα να του βρουμε ενα σπιτι.

Απάντηση: Κοκαλιάρικο γατάκι σε κούνιες που κυκλοφορούν πολλοί σκύλοι

Γεωργία, εάν το γατάκι είναι τόσο μικρό κι αδύναμο ώστε να θέλει τάϊσμα με σύριγγα και βρίσκεται σε ένα μέρος όπου κυκλοφορούν και σκύλοι - όπως υποδηλώνει ο τίτλος του θέματος - θα πρέπει να γίνει κάτι πολύ πιο γρήγορα από το Σαββατοκύριακο...

το ξερω δυστηχως,αλλα επειδη δεν γνωριζω τιποτα για την τοποθεσια θα παω αυριο. αλλα ειπα ταιμα με συριγκα γιατι ειναι κοκαλιαρικο δεν ειναι τοσο μικρο.

σημερα το γατακι τοποθετηθηκε σε σχετικα ασφαλες καταφυγιο!το πηγε η φιλη μου. θα παω να το δω και να το ταισω. θα υπολογισω περιπου την ηλικια του. ελπιζω να ζησει!

Γατάκι της όπερας

Σημερα μια μικρη φονουλα μας ξεκουφανε τα αυτια.Κατα το βραδυ πηγα να δω που ειναι αυτο το γατακι που εκανε για την οπερα.Μπηκα μεσα στο χωραφι αλλα δεν ειδα τιποτα.Βγηκα απεξω ακουσα παλι νιαου-νιαου.Ειδα μια κινηση κατω απο ενα φορτηγο.Στην αρχη φοβηθηκα οτι σφηνωσε.Ανοιξα την κονσερβα και το αφησα κατω.Σε μερικα δεφτερολεπτα το γατακι καθισε
κατω και αρχισε να τρωει με ορεξη.Ανηξα το γαλα και του εβαλα να πιει.Ειπιε λιγο και ηρθε να το χαιδεψω.Το χαιδεψα ξαναηπιε αλλα ηρθε ξαφνικα ενας σκυλος και αγριεψε. Το εσπροξα κατω απο το φορτηγο! Ο σκυλος του εφαγε το φαγητο και του ηπιε το γαλα εφτυχως ειχα κρατεισει λιγο γαλα.Αυριο πηραζει να του παω λιγο φαι που θα φταξουμε;(μακαρονια με κιμα).
Το γατακι ηταν περιπου3-10 ευδομαδων.Ηταν ασπρο-μαυρο-γκρι και υπερβολικα συμπαθυτικο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back