Πώς μπορώ να φτιάξω μόνος μου παιχνίδια για τα γατάκια μου;

• Thread starter Thread starter mpompos
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

mpompos

Νεοφερμένο μέλος

Ο mpompos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
να σας ροτισω κατι ακομα πως μπορω να φτιαξω ενα ασφαλες παιχνιδι για εκεινα τα μικρα γατακια που μου πεταξαν μεσα στην αυλη μου,εχουν τρελαθει απο την ακοινισια δεν κανουν τιποτα εκτος αν βγω εξω που αρχι ζουν να τρεχουν διπλα μου:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν κάνεις μια αναζήτηση θα βρεις θέματα που υπάρχουν ήδη για γατοπαίχνιδα! ;)
Ενα πολύ εύκολο που μου ήρθε τώρα...δέσε με ένα σπάγκο από ψηλά ένα κουβάρι μαλλί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλη ιδεα και ευχαριστω!

επισης μπορεις να φτιαξεις μπαλακια απο αλουμινοχαρτο,τους αρεσει πολυ ο θορυβος που κανουν και τα κυνηγανε σαν τρελα!

ο γιατρος μας ειπε οτι απαγορευετε το αλουμινο χαρτο αλλα δρν θυμαμαι το λογο

Νομίζω για να μην το κάνουν κομματάκια και το καταπιούν. Είναι λίγο χαζά σε τόσο τρυφερή ηλικία.:inlove: Αλλά μπορείς να τσαλακώσεις εφημερίδες, που είναι ασφαλείς.

Επίσης, ένα πάνινο κουκλάκι ή μια κάλτσα, ίσως δεμένα με σπάγκο, αν είναι σε ηλικία που μπορούν να κυνηγούν.
Και το απόλυτο γατοπαίχνιδο που το προτείνω παντού: καλαμάκια, καλαμάκια, καλαμάκια! :D

επεισης οι κορδελες ειναι καλο παιχνιδι, και αν τις δεσεις σε ενα ξυλακι μπορεις να τις κουνας και να παιζετε μαζι!:)

Επισης παιζουν με τα λαστιχακια για τα μαλλια.
Η δικια μου καθε φορα που το βλεπει, τρελαινεται!

ευχαριστω σε ολους θα τα φτια ξω ολα ετσι ωστε να εχουν πικιλια σε παιχνιδια:up:

αυτο με τα καλαμακια ?? τι ενοεισ??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back