gtachymeter
Νεοφερμένο μέλος
στην αρχή νόμιζα ότι είχε φάει φόλλα αλλά δεν ξέρω τι να πω. Οι κόρες των ματιών του είναι τελείως ανοικτές πρωϊ-βράδυ, δεν κουνιέται απο την θέση που είναι όλη μέρα παρά μόνο την νύχτα κάνει λίγα βήματα στην αυλή.
προσπαθεί να φάει ή να πιει λίγο γάλα αλλά είναι πολύ επιθετικός ,όσο μπορεί βέβαια.
έχετε καμια ιδέα τι να κάνω; χρηματα δεν υπάρχουν για κτηνίατρους και τετοια αλλά τον λυπάμαι έτσι που τον βλέπω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φοβάμαι ότι δεν είναι καλά ο γατούλης.

Πέρα από το να τον δει γιατρός δεν υπάρχει λύση. Μήπως αν επικοινωνούσες με κάποια φιλοζωική;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
αν θες, μπορείς να δεις τη λίστα κτηνιάτρων του mycat. πολλοί γιατροί κάνουν ειδικές τιμές σε αδέσποτα
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

gtachymeter
Νεοφερμένο μέλος
Σιγά-σιγά άρχισε να τρώει και να περπατά. Με αφηνε και τον πλησίαζα και τον χάϊδευα.
Τελικά την περασμένη εβδομάδα έφυγε από την αυλή.
Αφού μπόρεσε και ανέβηκε την μάντρα πρέπει να ήταν πολύ καλά.
οσο για τα μάτια του είχαν παραμείνει όπως στην αρχή, αλλά πήγα σε ένα κτηνίατρο φωτογραφίες του και μου είπε ότι ήταν φυσιολογικά!!!!!!!!!! ?????????????????
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

gandalfthegrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
οταν ενα ζωω τρωει ειναι αρκετα θετικο!!!
liana88
Νεοφερμένο μέλος
Πράγματι όταν σταματήσουν να τρώνε τότε είναι που υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.Αλλά καλό δεν θα ήταν με κάποιο τρόπο να τον δείς εκτενέστερα.Δεν ξέρω..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum