mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνώ με την yasmin1gr. Επειδή πρόκειται να βάλω αγγελία για να χαρίσω και μάλιστα με υπεύθυνη δήλωση σας ρωτάω αν χρειάζεται γνήσιο υπογραφής από ΚΕΠ.
Όταν τα γατάκια μας ήταν 2 μηνών βάλαμε αγγελία σε ένα site με αγγελίες μόνο. Με πήραν 2. Ένας νεαρός που ενθουσιάστηκα στην αρχή και μιλούσε εκ μέρους της φίλης του. Όταν ζήτησα να μιλήσω με την κοπέλα του δίστασε αλλά τελικά μιλήσαμε. Ήταν δασκάλα είπε αλλά εγώ άκουγα ένα μωρό να μιλάει. Τη ρώτησα αν είχε γάτες στο παρελθόν και τι μου απάντησε: "Είχα 3 μήνες 5 μήνες 4 μήνες και πριν από 5 μήνες αλλά έφυγε.... και καθ' όλη τη συζήτηση τα μάσαγε... Απογοήτευση. Ο επόμενος ήταν ένας μπαμπάς που διάλεξε ένα από τα γατιά για το δεκάχρονο αγοράκι του. Του είπα ότι θα τα δώσουμε σε 15 μέρες (γιατί είχαν τότε τα γατάκια πρόβλημα με διάρροια και ήθελα να είναι εντελώς καλά) και μου είπε πως ο γιος του το θέλει τώρα και δεν θα περιμένει.
Φοβήθηκα από τους πρώτους και συνεχίζω να αναρωτιέμαι για το αν πρέπει να δώσω σε μικρά παιδιά ή να το αποφύγω γιατί είχα δύο πολύ κακά παραδείγματα στο παρελθόν. Μπορείτε να μου πείτε την άποψη σας παρακαλώ;
Να σου πω την αλήθεια, θα ακούσεις πολλά..Προσωπικά ήθελα να δώσω 5 γατάκια το Σεπτέμβριο. Το τι περίεργοι άνθρωποι με πήραν τηλέφωνο...Δε μπορείς να καταλάβεις!Ό,τι θες άκουγα..
"δεν έχω κουτί μεταφοράς αλλά θα το βάλω στην μπαγκαζιέρα της μηχανής"(!!!)
"άμμο δεν έχω πάρει αλλά δε νομίζω να χρειαστεί μέχρι αύριο" (???) wtf
"το εγγονάκι μου το θέλει το γατάκι..στο μπαλκόνι θα το εχουμε..."
Λίγες από τις πολλές κουφές φράσεις που άκουσα..
Θέλει υπομονή! Μην ενδώσεις σε κανέναν π@π@ρ@ που σου λέει μλκς..
Τελικά βρήκα υπέροχα σπιτάκια για τα γατούνια!Και μαθαίνω νέα τους πολύ πολύ συχνά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lianap
Νεοφερμένο μέλος
Την πρώτη φορά που γέννησε η μαμά με πήρα ν2 από την ίδια επαρχιακή πόλη και όταν τους ρώτησα γιατί από Αθήνα, μου απάντησαν ότι δεν έχουν αδέσποτα στην πόλη τους. Αργότερα βρήκα σε γνωστό site ότι κι αυτό είναι ύποπτο...
Σε πόσο καιρό τα έδωσες; Πήγες να ελέγξεις και τον χώρο; Aν μπορούσες να μου πεις... ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lianap
Νεοφερμένο μέλος
Τελικά οι ενδιασμοί μου έχουν βάση. Την πρώτη γατούλα που είχα και την έδωσα λόγω αλλεργίας σε μάνα που ήρθε και με παρακαλούσε για τα παιδιά της, μου την επέστρεψε με τελείως διαφορετικό πρόσωπο και φωνές μετά μία βδομάδα γιατί τα παιδιά της βγάλαν σπυριά... Την ίδια γάτα την μάζεψα γιατί την πέταξε στον δρόμο η μάνα τριών αγοριών, αφού ο πατέρας τους έκανε έκπληξη και δεν την ρώτησε προτού την πάρει.... Και ήταν γάτα που γεννήθηκε σε κτηνιατρείοΕγω,αν επρεπε να δωσω γατακια,η τελευταια επιλογη μου θα ηταν να τα δωσω σε οικογενεια με παιδια..ειδικα οταν λενε οτι τα θελουν για τα παιδια.![]()
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Τυχερά τα μικρά σου, πολύ χαίρομαι!
Την πρώτη φορά που γέννησε η μαμά με πήρα ν2 από την ίδια επαρχιακή πόλη και όταν τους ρώτησα γιατί από Αθήνα, μου απάντησαν ότι δεν έχουν αδέσποτα στην πόλη τους. Αργότερα βρήκα σε γνωστό site ότι κι αυτό είναι ύποπτο...
Σε πόσο καιρό τα έδωσες; Πήγες να ελέγξεις και τον χώρο; Aν μπορούσες να μου πεις... ευχαριστώ!
Τον έναν τον έδωσα μόλις απογαλακτίστηκε..3,5 μηνών..Οι άλλοι 2 έφυγαν όταν ήταν πια...5,5 μηνών...Ταλαιπωρήθηκα πολύ!
Τις άλλες 2 τις κράτησα εγώ γιατί ερωτεύτηκα

Όχι δεν πήγα να δω το χώρο..Δεν ήξερα πως θα το πάρουν οι άνθρωποι και δεν είχα πολύ χρόνο για πολυτέλειες..Φοβόμουν ότι θα μου μείνουν γιατί την περίοδο εκείνη γινότανε ΧΑΜΟΣ από αγγελίες..Θα προτιμούσα να δω το χώρο αλλά δε γινόταν..
Εμπιστεύτηκα το ένστικτό μου και δε με πρόδωσε ευτυχώς..
Είναι δύσκολη υπόθεση αυτή που ανέλαβες..Και εγώ στο τέλος είχα βγει από τα όριά μου γιατί όταν είναι αδερφάκια ίδιας ηλικίας, όπως θα εχεις διαπιστώσει,γίνεται χαμός και δεν προλαβαίνεις να μαζεύεις..σπασμένα
!Αλλά τέλος καλό, όλα καλά!
Όλο και κάποιος θα βρεθεί..Να έχει υπομονή..!!!
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
υπαρχουν παντα εξαιρεσεις(για μενα μιλω)που δεν εδωσα ποτε σημασια στα λογια του κοσμου,που παρολη τη γρινα ακομα εχω και θα εχω γατες,γιατι πολυ απλα χωρις αυτες δεν μπορω να ζησω,ουτε ξερω τι θα εκανα αν μετα το θανατο του γατου μου δεν ειχα γατουλα αλλη,ειναι τροπος ζωης η γατα,κολημα,αγαπη,τα παιδακια μου ζωη να χουν μια μερα θα ζησουν τη ζωη τους,εγω με γατες γεννηθηκα με γατες θα πεθανω,αλλα δε το βλεπουν ολοι ετσι.
lianap
Νεοφερμένο μέλος
Νάστε καλά και σεις και τα αγαπημένα σας ζωάκια!
marilena91
Νεοφερμένο μέλος
lianap
Νεοφερμένο μέλος
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
οταν θελετε ενα γατακι,η ενα αλλο ζωακι σπιτι σας,να θυμαστε το ζωακι δεν εχει καρτα αλλαγης,δεν εχει δοσεις,εκπτωσεις,δεν παει σετ με το χαλι,ουτε επιστρεφεται,απλα υιοθετητε ενα ζωακι,δεν το δοκιμαζετε,δεν το δανειζεστε,δεν το πετατε.
ερχονται στο σπιτι μας με τη χαρα οτι εκει θα μεινουν,δε ξερουν οτι δοκιμαζονται για να βαλουν τα καλα τους,ουτε ξερουν να προσπιουνται για να τα συμπαθησετε,ειναι καθαρα,ειλικρινη και αθωα μεχρι την τελευταια τους στιγμη.
κι οταν περνετε ενα ζωακι,μην το επιστρεφετε,η μην το περνετε καθολου,η εστω επιστρεψτε το χωρις να το πεταξετε(παλι καλα δλδ).
οσα γραφω αφορουν ολους εκεινους που λεγονται φιλοζωοι,αλλα δε ξερω αν ειναι τελικα.νιωθω αγανακτηση οταν επιστρεφεται ενα ζωακι γιατι δεν κολαγε τελικα με τις οποιες προσδοκιες.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
όταν χαρίζονται γατάκια σε "'αγνωστους" (με 2-3 μηνύματα μέσα στο φόρουμ) μεγάλο ποσοστό επιστρέφεται.
Ξέρω ότι υπάρχει έξαρση με τα γατούλια που χαρίζονται αλλά πιστεύω ότι λίγη αναμονή όταν δίνουμε ένα γατούλι μάλλον σε καλό θα βγει.
Σκέψεις κάνω, δεν ζητάω ούτε να υιοθετηθεί η άποψή μου ούτε λέω ότι είναι η απόλυτα σωστή.
Απλά αγανακτώ να διαβάζω ότι ιυοθετήθηκε ένα γατούλι καιμετά από κάποιες ώρες να το επιστρέφουν.
Και θυμώνω.
Και στενοχωριέμαι.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχω παρατηρήσει κάτι τώρα τελευταία:
όταν χαρίζονται γατάκια σε "'αγνωστους" (με 2-3 μηνύματα μέσα στο φόρουμ) μεγάλο ποσοστό επιστρέφεται.
Ξέρω ότι υπάρχει έξαρση με τα γατούλια που χαρίζονται αλλά πιστεύω ότι λίγη αναμονή όταν δίνουμε ένα γατούλι μάλλον σε καλό θα βγει.
Σκέψεις κάνω, δεν ζητάω ούτε να υιοθετηθεί η άποψή μου ούτε λέω ότι είναι η απόλυτα σωστή.
Απλά αγανακτώ να διαβάζω ότι ιυοθετήθηκε ένα γατούλι καιμετά από κάποιες ώρες να το επιστρέφουν.
Και θυμώνω.
Και στενοχωριέμαι.
Έχεις πολύ πολύ δίκιο..
Δεν θα αμφισβητήσω ποτέ ξανά τη διαίσθησή μου..Πρώτη και τελευταία φορά!
miou..miar
Εκκολαπτόμενο μέλος

lianap
Νεοφερμένο μέλος
Αχ, Ρενάκι 13 με συγκίνησες... όσο περνάει ο καιρός τα λατρεύουμε τα 4 γατούλια μας και δεν ξέρουμε πως θα τα αποχωριστούμε όταν φτάσει η στιγμή. Εγώ λέω μόνο σε μια τρελλή σαν εμένα θα τα δώσω. Αλλά χρειαζόμαστε 3 τέτοιες τρελλές γιατί το ένα θα το κρατήσουμε μπορεί και 2... Ο καιρός όμως περνάει και μένουμε και με τα τέσσερα.

Λοιπόν mpoulaalekoula ήρθαν 2 ενδιαφερόμενοι από αφισούλα σε pet shop. Ένα αγόρι 19 χρονών που έδειξε να τα αγαπάει αλλά δεν με σιγούρεψε αν θα το είχε μέσα ή έξω, προβληματίστηκε με τα εμβόλια, με ρώτησε αν θα λείπουν από το σπίτι αν μπορεί να το κλείνει σε δωμάτιο και τέλος με την υπεύθυνη δήλωση είπε ότι θα ρωτήσει τη μαμά του και εξαφανίστηκε.
Ο 2ος ένας συμπαθητικός μεσήλικας με κάποια φανερά ψυχολογικά προβλήματα που εκ μέρους του μιλούσαν άλλοι και θέλαν του πάρουν ένα γατούλι για συντροφιά (ας είναι καλά ο άνθρωπος). Όταν άκουσαν τι ευθύνη έχουν εξαφανίστηκαν κι αυτοί. Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!!!!!!!

Έτσι όπως μου τάπες παλιότερα Έφη, όλο και κάποιος θα βρεθεί...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool