Πώς να κάνετε τη γάτα σας κυνηγό...

prince

Διάσημο μέλος

Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα.
Σήμερα το πρωί πηγαίνοντας στον κήπο της δουλειάς μας (προστατευμένος) να δώ τι κάνει ο Carlo και η Carla βρήκα τον παππού να ασχολείται μαζί τους και με έναν αρουραίο...

Στην εύλογη ερώτηση τι γυρεύει εκεί ο αρουραιος πήρα την εξής απάντηση...

Τα γατάκια είναι πολύ μικρά, λεει, και δεν έχουν μάθει να κυνηγάνε, λέει. Πρέπει να τα εκπαιδεύσουμε, λέει. Πρέπει να αναγνωρίζουν τους εχθρούς τους, λέει.

Πώς το κάνουμε αυτό; Ιδού η μέθοδος του παππού (δοκιμασμένη λέει, την έκανε και στο χωριό πριν καμιά πενηνταριά χρόνια όταν του τύχαινε ορφανό γατάκι):

Μάζεψε με φάκα έναν αρουραίο πιο μεγάλο από τα γατάκια (!) (δεν ξέρω που ακριβώς τον πέτυχε). Τοποθέτησε τη φάκα στο μέσον του κήπου, σε εμφανή σημειο και έκανε πίσω. Όπως είναι φυσικό ο αρουραίος που έχαιρε εκείνη τη στιγμή άκρας υγείας άρχισε να τσιρίζει. (θά θελα να δώ τον παππού να πέρνει λεωφόρειο με τον αρουραίο παραμάσχαλα για να έρθει στη δουλειά). Ειλικρινά τον λυπήθηκα τον κακόμοιρο έτσι που ήταν στριμοχμένος μέσα στη φάκα....

Επόμενο είναι ότι τα δυό γατάκια σταματήσαν να παίζουν και ενδιαφερθήκανε να γνωρίσουν την πηγή της φασαρίας. Έξω από τη φάκα...

Ο αρουραίος τσίριζε τα γατάκια κάνανε κχχχχ... πλησιάζανε τη φάκα και φεύγανε πίσω τρομαγμένα για λίγο, και μετά στρίψανε την πλάτη και φύγανε. :Ρ (ευτιχώς ο αρουραίος μετά από λίγο πήρε πόδι, μη με ρωτήσετε τι απέγινε δεν έχω ιδέα).

Πείτε μου τώρα, σύμφωνα με τα όσα έχω διαβάσει εδω μέσα αυτός είναι ένας τρόπος να συμφιλιώσεις δύο ζώα... Παίζει αυτά τα γατάκια να κυνηγίσουν αρουραίους αν ο παππούς προσεγγίζει έτσι το θέμα;

Υπάρχει περίπτωση ποτέ μια γάτα να κυνηγίσει έναν αρουραίο πιο μεγάλο από το μπόι της;

Ο παππούς μου είπε να πάρω ένα ζωντανό ποντίκι να εκπαιδεύσω έτσι και τον Prince. Πείτε μου μόνο έτσι και το σκάσει το ποντίκι πώς θα το ξαναπιάσω :Ρ

Δοκιμασμένη μέθοδος λέει... Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα, αν και ... καλό θα είναι να το κάνετε μόνο όσοι έχετε ποντίκια στην περιοχή σας... Τα μικρά κατσούλια εκεί δεν παίζει να ξαναδούν αρουραίο στη ζωή τους... Τραυματική εμπειρία αν θέλετε τη γνώμη μου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξερω εγω παντως τα λυπαμαι και τα ποντικακια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο παππούς μου είπε να πάρω ένα ζωντανό ποντίκι να εκπαιδεύσω έτσι και τον Prince. Πείτε μου μόνο έτσι και το σκάσει το ποντίκι πώς θα το ξαναπιάσω :Ρ

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλε τι γάτα είναι αυτή;;;; darkjudith πανεμορφη είναι

Χεχε! Σε ευχαριστώ! Είναι το μωράκι μου...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back