blondestroumfita
Νεοφερμένο μέλος
Ο blondestroumfita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
18-06-09
00:31
γεια σας ειναι το 1ο μ ποστ
ειναι κατι σαν να εχω υιο8ετησει μια γατουλα δλδ τν ταιζω κλπ
ειναι του γατου μου η γατα...

πριν μερες ειχα πιασει τν κοιλιτσα τς και ιταν φουσκωμενη κ μου εκανε εντυπωση γτ ειναι πολυ αδυνατη...
σημερα τν ξανα επιασα κ η κοιλιτσα τς ειναι πολυ παραπανο φουσκωμενη κ το στηθος τς πολυ πρισμενο...
πς θα καταλαβω οτι ειναι ετοιμη?

ειναι κατι σαν να εχω υιο8ετησει μια γατουλα δλδ τν ταιζω κλπ
ειναι του γατου μου η γατα...

πριν μερες ειχα πιασει τν κοιλιτσα τς και ιταν φουσκωμενη κ μου εκανε εντυπωση γτ ειναι πολυ αδυνατη...
σημερα τν ξανα επιασα κ η κοιλιτσα τς ειναι πολυ παραπανο φουσκωμενη κ το στηθος τς πολυ πρισμενο...
πς θα καταλαβω οτι ειναι ετοιμη?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα.
18-06-09
00:50
Συνηθως η εγκυμοσυνη της γατας διαρκει περιπου 2 μηνες.Αν ψηλαφισεις τα βυζακια της γυρω απο τις θηλες,θα δεις αν εχει γαλατακι.Μπορεις να δεις αν εχουν ροζισει αρκετα,και ανπιεσεις ελαφρως τη θηλη,μπορει να βγει και γαλα.Επισης αν ειναι εμφανες οτι αρχιζουν τα μικρα και κουνιουνται μεσα στην κοιλια ,σημαινει οτι φτανει ο καιρος.Η γατουλα μενει μεσα η εξω απο το σπιτι?Οπως και να εχει,πρεπει να της φτιαξεις ενα μερος που να μοιαζει με φωλιτσα για να γεννησει.Και πολυ βασικο να την προστατεψεις και απο τα αρσενικα γατακια,γιατι καμια φορα επιτιθοντε στα μικρα.Σε καμια περιπτωση μην της πιεζεις την κοιιτσα,προσπαθωντας να ψιλαφισεις.Ακομα καλο θα ηταν να την εβλεπε και ενα γιατρος(αν δεν θες να την μετακινησεις,υπαρχουν καποιοι που ερχοντα κατ'οικον)Μπορει να εκτιμησει πολυ καλυτερα την κατασταση της γατουλας σου,και να βοηθησει για τυχον επιπλοκες.
Καλο θα ειναι να της ξεκινησεις και ξηρα τροφη για γατακια,και να την συνεχισεις οσο καιρο θηλαζει.
Καλη επιτυχια ευχομαι
Καλο θα ειναι να της ξεκινησεις και ξηρα τροφη για γατακια,και να την συνεχισεις οσο καιρο θηλαζει.
Καλη επιτυχια ευχομαι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blondestroumfita
Νεοφερμένο μέλος
Ο blondestroumfita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
18-06-09
01:56
σε ευχαριστω πολυ για τν απαντηση σου
εξω μενει προσφατα τν γνωρισα κ αρχισα ν τν ταιζω κλπ
κ εχουμε αναπτυξει πολυ ωραιο δεσιμο
θα τν κοιταξω αυριο κ σας πω...
ανυπομονω...

εξω μενει προσφατα τν γνωρισα κ αρχισα ν τν ταιζω κλπ
κ εχουμε αναπτυξει πολυ ωραιο δεσιμο
θα τν κοιταξω αυριο κ σας πω...
ανυπομονω...

elli-anna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η elli-anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 171 μηνύματα.
02-02-12
20:33
Αρχικα,δεν θα εχει ορεξη για τροφη.Επισης θα μπορεις να διακρινεις την ανησυχια της και καποια υγρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.216 μηνύματα.
02-02-12
20:44
Elli-anna,το θεμα ειναι απο το 2009.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum