Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
14-04-12
11:22
Καλημερα και να χαιρεσαι το γατακι σου.καλησπερα!το γατακι μου ειναι εναμιση μηνων και ενω τρωει ξηρα τροφη δεν μπορει να πιει γαλα χωρις μπιμπερο και νερο δεν πινει καθολου!προσπαθησα να το μαθω να πινει γαλα απο πιατακι αλλα εβαζε μονο το ποδαρακι του μεσα και μετα το αφηνε.τωρα το ταιζω με το μπιμπερο γιατι φοβαμαι μην αφυδατοθει με την ξηρα τροφη αλλα δεν ειναι λιγο μεγαλο?πως θα το μαθω να πινει χωρις μπιμπερο?

Η αληθεια ειναι οτι και εμενα τα δικα μου,δεν επιναν απο το πιατακι γαλα.Απο το μπιμπερο ,περασαμε στην κονσερβουλα και στην ξηρη τροφη και τοτε αρχισαν να πινουν νερακι απο το πιατακι.
Βαζε ενα πιατακι με νερο καθε μερα,πηγαινε το κοντα..και καποια στιγμη θα πιει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioannazou
Νεοφερμένο μέλος
Η Ιωαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα.
14-04-12
18:44
Μεχρι στιγμης δεν το εχει αγγιξει αλλα ελπιζω πως θα το μαθει!ευχαριστω πολυ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool