manitaraki
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστω πολυ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα.Ανοιξε μια κονσερβα για γατες,εχε διπλα σου την γατοφορο,οταν αρχισει να τρωει..αρπαξετιον γρηγορα και βαλτον μεσα.Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο..
Καλου κακου,φορα και κανενα χοντρο γαντι κουζινας,μπας και γρατζουνισει απο το φοβο του.Μακαρι να τα καταφερεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορείς να μιλήσεις τηλεφωνικά με κάποιον κτηνίατρο εάν οι προσπάθειές σου αποτύχουν..Εκείνος ίσως μπορέσει να σου δώσει μια λύση..Πιθανότατα κάποια αντιβίωση..Καλησπερα σας. Εδω και 2 μηνες περιπου βλεπω καθε μερα κατω απο το σπιτι μου εναν γατο ο οποιος ειναι πολυ φοβισμενος. Τον εχω ταισει μερικες φορες κι ετσι συνηθως τον βρισκω κοντα στην εισοδο της πολυκατοικιας μου. Τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει οτι η μυτουλα του εχει μυξακια και δυσκολευεται καπως στην αναπνοη, φτερνιζεται κτλ. Σημερα του εδωσα λιγο τυρακι και το καταβροχθισε, ομως δεν ερχεται με τιποτα να τον χαιδεψω και ποσο μαλλον να τον παω στον κτηνιατρο... Ειναι πολυ ομορφος και αποτι φαινεται οχι πανω απο ετους, μπεζ με ασπρο. Καμια συμβουλη προσεγγισης? Τον λυπαμαι να τον βλεπω ετσι και να μην μπορω να τον κανω καλα...
ευχαριστω πολυ.
Καλή τύχη!
Terifique
Δραστήριο μέλος

manitaraki
Νεοφερμένο μέλος
Σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες. Δυστυχως γατοφορο δεν εχω, καθως ποτε μου δεν ειχα γατακι, ουτε δυστυχως μπορω να αποκτησω λογω του οτι σπουδαζω σε αλλη πολη και η καθημερινοτητα μου ειναι περιεργη και συνηθως γυρναω σπιτι πολυ αργα, ισως και καθολου μερικες μερες. Το προβλημα με τον συγκεκριμενο γατο ειναι πως ειναι πολυ φοβισμενος ο καημενουλης...το βρισκω απολυτα λογικο,καθως εχω δει απο μακρια αυτη που μου νοικιαζει το σπιτι να τον διωχνει απο την εισοδο και μου ηρθε να της κανω το ιδιο...
δηλαδη δεν εχει εμπιστοσυνη το καημενο το ζωακι σε κανενα χερι...αν δεν τον εξετασει γιατρος δε θελω να διακινδυνευσω να του δωσω οτιδηποτε μεσα στην τροφη,μηπως γινει χειροτερα,αν και ηδη ειναι σε χαλια κατασταση που ζει στο κρυο και σε τοσο κακο κοσμο...δεν ξερω τι να κανω
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες. Δυστυχως γατοφορο δεν εχω, καθως ποτε μου δεν ειχα γατακι, ουτε δυστυχως μπορω να αποκτησω λογω του οτι σπουδαζω σε αλλη πολη και η καθημερινοτητα μου ειναι περιεργη και συνηθως γυρναω σπιτι πολυ αργα, ισως και καθολου μερικες μερες. Το προβλημα με τον συγκεκριμενο γατο ειναι πως ειναι πολυ φοβισμενος ο καημενουλης...το βρισκω απολυτα λογικο,καθως εχω δει απο μακρια αυτη που μου νοικιαζει το σπιτι να τον διωχνει απο την εισοδο και μου ηρθε να της κανω το ιδιο...δηλαδη δεν εχει εμπιστοσυνη το καημενο το ζωακι σε κανενα χερι...αν δεν τον εξετασει γιατρος δε θελω να διακινδυνευσω να του δωσω οτιδηποτε μεσα στην τροφη,μηπως γινει χειροτερα,αν και ηδη ειναι σε χαλια κατασταση που ζει στο κρυο και σε τοσο κακο κοσμο...δεν ξερω τι να κανω
![]()

Δυστυχώς..Πολύ συχνό φαινόμενο..
Εγώ προσωπικά θα σου έλεγε να επικοινωνήσεις με κτηνίατρο για να δεις τι έχει να σου προτίνει..Μπορεί να είναι απλό και να λύνεται έστω και έτσι..
Το να περιμένεις μέχρι να εξοικιωθεί μαζί σου για να το πας στο γιατρό, μπορεί να αποβεί μοιραίο

manitaraki
Νεοφερμένο μέλος
λες ε? τωρα που κατεβηκα να πεταξω τα σκουπιδια δεν ηταν κατω...συνηθως εμφανιζεται απογευματινες η μεσημεριανες ωρες...το βραδυ δεν ξερω που μπορει να προσπαθει να βρει ζεστασια...πηρα απο το σουπερ μαρκετ ξηρα τροφη και 2 gourmet κ θα τα κουβαλαω στην τσαντα μου μονιμα πλεον,την επομενη φορα θελω να τον κοιταξω καλυτερα κ να εξηγησω στο γιατρο ακριβως τι εχει κ πως ειναι... φοβαμαι μονο μη δωσει κατι λαθος χωρις να εξετασει το ζωακι η δεν δωσει καθολου

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
λες ε? τωρα που κατεβηκα να πεταξω τα σκουπιδια δεν ηταν κατω...συνηθως εμφανιζεται απογευματινες η μεσημεριανες ωρες...το βραδυ δεν ξερω που μπορει να προσπαθει να βρει ζεστασια...πηρα απο το σουπερ μαρκετ ξηρα τροφη και 2 gourmet κ θα τα κουβαλαω στην τσαντα μου μονιμα πλεον,την επομενη φορα θελω να τον κοιταξω καλυτερα κ να εξηγησω στο γιατρο ακριβως τι εχει κ πως ειναι... φοβαμαι μονο μη δωσει κατι λαθος χωρις να εξετασει το ζωακι η δεν δωσει καθολου![]()
Δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις..Το πιθανότερο είναι να έχει ρινοτραχίτιδα που συναντάται πολύ συχνά στις γάτες τους χειμερινούς μήνες γιατί όσα λες ταιριάζουν..Η ρινοτραχίτιδα εάν δεν καταπολεμηθεί από τον οργανισμό ή με αντιβιωτικά, μπορεί να αποβεί μοιραία..Γι'αυτό σου λεω, πάρε και ρώτα..Μόνο ο γιατρός μπορεί να σου πει..
Θα μπορούσε βέβαια να είναι κάτι άλλο αλλά όπως λες εάν τον παρατηρήσεις και του περιγράψεις τα συμπτώματα, θα σε βοηθήσει και αυτός

manitaraki
Νεοφερμένο μέλος
ηρθα πριν λιγο σπιτι και δεν τον ειδα. το πρωι αφησα κοντα στην εισοδο ενα μπωλακι με ξηρα τροφη κ νερακι κ ηταν ανεγγιχτα...

manitaraki
Νεοφερμένο μέλος
aυτος ειναι ο γατουνακος...τον ειδα κ χτες, εφαγε κ τροφουλα...η μυτουλα του ειναι καλυτερα, αν και ειδα κ παλι λιγες μυξουλες...η αληθεια ειναι οτι δε φοβαται και τοσο οσο πριν, αλλα κ παλι δεν μαφηνει να τον χαιδεψω,μονο να ειμαι σε αποσταση το λιγοτερο 50 εκατοστων απο αυτον...αυτον τον καιρο δεν εχω καθολου λεφτα δυστυχως για γιατρους κτλ...απο την αλλη βδομαδα που θα πληρωθω θα παω στον κτηνιατρο.
το κακο ειναι οτι σημερα ειδα πως πεταξαν το κυπελλακι που του εβαζα τροφουλα...τι να πεις...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool