Πώς να το πιάσω;

KaterinaP

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα.
Σαν φανατικη γατοφιλη που εχω γινει απο τοτε που πηρα τα 2 τερατακια μου, παιρνω χυμα τροφη και ταιζω καθε μερα τις αδεσποτες της γειτονιας. Δυστυχως ειναι αγριες και δε μπορω να τις στειρωσω, οποτε εχει γατακια, καπου 4-5 που τωρα ειναι καπου 3 μηνων. Με ξερουν αλλα δε με αφηνουν να τα πιασω.
Σημερα το ενα που μοιαζει κ με το Mobακο μου και του εχω αδυναμια μου ηρθε με το ενα ματι μισοκλειστο.... τι να κανω? να παρω Tobrex αλοιφη και καμια τρελη λιχουδια μηπως και το τσακωσω?:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν δε σε αφήνει ούτε να τον πιάσεις, αμφιβάλλω αν θα καθίσει να του βάλεις αλοιφή.:/:
Το καλύτερο είναι να πιαστεί και να μεταφερθεί σε κτηνίατρο. Ρώτα τον εκεί φιλοζωικό σύλλογο (Μυτιληναίου 3, 81100, 0251-43580 0253-71767) αν έχουν καμιά γατοπαγίδα.
Επίσης μπορείς να τον πιάσεις βάζοντάς του να φάει μέσα σε μία γατοφόρο. Ίσως είναι καλή ιδέα να τον ταΐσεις μια-δυο φορές μέσα στη γατοφόρο χωρίς να επιχειρήσεις να κλείσεις την πόρτα για να μπει πιο εύκολα. Καλή επιτυχία!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, πρέπει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του... Να ηρεμήσει και μετά να τον βάλεις σε γατοφόρο.:)

Σιγα που θα καθοτανε αν του βαλω... Με τιποτα! Ευτυχως ειναι καλυτερα οποτε δε χρειαζεται να κανω κατι. :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back