Ράμματα και στειρώσεις

μμ..εμενα για καποιο λογο την καθαριζει αρκετα συχνα...ελπιζω να μην παει κατι λαθος..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοιτάξτε, ένα λογικό καθάρισμα ίσως και λίγο παραπάνω από ότι σε άλλα σημεία του σώματος, είναι φυσικό. Αλλά αν ματώνει την τομή κάτι γίνεται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα συμφωνήσω με τη φίλη Βάσω: το καλύτερο, αύριο κιόλας, να επικοινωνήσεις με την κτηνίατρο, για να αποφευχθεί πιθανός ερεθισμός ή και μόλυνση του τραύματος. Γιατί μπορεί τελικά να χρειαστεί να της τοποθετηθεί και κολλάρο αν συνεχίσει να πειράζει το σημείο.
Καλή ανάρρωση στη γατούλα σου!:flowers:

Ευχαριστω πολυ :)

Κατερινα ελπιζω ολα καλα με τη γατουλα σου..Εγω προσφατα στειρωσα τις 4 κουκλιτσες μου και εγλυφαν τα σημεια και ανοιξαν και στις 4 και τρελλαθηκα.Η μικρη μου Ανετα ξανα ναρκωση μετα απο 5 μερες και ραμματα και οι 3 εμειναν με πληγες μισανοιχτες και κολαρα ολες τους για 15 μερες..Ασε τι αγωνια και συνεχεια να προσεχω καθε τους κινηση..Οι δυο που ηταν πιο χαλια Ανετα κ Ρορο πηραν αντιβιωση 7 μερες.Ταλαιπωρηθηκαν οι γλυκες μου .Τωρα 1 μηνα μετα ειναι καλα και βγηκαν και για λιγο στο κηπο επιτελους..:):)

χμμ πολυ αγχος τα γλυκουλια..:(..χαιρομαι που τωρα ειναι καλα:) ναι η μικρη μου Ρο φαινεται να τα πηγαινει μια χαρα συνεχιζει να καθαριζει την πληγη της αλλα πιο προσεκτικα τωρα αφου εκατσα ενα 24ωρο πανω απτο κεφαλι της να μην την αφηνω να την πειραζει :P κι εχει αρχισει να ΄΄δενει΄΄ απο εσωτερικα..ετσι φαινεται:D ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον:)

Ολα καλα για την μικρη σου,μπραβο γιατι αγχωθηκα λογω της δικης μου εμπειριας..:clapup:

:thumbsup:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back