Ρίχνει το μπολάκι με το νερό του

Sailor Moon

Νεοφερμένο μέλος

Η Sailor Moon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 115 μηνύματα.
Το τελευταίο 15ήμερο κάτι έχει πιάσει το γάτο μου κ πάει συνέχεια κ παίζει με το μπολάκι του νερού με συνέπεια να το ρίχνει κάτω κ να πίνει το νερό από το πάτωμα!:mad: Δεν το ρίχνει πάντα βέβαια αλλά του αρέσει απ' ότι έχω καταλάβει να κάνει ποδόλουτρα...Γιατί να το κάνει αυτό? μήπως κάτι τον ενοχλεί ή το κάνει από παιχνίδι? Απλώς φοβάμαι μην τυχόν κ ρίξει το νερό του κάποια στιγμή που θα λείπω κ μετά δεν θα έχει να πιει:worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιχνίδι είναι. Η θα το αναποδογυρίσει η θα βάζει το πόδι του για να το γλείφει. Μην ανυσυχείς τα γατάκια έχουν ταλέντο κι όταν το αναποδογυρίσουν, αν λείπεις, αν έχουν πρόσβαση στη κουζίνα η στο μπάνιο θα βάλουν τη γλώσσα τους στη βρύση και θα δείς σαν από θαύμα να κατεβαίνουν μερικές σταγόνες νερό που το πίνουν με ευχαρίστηση. Τουλάχιστον με την Χιονάτη αυτό έχω παρατηρήσει από τότε που την έφερα στο σπίτι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιχνίδι είναι. Η θα το αναποδογυρίσει η θα βάζει το πόδι του για να το γλείφει.
... ή θα βάζει μέσα στο νερό χαρτάκια και άσχετα αντικειμενάκια... Μα τί πλάσματα!!

... ή θα βάζει μέσα στο νερό χαρτάκια και άσχετα αντικειμενάκια... Μα τί πλάσματα!!

Ναι ναι ναι. Το ξέχασα αυτό !!!!

'Οντως βλέπω μερικές φορές μέσα στο νερό να επιπλέει ξηρά τροφή κυρίως:P Πάντως δεν έχει πρόσβαση σε καμία βρύση γιατί δεν ανεβαίνει τόσο ψηλά κ μέσα στην μπανιέρα δεν μπαίνει ποτέ. Όταν λείπω θα του γεμίζω μάλλον 2-3 μπολάκια ώστε αν ρίξει κάποιο να έχει κάποιο άλλο :P

'Οντως βλέπω μερικές φορές μέσα στο νερό να επιπλέει ξηρά τροφή κυρίως:P Πάντως δεν έχει πρόσβαση σε καμία βρύση γιατί δεν ανεβαίνει τόσο ψηλά κ μέσα στην μπανιέρα δεν μπαίνει ποτέ. Όταν λείπω θα του γεμίζω μάλλον 2-3 μπολάκια ώστε αν ρίξει κάποιο να έχει κάποιο άλλο :P
Αυτές τις κουλαμάρες τους τις λατρρρεύω!:P Ναι, βάζε του κανα-δυο μπωλάκια, πιο πολύ για δική σου σιγουριά. Πάντως, σε πετ μπορείς να βρεις και μπωλάκια νερού που δεν τουμπάρουν (είναι μέσα σε βάση)

Το τελευταίο 15ήμερο κάτι έχει πιάσει το γάτο μου κ πάει συνέχεια κ παίζει με το μπολάκι του νερού με συνέπεια να το ρίχνει κάτω κ να πίνει το νερό από το πάτωμα!:mad: Δεν το ρίχνει πάντα βέβαια αλλά του αρέσει απ' ότι έχω καταλάβει να κάνει ποδόλουτρα...Γιατί να το κάνει αυτό? μήπως κάτι τον ενοχλεί ή το κάνει από παιχνίδι? Απλώς φοβάμαι μην τυχόν κ ρίξει το νερό του κάποια στιγμή που θα λείπω κ μετά δεν θα έχει να πιει:worry:

Υπαρχουν καποιες θηκες πλαστικες,που εκει μπαινουν τα μπωλακια νερου και φαγητου.Ειναι πολυ πιο δυσκολο να αναποδογυριστει αυτο.Και εγω τετοια εχω,γιατι και τα δικα μου το εκαναν συνεχεια.
Επισης υπαρχουν και ποτιστρουλες για το νερο.:)

Ωραίες οι ιδέες σας,αν συνεχίσει τα ίδια το ζαβολιάρικό μου θα μου χρειαστούν:D

Κάτι άλλο που ίσως βοηθήσει είναι τα μεταλλικά μπολάκια που έχουν περιμετρικά στη βάση ένα μαύρο λαστιχάκι.
Τα κάνει πιο σταθερά κι έτσι δεν αναποδογυρίζουν εύκολα.

Ουφ, θα δω τι θα κάνω γιατί τώρα μόλις έριξε κ την ξηρά τροφή του κ δεν φτάνει αυτό,την σκόρπισε και από δω κ από κει από πάνω:mad:

Δεν σου μένει παρά να πάρεις μπολάκια μέσα σε βάση, που δεν αναποδογυρίζουν...

Χαχαχα παιχνιδιαρης ο γατουλης! Εγω θυμαμαι οταν ειχε κανει γατακια η δικια μου που μπαιναν μεσα στο μπολ με το νερο και καναν βολτες!:P Νομιζω οτι θα ηταν καλυτερα να του χρησιμοποιεις για μπολακια καποια πιο βαρια. Σου προτεινω τα πηλινα απο το γιαουρτι που μπορεις να βρεις στο σουπερμαρκετ! Ειναι βαρυ και στερεο εγω αυτο τους εχω για το νερο!:)

Νομιζω οτι θα ηταν καλυτερα να του χρησιμοποιεις για μπολακια καποια πιο βαρια. Σου προτεινω τα πηλινα απο το γιαουρτι που μπορεις να βρεις στο σουπερμαρκετ! Ειναι βαρυ και στερεο εγω αυτο τους εχω για το νερο!:)
Τέτοιο έχω στη Χιονάτη. Κι άμα έχεις την Χιονάτη βάζει και τα δύο της ποδαράκια στο χείλος του μπολ και το αναποδογυρίζει. Κοιτάει τα νερά που τρέχουν δεξιά αριστερά, τα μυρίζει και αποχωρεί ικανοποιημένη αφήνοντας πατημασιές σε όλο το σπίτι κι εγώ αναλαμβάνω τα υπόλοιπα με τη σφουγγαρίστρα.

Έχω ένα πήλινο σπίτι το οποίο θα χρησιμοποιήσω για νερό,αν δω και κάνει δουλειά θα πάρω άλλο ένα για την ξηρά τροφή:D

Στόχος: το μπωλάκι του νερού!

Στην αρχή παρατήρησα οτι το μπωλάκι που της έβαζα το νερό της, άδειαζε γρήγορα. Το είχα συνδυάσει και με μια φορά που
ήπιε νερό με πολλή όρεξη και ανησύχησα για διαβήτη (είναι 3 και κάτι μηνών, αλλά πού ξέρεις?). Σύντομα όμως διαπίστωσα οτι το νερό δεν το πίνει, αλλά το χύνει. Την έχω πιάσει, επ'αυτοφόρω, ουκ ολίγες φορές, με τελευταία τη σημερινή.
Το σπρώχνει με το ποδαράκι διαρκώς και χύνεται λίγο-λίγο. Ενίοτε δε, το βρίσκω και αναποδογυρισμένο.
Εννοείται οτι το δοχείο είναι καθαρό και το νερό αλλάζεται συχνά. Κι επειδή κάπου είχα διαβάσει οτι ορισμένα γατιά ενοχλούνται από τη μυρωδιά του πλαστικού, της αγόρασα μεταλλικό... Αυτό δεν το ήθελε καθόλου, σχεδόν φοβόταν να πλησιάσει. Το άλλαξα, γιατί κατάλαβα οτι είχε "κολλήσει" στο δικό της γαλάζιο (αν έχει κάποια σημασία) πλαστικό.
Σήμερα που για πολλοστή φορά το βρήκα αναποδογυρισμένο και τα νερά χυμένα γύρω στο πάτωμα, ξαναβάζω το μεταλλικό.
Δεν το αναποδογύρισε, αλλά τα νερά όλα έξω πάλι !!!!:mad:
Τι να κάνω βρε παιδιά, έχει κανείς να προτείνει μια λύση? Και να σκεφτεί κανείς οτι φοβάται το νερό (κλασσική γάτα):/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα ίδια κάνει και η δικιά μου, με μόνη διαφορά ότι το κάνει για να βρέξει τις κροκέτες της (είναι διπλό μπολ). Τρελό βίτσιο!
Περιμένω κι εγώ να ακούσω τις γνώμες σας γιατί έχω βαρεθεί να σφουγγαρίζω. :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Στόχος: το μπωλάκι του νερού!

Αλεξανδρα μου, η μονη λυση ειναι να παρεις πηλινο. Ξερεις απο αυτα που βαζουν το γιαουρτι, εγω μονο ετσι ησυχασα, αν και ο μικρος καμμια φορα το αδειαζει ακομη κι ετσι, λιγο-λιγο με το χερακι του. Τουλαχιστον δεν θα μπορει να το αναποδογυρισει.

Απάντηση: Στόχος: το μπωλάκι του νερού!

Πάρτε το μεγάλο πήλινο πιάτο ( αυτό που έχουμε κάτω απο τις γλάστρες ) και βάλτε του νερό μέχρι πάνω. Αφήστε το σε μιά γωνιά μακρυά απο το φαγητό και αν δε πάει να πιεί νερό θα έρθω εγώ να της δώσω με καλαμάκι.

Τα ίδια κάνει και η δικιά μου, με μόνη διαφορά ότι το κάνει για να βρέξει τις κροκέτες της (είναι διπλό μπολ). Τρελό βίτσιο!
Περιμένω κι εγώ να ακούσω τις γνώμες σας γιατί έχω βαρεθεί να σφουγγαρίζω. :D

(σχετικό-άσχετο) επειδή είδα κάπου σε κάποιο άλλο θέμα που έγραψες κάτι, και υποθέτοντας οτι το γατί στο avatar που χρησιμοποιείς είναι το δικό σου, σου γράφω επι τη ευκαιρία οτι είναι μια κούκλα, μου έκανε εντύπωση. Από τα πιό όμορφα πορτοκαλόγατα που έχω δει ποτέ!!(για να μη πω το ομορφότερο:P) Φτού σκόρδα (αν και δεν ματιάζω), πάντως χαλάλι οι αταξίες της...:inlove:και να τη χαίρεσαι:clapup:

Αλεξανδρα μου, η μονη λυση ειναι να παρεις πηλινο. Ξερεις απο αυτα που βαζουν το γιαουρτι, εγω μονο ετσι ησυχασα, αν και ο μικρος καμμια φορα το αδειαζει ακομη κι ετσι, λιγο-λιγο με το χερακι του. Τουλαχιστον δεν θα μπορει να το αναποδογυρισει.
Βάσω ευχαριστώ, αύριο κιόλας θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου:)

Πάρτε το μεγάλο πήλινο πιάτο ( αυτό που έχουμε κάτω απο τις γλάστρες ) και βάλτε του νερό μέχρι πάνω. Αφήστε το σε μιά γωνιά μακρυά απο το φαγητό και αν δε πάει να πιεί νερό θα έρθω εγώ να της δώσω με καλαμάκι.

Ηλία, ευχαριστώ. Θα το κάνω και εύχομαι να πετύχει. Γιατί αλλιώς μπορεί να μου ζητήσει και...φραπέ με το καλαμάκι!:rofl:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back