Sailor Moon
Νεοφερμένο μέλος
Δεν το ρίχνει πάντα βέβαια αλλά του αρέσει απ' ότι έχω καταλάβει να κάνει ποδόλουτρα...Γιατί να το κάνει αυτό? μήπως κάτι τον ενοχλεί ή το κάνει από παιχνίδι? Απλώς φοβάμαι μην τυχόν κ ρίξει το νερό του κάποια στιγμή που θα λείπω κ μετά δεν θα έχει να πιει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
... ή θα βάζει μέσα στο νερό χαρτάκια και άσχετα αντικειμενάκια... Μα τί πλάσματα!!Παιχνίδι είναι. Η θα το αναποδογυρίσει η θα βάζει το πόδι του για να το γλείφει.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
... ή θα βάζει μέσα στο νερό χαρτάκια και άσχετα αντικειμενάκια... Μα τί πλάσματα!!
Ναι ναι ναι. Το ξέχασα αυτό !!!!
Sailor Moon
Νεοφερμένο μέλος
Πάντως δεν έχει πρόσβαση σε καμία βρύση γιατί δεν ανεβαίνει τόσο ψηλά κ μέσα στην μπανιέρα δεν μπαίνει ποτέ. Όταν λείπω θα του γεμίζω μάλλον 2-3 μπολάκια ώστε αν ρίξει κάποιο να έχει κάποιο άλλο 
marina289
Περιβόητο μέλος
Αυτές τις κουλαμάρες τους τις λατρρρεύω!'Οντως βλέπω μερικές φορές μέσα στο νερό να επιπλέει ξηρά τροφή κυρίωςΠάντως δεν έχει πρόσβαση σε καμία βρύση γιατί δεν ανεβαίνει τόσο ψηλά κ μέσα στην μπανιέρα δεν μπαίνει ποτέ. Όταν λείπω θα του γεμίζω μάλλον 2-3 μπολάκια ώστε αν ρίξει κάποιο να έχει κάποιο άλλο
![]()
Ναι, βάζε του κανα-δυο μπωλάκια, πιο πολύ για δική σου σιγουριά. Πάντως, σε πετ μπορείς να βρεις και μπωλάκια νερού που δεν τουμπάρουν (είναι μέσα σε βάση)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Το τελευταίο 15ήμερο κάτι έχει πιάσει το γάτο μου κ πάει συνέχεια κ παίζει με το μπολάκι του νερού με συνέπεια να το ρίχνει κάτω κ να πίνει το νερό από το πάτωμα!Δεν το ρίχνει πάντα βέβαια αλλά του αρέσει απ' ότι έχω καταλάβει να κάνει ποδόλουτρα...Γιατί να το κάνει αυτό? μήπως κάτι τον ενοχλεί ή το κάνει από παιχνίδι? Απλώς φοβάμαι μην τυχόν κ ρίξει το νερό του κάποια στιγμή που θα λείπω κ μετά δεν θα έχει να πιει
![]()
Υπαρχουν καποιες θηκες πλαστικες,που εκει μπαινουν τα μπωλακια νερου και φαγητου.Ειναι πολυ πιο δυσκολο να αναποδογυριστει αυτο.Και εγω τετοια εχω,γιατι και τα δικα μου το εκαναν συνεχεια.
Επισης υπαρχουν και ποτιστρουλες για το νερο.

Sailor Moon
Νεοφερμένο μέλος

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Τα κάνει πιο σταθερά κι έτσι δεν αναποδογυρίζουν εύκολα.
Sailor Moon
Νεοφερμένο μέλος

marina289
Περιβόητο μέλος
Dimitra_Zuzu
Νεοφερμένο μέλος
Νομιζω οτι θα ηταν καλυτερα να του χρησιμοποιεις για μπολακια καποια πιο βαρια. Σου προτεινω τα πηλινα απο το γιαουρτι που μπορεις να βρεις στο σουπερμαρκετ! Ειναι βαρυ και στερεο εγω αυτο τους εχω για το νερο!
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Τέτοιο έχω στη Χιονάτη. Κι άμα έχεις την Χιονάτη βάζει και τα δύο της ποδαράκια στο χείλος του μπολ και το αναποδογυρίζει. Κοιτάει τα νερά που τρέχουν δεξιά αριστερά, τα μυρίζει και αποχωρεί ικανοποιημένη αφήνοντας πατημασιές σε όλο το σπίτι κι εγώ αναλαμβάνω τα υπόλοιπα με τη σφουγγαρίστρα.Νομιζω οτι θα ηταν καλυτερα να του χρησιμοποιεις για μπολακια καποια πιο βαρια. Σου προτεινω τα πηλινα απο το γιαουρτι που μπορεις να βρεις στο σουπερμαρκετ! Ειναι βαρυ και στερεο εγω αυτο τους εχω για το νερο!![]()
Sailor Moon
Νεοφερμένο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Στην αρχή παρατήρησα οτι το μπωλάκι που της έβαζα το νερό της, άδειαζε γρήγορα. Το είχα συνδυάσει και με μια φορά που
ήπιε νερό με πολλή όρεξη και ανησύχησα για διαβήτη (είναι 3 και κάτι μηνών, αλλά πού ξέρεις?). Σύντομα όμως διαπίστωσα οτι το νερό δεν το πίνει, αλλά το χύνει. Την έχω πιάσει, επ'αυτοφόρω, ουκ ολίγες φορές, με τελευταία τη σημερινή.
Το σπρώχνει με το ποδαράκι διαρκώς και χύνεται λίγο-λίγο. Ενίοτε δε, το βρίσκω και αναποδογυρισμένο.
Εννοείται οτι το δοχείο είναι καθαρό και το νερό αλλάζεται συχνά. Κι επειδή κάπου είχα διαβάσει οτι ορισμένα γατιά ενοχλούνται από τη μυρωδιά του πλαστικού, της αγόρασα μεταλλικό... Αυτό δεν το ήθελε καθόλου, σχεδόν φοβόταν να πλησιάσει. Το άλλαξα, γιατί κατάλαβα οτι είχε "κολλήσει" στο δικό της γαλάζιο (αν έχει κάποια σημασία) πλαστικό.
Σήμερα που για πολλοστή φορά το βρήκα αναποδογυρισμένο και τα νερά χυμένα γύρω στο πάτωμα, ξαναβάζω το μεταλλικό.
Δεν το αναποδογύρισε, αλλά τα νερά όλα έξω πάλι !!!!

Τι να κάνω βρε παιδιά, έχει κανείς να προτείνει μια λύση? Και να σκεφτεί κανείς οτι φοβάται το νερό (κλασσική γάτα)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vampirem
Νεοφερμένο μέλος
Περιμένω κι εγώ να ακούσω τις γνώμες σας γιατί έχω βαρεθεί να σφουγγαρίζω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αλεξανδρα μου, η μονη λυση ειναι να παρεις πηλινο. Ξερεις απο αυτα που βαζουν το γιαουρτι, εγω μονο ετσι ησυχασα, αν και ο μικρος καμμια φορα το αδειαζει ακομη κι ετσι, λιγο-λιγο με το χερακι του. Τουλαχιστον δεν θα μπορει να το αναποδογυρισει.
Πάρτε το μεγάλο πήλινο πιάτο ( αυτό που έχουμε κάτω απο τις γλάστρες ) και βάλτε του νερό μέχρι πάνω. Αφήστε το σε μιά γωνιά μακρυά απο το φαγητό και αν δε πάει να πιεί νερό θα έρθω εγώ να της δώσω με καλαμάκι.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Τα ίδια κάνει και η δικιά μου, με μόνη διαφορά ότι το κάνει για να βρέξει τις κροκέτες της (είναι διπλό μπολ). Τρελό βίτσιο!
Περιμένω κι εγώ να ακούσω τις γνώμες σας γιατί έχω βαρεθεί να σφουγγαρίζω.![]()
(σχετικό-άσχετο) επειδή είδα κάπου σε κάποιο άλλο θέμα που έγραψες κάτι, και υποθέτοντας οτι το γατί στο avatar που χρησιμοποιείς είναι το δικό σου, σου γράφω επι τη ευκαιρία οτι είναι μια κούκλα, μου έκανε εντύπωση. Από τα πιό όμορφα πορτοκαλόγατα που έχω δει ποτέ!!(για να μη πω το ομορφότερο
) Φτού σκόρδα (αν και δεν ματιάζω), πάντως χαλάλι οι αταξίες της...
και να τη χαίρεσαι
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Βάσω ευχαριστώ, αύριο κιόλας θα ακολουθήσω τη συμβουλή σουΑλεξανδρα μου, η μονη λυση ειναι να παρεις πηλινο. Ξερεις απο αυτα που βαζουν το γιαουρτι, εγω μονο ετσι ησυχασα, αν και ο μικρος καμμια φορα το αδειαζει ακομη κι ετσι, λιγο-λιγο με το χερακι του. Τουλαχιστον δεν θα μπορει να το αναποδογυρισει.

Πάρτε το μεγάλο πήλινο πιάτο ( αυτό που έχουμε κάτω απο τις γλάστρες ) και βάλτε του νερό μέχρι πάνω. Αφήστε το σε μιά γωνιά μακρυά απο το φαγητό και αν δε πάει να πιεί νερό θα έρθω εγώ να της δώσω με καλαμάκι.
Ηλία, ευχαριστώ. Θα το κάνω και εύχομαι να πετύχει. Γιατί αλλιώς μπορεί να μου ζητήσει και...φραπέ με το καλαμάκι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool