Ρίχνει το μπολάκι με το νερό του

Δεν ειναι το πρωτο γατακι που το κανει αυτο, το κανουν πολλα και το κανουν κυριως για παιχνιδι. Δοκιμασε καποιο σκευος αρκετα βαρυ που δεν θα μπορει να το αναποδογυρισει και θα δεις διαφορα. Βεβαια υπαρχει πιθανοτητα το καινουργιο σκευος να μην μπορει να το αναποδογυρισει οπως ειπα αλλα να βγαζει το νερο με το ποδαρακι της, το εκανε ο μικρος μου για αρκετο καιρο και το κανουν και αλλα γατακια απο αυτο το φορουμ. Ειναι κατι ομως που θα το ξεπερασει με τον καιρο και την ηλικια, μην ανησυχεις καθολου γι' αυτο, απλα φροντισε να εχει παντα νερακι γιατι το χρειαζεται και κανε υπομονη μεχρι να ξεπερασει αυτο το σταδιο.
χαχαχαχαχα! Βασουλα εμενα ειναι 2 χρονων και το κανει ακομα! Του εχω ποτιστρα οποτε δεν μπορει να την αναποδογυρισει,χωνει την ποδαρα του ομως μεσα,γυρναει την πατουσα και την κανει κουπα και πινει απο εκει! :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν το πιστεύω! Κι εμένα ο Τέσσερα το ίδιο κάνει. Το ξεκίνησε όταν ήταν 3 μηνών και τώρα κλείνει χρόνο και συνεχίζει. Όταν τον είχα πρωτοδεί νόμιζα κάτι έχει, τον τράβηξα video και το έδειξα στην κτηνίατρο. Πέθανε στο γέλιο και μου είπε ότι έτσι πίνει νεράκι το καμάρι μου. Επίσης, του αρέσει να πετάει μέσα τα παιχνίδια τους και μετά να πλατσουρίζει για να τα βγάλει. Εννοείται πως έχει αναποδογυρίσει άπειρες φορές το νερό. Μάλλον το βρίσκουν πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι! Το έκοψε κάποια στιγμή να το χύνει όμως και λογικά θα σταματήσει και το δικό σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμενα κανει το αλλο!!σχεδον καθε φορα που παω στην πορτα για να φυγω,τρεχει στο μπολακι με το νερο του και χωνει τα ποδια του μεσα!!

Εμενα εχει 3 μερες που ειναι εδω στο νεο του σπιτι,και του ειχα σε ενα μεγαλο πλαστικο δισκο 2 τσιγκινα μπωλ για νερο,ενα για κροκετες,κι ενα για τη κονσερβα.Την κονσερβα τη ρημαζει(δε του δινω καποια συγκεκριμενη μαρκα,αλλα μονο πατε υφη γιατι ειναι μικρουλης και δε μπορει να φαει μεγαλα κομματια ακομη),αλλα το νερο...ανεπαφο.Απο οτι καταλαβα η τον ενοχλει που ειναι σε τσιγκινο μπωλ η οτι ειναι διπλα στις τροφες και παιρνει μυρωδια.Πριν λιγο λοιπον,πηρα ενα πορσελανινο μπωλακι και το εβαλα πιο περα απο το φαγητο,και τελικα ηπιε.Οχι πολυ,αλλα ηπιε.Τονιζω οτι 3 μερες τωρα δεν τον ειδα να πινει νερο απο τα αλλα τα μπωλακια.Ισως βεβαια επαιξε ρολο οτι οταν του βαζω την κονσερβα,την αραιωνω με 3 κουταλιες της σουπας νερο,και λιωνω κι αλλο το πατε και γινεται ενιαιο ολο αυτο.:hmm:Τωρα ηπιε,ανεβηκε στον καναπε διπλα μου,και γλυφεται.Λες να καταλαβε οτι γραφω γι αυτον? :P

Εμενα εχει 3 μερες που ειναι εδω στο νεο του σπιτι,και του ειχα σε ενα μεγαλο πλαστικο δισκο 2 τσιγκινα μπωλ για νερο,ενα για κροκετες,κι ενα για τη κονσερβα.Την κονσερβα τη ρημαζει(δε του δινω καποια συγκεκριμενη μαρκα,αλλα μονο πατε υφη γιατι ειναι μικρουλης και δε μπορει να φαει μεγαλα κομματια ακομη),αλλα το νερο...ανεπαφο.Απο οτι καταλαβα η τον ενοχλει που ειναι σε τσιγκινο μπωλ η οτι ειναι διπλα στις τροφες και παιρνει μυρωδια.Πριν λιγο λοιπον,πηρα ενα πορσελανινο μπωλακι και το εβαλα πιο περα απο το φαγητο,και τελικα ηπιε.Οχι πολυ,αλλα ηπιε.Τονιζω οτι 3 μερες τωρα δεν τον ειδα να πινει νερο απο τα αλλα τα μπωλακια.Ισως βεβαια επαιξε ρολο οτι οταν του βαζω την κονσερβα,την αραιωνω με 3 κουταλιες της σουπας νερο,και λιωνω κι αλλο το πατε και γινεται ενιαιο ολο αυτο.:hmm:Τωρα ηπιε,ανεβηκε στον καναπε διπλα μου,και γλυφεται.Λες να καταλαβε οτι γραφω γι αυτον? :P

Μπορει.....:P:P
Νομιζω οτι το νερακι που του βαζεις μεσα στην κονσερβα του φτανει και γι'αυτο δεν πινει πολυ κατα τη διαρκεια της ημερας.

Λοιπον,βρεθηκε λυση στο προβλημα.Παρατηρησα οτι επινε νερο μονο απο το πορσελανινο μπωλακι που ειχα παλια για τα δημητριακα κι οχι απο τα πηλινα.Απο θεμα τροφης,τρωει απο οποιο μπωλακι και να του βαλω ειτε τσιγκινο ειτε πηλινο.Με το νερο ομως...Τσου.Το αστειο της υποθεσης ειναι,οτι ειχα βαλει προληπτικα κι ενα ιδιο πορσελανινο μπωλακι στο μπανιο,το οποιο ειναι μεν αρκετα μεγαλο,αλλα η αμμολεκανη του ειναι σε αποσταση ενος μετρου.Και ενω καποιος θα υπεθετε οτι δε θα επινε,λογω μυρωδιων κλπ κλπ,σημερα τον επιασα στα πρασα!χααχαχαχαχ!Πηγα λοιπον στο σουπερ μαρκετ και πηρα 3-4 ακομη τετοια μπωλακια,διοτι στις ιστοσελιδες των πετ σοπ τα εχουν πανακριβα,κι εγω δε παιζει να εδινα 15 ευρω για ενα πορσελανινο μπωλακι,κι εκανα τη δουλεια μου.Το υλικο ειναι αντιστοιχο των μπωλ που ειναι για ψησιμο στο φουρνο,τα πυριμαχα δλδ,τυπου πυρεξ.Θα ανεβασω κ φωτο καποια στιγμη.Με 10 ευρω εκανα τη δουλεια μου,και μολις τα εφερα στο σπιτι,δοκιμασε απο τα 2 εκ των 4.Σωθηκαμε!Δε θα τον κηνυγαω με τη συριγγα πια :P

χαχαχαχαχα! Βασουλα εμενα ειναι 2 χρονων και το κανει ακομα! Του εχω ποτιστρα οποτε δεν μπορει να την αναποδογυρισει,χωνει την ποδαρα του ομως μεσα,γυρναει την πατουσα και την κανει κουπα και πινει απο εκει! :P
Ω, ρε μάνα μου, και πάνω που ετοιμαζόμουνα να ρωτήσω πότε το σταματάνε. :)
Έχουμε μέλλον, δηλαδή...

Το έκοψε κάποια στιγμή να το χύνει όμως και λογικά θα σταματήσει και το δικό σου.
Θα ελεγα να μην χαιρεστε ακομα, ο δικος μου το ειχε κοψει για δυο χρονια περιπου και απο χθες το ξαναρχισε, ωιμε τι εχω να τραβηξω.:P

Καλημέρα σε όλους! Έχω ένα θέμα με το δεύτερο γατάκι που έχω υιοθετήσει... ο μικρούλης έχει τη μανία να βάζει τις πατούσες του μέσα στο μπολ με το νερό και να το χύνει όλο έξω, με αποτέλεσμα να βρέχεται ολόκληρος, να κάνει λακούβα στο πάτωμα και να μένουν χωρίς νερό.
Μπορείτε να μου δώσετε λύση σ' αυτο το πρόβλημα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Μήπως θα βοηθούσε να πάρετε μια μεγάλη ποτίστρα;
Κι εμένα όταν είχα μικρό μπολάκι με νερό γινόταν το ίδιο πράγμα οπότε με τη ποτίστρα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. :)

2 χρονών, ε; Ω, ρε μάνα μου, δεν έχω ελπίδες να σταματήσει, δηλαδή;... :)
Όπως καταλάβατε και η δικιά μου βουτάει τα πόδια της στο νερό. Και πάει βόλτα και το πήλινο (να το γυρίσει, δεν μπορεί). Και όταν της κάνω παρατήρηση ("Επ! Τι κάνεις εκεί;!"), διαμαρτύρεται, κιόλας, η τσαούσα: "Νιάααα!"

ΥΓ: Μόλις είδα ότι είχα απαντήσει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Αχαχαχ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back