Ρασούλης

athanasiad

Πολύ δραστήριο μέλος

Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα.
Ακουσα σήμερα αυτούς τους στίχους του Ρασούλη και μου άρεσαν πάρα πολύ.
Καλύτερα με μαύρο στον οίκο το λευκό,
παρά παντού μαυρίλα με βλάκα και λευκό.:lol::lol::lol:
Απίστευτο!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακουσα σήμερα αυτούς τους στίχους του Ρασούλη και μου άρεσαν πάρα πολύ.
Καλύτερα με μαύρο στον οίκο το λευκό,
παρά παντού μαυρίλα με βλάκα και λευκό.:lol::lol::lol:
Απίστευτο!!!!!!!!

Συμπεθέρα να κάνω μιά χαζή ερώτηση:blink::redface:
όταν λέει "καλύτερα με μαύρο στον οίκο τον λευκό"
εννοεί τον Ομπάμα?:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμπεθέρα να κάνω μιά χαζή ερώτηση:blink::redface:
όταν λέει "καλύτερα με μαύρο στον οίκο τον λευκό"
εννοεί τον Ομπάμα?:confused:
Ακριβώς. Και όταν λέει βλάκα και λευκό εννοεί τον Μπούς το νεότερο:)
Δεν ξέρω, μπορεί η Αμερικάνικη πολιτική να μην αλλάξει ουσιαστικά με τον Ομπάμα, μόνο όμως ότι έσπασε ο ρατσισμός με την εκλογή του, με ικανοποιεί:):)
Συμπεθέρα μου, πιστεύω να το έχεις καταλάβει ότι με ενδιαφέρει η πολιτική και μου αρέσει να ασχολούμαι, να ενημερώνομαι και να διαβάζω άρθρα διαφόρων πολιτικών, ανεξάρτητα από τον πολιτικό χώρο που ανοίκουν.

Συμπεθέρα και εγώ χάρηκα όταν βγήκε για πρώτη φορά "μαύρος" πρόεδρος στην Αμερική.:confused:Τώρα που συμπληρώνονται οι πρώτες 100 μέρες του στην προεδρία, δυστυχώς βλέπω οτι είναι μόνο η βιτρίνα.Ναι κάποιες φορές δείχνει στις δηλώσεις του ευαισθησία για οικολογικά και ανθρωπιστικά και ειρηνικά θέματα(όπως πιά θέλουν να ακούν οι άνθρωποι σήμερα) αλλά ουσιαστικά η πολιτική τους δεν βλέπω να αλλάξε.Προφανώς τα κέντρα αποφάσεων παραμένουν τα ίδια και αποφασίζουν με τα ίδια κρητήρια.:hmm:
Κάποτε και μένα μου "άρεσε" η πολιτική.Ημουν μικρότερη ,πίστευα σε ιδέες και ιδανικά, τώρα που μεγάλωσα πιά αρκετά(μάλλον πρέπει να είμαι μεγαλύτερη σου) συνηθίζω να λέω δεν υπάρχουν "καλοί και κακοί" υπάρχουν μόνο συμφέροντα.:hmm:Περισσότερο με ενδιαφέρουν τα θέματα της οικολογίας και προστασίας του περιβάλλοντος.:)
Ο πλανήτης μας αξίζει περισσότερο από τους πολιτικούς.;):)
Αν είμαι οφφ, συγχωρέστε με.:redface:

Συμπεθέρα και εγώ χάρηκα όταν βγήκε για πρώτη φορά "μαύρος" πρόεδρος στην Αμερική.:confused:Τώρα που συμπληρώνονται οι πρώτες 100 μέρες του στην προεδρία, δυστυχώς βλέπω οτι είναι μόνο η βιτρίνα.Ναι κάποιες φορές δείχνει στις δηλώσεις του ευαισθησία για οικολογικά και ανθρωπιστικά και ειρηνικά θέματα(όπως πιά θέλουν να ακούν οι άνθρωποι σήμερα) αλλά ουσιαστικά η πολιτική τους δεν βλέπω να αλλάξε.Προφανώς τα κέντρα αποφάσεων παραμένουν τα ίδια και αποφασίζουν με τα ίδια κρητήρια.:hmm:

Κάποτε και μένα μου "άρεσε" η πολιτική.Ημουν
μικρότερη ,πίστευα σε ιδέες και ιδανικά, τώρα που μεγάλωσα πιά αρκετά(μάλλον πρέπει να είμαι μεγαλύτερη σου) συνηθίζω να λέω δεν υπάρχουν "καλοί και κακοί" υπάρχουν μόνο συμφέροντα.:hmm:Περισσότερο με ενδιαφέρουν τα θέματα της οικολογίας και προστασίας του περιβάλλοντος.:)

Τα θέματα οικολογίας και προστασίας του περιβάλλοντος, είναι και αυτά ένα μέρος της πολιτικής.
Δυστυχώς, οι πολιτικοί με τις εκάστοτε αποφάσεις τους καταστρέφουν ή προστατεύουν το περιβάλλον. Τα συμφέροντα που αναφέρεις πιο πάνω είναι τα ίδια που οδηγούν στην καταστροφή του πλανήτη μας.
Η προστασία του περιβάλλοντος θα πρέπει να είναι σήμερα το σοβαρότερο θέμα των πολιτικών όλου του κόσμου.

Κάποτε και μένα μου "άρεσε" η πολιτική.Ημουν μικρότερη ,πίστευα σε ιδέες και ιδανικά, τώρα που μεγάλωσα πιά αρκετά(μάλλον πρέπει να είμαι μεγαλύτερη σου) συνηθίζω να λέω δεν υπάρχουν "καλοί και κακοί" υπάρχουν μόνο συμφέροντα.:hmm:Περισσότερο με ενδιαφέρουν τα θέματα της οικολογίας και προστασίας του περιβάλλοντος.:)
Συμφωνώ μαζί σου μέχρι κεραίας:).Οι πολιτικοί νοιάζονται μόνο γιά την θεσούλα τους και πως θα ικανοποιούν τα συμφέροντα που τους κρατούν σ αυτές:(:(.

συμφωνω απολυτα μαζι σου Νικι

Εχεις απολυτο δικιο. Οι πολιτικοι στο μεγαλυτερο ποσοστο τους ειναι βρωμικοι.Και εμενα το ενδιαφερον μου μονοπωλει πλεον το περιβαλλον και τα δικαιωματα των ζωων.Δυστυχως ο ανθρωπος(ευτυχως οχι ολοι)ειναι το χειροτερο ζωο που εχει βγαλει η φυση!! το κακο ειναι οτι την πληρωνουν παντα αυτοι που δεν φταινε,το περιβαλλον και τα ζωα:/::/::/:

Συμφωνώ μαζί σου μέχρι κεραίας:).Οι πολιτικοί νοιάζονται μόνο γιά την θεσούλα τους και πως θα ικανοποιούν τα συμφέροντα που τους κρατούν σ αυτές:(:(.
Συμφωνώ και γω μαζί σου. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η πολιτική δεν έχει ενδιαφέρον και δεν καθορίζει τις ζωές όλων μας στον πλανήτη.

και βεβαια πρεπει να μας ενδιαφερει η πολιτικη

δεν ξερω σε ποια απαντησες,συγνωμην κιολας που επεμβαινω στην κουβεντα σας,αλλα συμφονω απολυτα μαζι σου,η δυναμη του ΄΄οχλου΄΄ οπως λεγεται μπορει να κανει τα παντα,απλα οι περισσοτεροι δεν το εχουν συνειδητοποισει,εμεις τους ανεβαζουμε και εμεις τους κατεβαζουμε.Ηαντιληψη οτι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα ειναι εκ του πονηρου,ακριβως για να μην κανουμε τιποτα

Εχεις απολυτο δικιο. Οι πολιτικοι στο μεγαλυτερο ποσοστο τους ειναι βρωμικοι.Και εμενα το ενδιαφερον μου μονοπωλει πλεον το περιβαλλον και τα δικαιωματα των ζωων.Δυστυχως ο ανθρωπος(ευτυχως οχι ολοι)ειναι το χειροτερο ζωο που εχει βγαλει η φυση!! το κακο ειναι οτι την πληρωνουν παντα αυτοι που δεν φταινε,το περιβαλλον και τα ζωα:/::/::/:
Πιστεύω ότι και οι άνθρωποι την πληρώνουν. Και σίγουρα για την καταστροφή μας, εμείς έχουμε τη μικρότερη ευθύνη. Αν δεν σταματήσουν αυτοί που ποιούν την αλόγιστη ανάπτυξη, ο πλανήτης δεν θα μας αντέξει άλλο....

δεν ξερω σε ποια απαντησες,συγνωμην κιολας που επεμβαινω στην κουβεντα σας,αλλα συμφονω απολυτα μαζι σου,η δυναμη του ΄΄οχλου΄΄ οπως λεγεται μπορει να κανει τα παντα,απλα οι περισσοτεροι δεν το εχουν συνειδητοποισει,εμεις τους ανεβαζουμε και εμεις τους κατεβαζουμε.Ηαντιληψη οτι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα ειναι εκ του πονηρου,ακριβως για να μην κανουμε τιποτα

Πουπουλίνα, μπορείς ελεύθερα να λές την γνώμη σου και να επεμβαίνεις σ'ολα τα θέματα του φόρουμ.;)Αν θέλαμε να κάνουμε διάλογο με την Αθανασία θα μιλούσαμε με π.μ.:)
Τώρα για την δύναμη του όχλου(λαού μάλλον εννοείς) φυσικά και είναι τεράστια.Για να την συνειδητιποιήσουν χρειάζεται πρώτα απ'ολα παιδεία και ενημέρωση για να έχεις σκεπτόμενους πολίτες.Με τα πρότυπα που προβάλονται σήμερα έχουν αποπροσανατολίσει τελείως τον κόσμο, για να μην πώ για τους νέους.:hmm:
Εδώ ταιριάζει η ρήση "οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους ταιράζουν" :hmm::(

μαλλον με παρεξηγεις

οταν λεω οτι την πληρωνουν το περιβαλλον κ τα ζωα δεν εννοω οτι δεν την πληρωνουν και οι ανθρωποι.Ειναι δεδομενο οτι θα την πληρωσουμε και εμεις... το ζητημα ειναι το τι κανουμε οι περισσοτεροι απο εμας(εννοειτε οχι ολοι) Το δεντρο,το δασος ,τα ζωα,δεν μπορουν να κανουν τιποτα(ασε που δεν ευθυνονται κιολας)μονο εμεις μπορουμε να κανουμε,για μια καταστροφη που μονο εμεις ευθυνομαστε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back