Ρενάκος ο αγαπούλας!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

RENOS!!!

Νεοφερμένο μέλος

Ο RENOS!!! είναι αόρατος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Καλησπέρα, :alljumpy:

έμαθα για την όμορφη παρέα σας και ανυπομονούσα να γίνω και εγώ μέλος της.....
σε όλη μου τη ζωή είχα πολλά γατιά αλλά η τελευταία δυστυχώς πέθανε από φόλα :(:(:(:(:(

και έτσι ο νέος μου έρωτας είναι ο σκύλος μου ο Ρένος...........:inlove:

παρόλα αυτά έχω αγάπη για όλα τα ζώα....και χαίρομαι που είμαι στην παρέα σας....:P:P:P:P

κάποια στιγμή θα ανεβάσω και φωτογραφίες από τις παλιές μου γάτες και τον Ρένο............

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς ήρθες!
Να χαίρεσαι τον Ρένο σου , τις νυν και τις μελλοντικές αγάπες σου,
και να θυμάσαι με γλύκα και χαμόγελο τις παλιές και αεί αγάπες που έχουν πάει στον Παράδεισο..... :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλωσήρθες στην παρέα μας!!:)

Καλώς ήρθες!
Να χαίρεσαι τον Ρένο σου , τις νυν και τις μελλοντικές αγάπες σου,
και να θυμάσαι με γλύκα και χαμόγελο τις παλιές αγάπες που έχουν πάει στον Παράδεισο..... :)

έτσι είναι marina289, ;););););)

έχεις , χάνεις αλλά πάντα βοηθάς τα ζώα που σε έχουν ανάγκη.....
:):):):):)

Να τον χαίρεσαι το Ρένο και να κρατήσεις μέσα σου τις πιο όρφες αναμνήσεις από τα ζώα που φρόντισες και πλέον έφυγαν.
Και να θυμάσαι ότι όπως έχει γίνει η κοινωνία μας, τουλάχιστον τους έδειξες το καλό της πρόσωπο...

Καλωσηρθες RENOS.Να χαιρεσαι τον σκυλακο σου.:D

Να τον χαίρεσαι το Ρένο και να κρατήσεις μέσα σου τις πιο όρφες αναμνήσεις από τα ζώα που φρόντισες και πλέον έφυγαν.
Και να θυμάσαι ότι όπως έχει γίνει η κοινωνία μας, τουλάχιστον τους έδειξες το καλό της πρόσωπο...

ασε είχα τρελαθεί με την γάτα μου τότε .......

γισυτό δεν θα ξαναέκανα ποτέ το λάθος να αφηνα σε αυλή γατί ειδικά στην Αθήνα:hmm::hmm::hmm:

:D:D:D:D

:P

ζωντανό ή νεκρό??? χαχαχα

ναμαστε λοιπόν και εμείς!!!:P

Συνημμένα

• DSC00162.jpg
    DSC00162.jpg
    11,4 KB · Εμφανίσεις: 77
  • DSC00212.jpg
    DSC00212.jpg
    11,1 KB · Εμφανίσεις: 75
  • DSC00663.jpg
    DSC00663.jpg
    12,7 KB · Εμφανίσεις: 74
  • DSC00664.jpg
    DSC00664.jpg
    12,2 KB · Εμφανίσεις: 76
  • DSC00665.jpg
    DSC00665.jpg
    15,4 KB · Εμφανίσεις: 77
  • DSC00668.jpg
    DSC00668.jpg
    10,9 KB · Εμφανίσεις: 66
Mατάρες!!
Να τον χαίρεστε! Είναι πολύ όμορφος!! :)
...και πλούσια τα ελέη :P

Καλέ εσείς είστε ερωτευμένοι:P:P

Mατάρες!!
Να τον χαίρεστε! Είναι πολύ όμορφος!! :)
...και πλούσια τα ελέη :P

χαχαχαχαχαχα!!! Θεά όπως πάντα!!!!!

η αλήθεια είναι ότι όντως έχει πλούσια τα ελέη παρόλο που έχει στειρωθεί κιόλας......Σκέψου .....άσε την φαντασία να οργιάσει.....χαχαχα:bigarmhug:worship::thumbup::thumbsup::bleh::hypno::strong:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back