Mrs.Skellington
Νεοφερμένο μέλος
το γατάκι ήταν χειρότερα. Δεν έφαγε καθόλου και δεν ήπιε και νερό.
Δεν ξέρω τι να πω μ'αυτή την ιστορία. Γίναμε μπίλιες και με τον δικό μου για
να φταίει αυτό. Η Ροζίτα δεν είναι δικιά μου, αλλά είναι παιδί του γάτου μου του Λάζου. Ο δικός μου όταν ήταν στην ηλικία της ήταν πάρα πολύ άρρωστος και κυριολεκτικά τον σώσαμε απο του χάρου τα δόντια. Ο 5ος γιατρός που τον πήγα έκανε τελικά δουλειά. Ίσως κ γι'αυτό επιμένω τόσο και με την Ροζίτα. Και παρόλο που τα έχω εξηγήσει αυτά στον δικό μου έγινε χτες το έλα να δείς. Δεν ξέρω πια τι να κάνω.
Σας βάζω και μια φωτογραφία του Λάζου μου για να δείτε απο που προέρχεται το μαύρο της Ροζιτούλας! Έτσι δεν λένε; Του παιδιού μου το παιδί, δυό φορές παιδί μου

https://i335.photobucket.com/albums/m457/Azourida/Lazos.jpg
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mrs.Skellington
Νεοφερμένο μέλος

Σήμερα ήταν σχεδόν πεθαμένο. Ήτανε ξαπλωμένο το καμάρι μου και δεν μπορούσε ούτε να κουνηθεί. Πότε πότε πεταγότανε πάνω σαν το ελατήριο.
Το τρέξαμε κατευθείαν στο γιατρό. Σε έναν καινούριο απο αυτούς που μας είχε προτείνει η Yasmin. Δυστυχώς η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη.
Πάθαινε επιληπτικές κρίσεις. Ο ιός το είχε χτυπήσει τόσο δυνατά που δεν γινότανε τίποτε άλλο. Μας είπε οτι η προηγούμενη γιατρός χειρίστηκε πολύ καλά την κατάσταση. Ό,τι μπορούσε έκανε. Παρόλο που είχε πάρει τόσο ισχυρή αντιβίωση κι όμως... Δεν τα κατάφερε το χρυσό μου. Χρόνια είχε λέει ο γιατρός να δει τέτοια ζημιά απο αυτόν τον ιό σε γατάκι. Του έκανε μια αναισθητική ένεση για να μην πονάει και του έκανε ευθανασία. Δεν γινότανε αλλιώς.
Άτυχο ήτανε το χρυσό μου. Άτυχο...
Δεν μπορώ ρε παιδιά. Κλαίω συνέχεια. Μακάρι κανείς να μη νιώσει τόσο πόνο για το ζωάκι του. Μακάρι να είναι όλα τα ζωάκια υγειή και ευτυχισμένα.
Σας ευχαριστώ και πάλι όλους παιδιά. Η βοήθειά σας ήταν πολύτιμη.
Αντίο Ροζιτάκι μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Πόσο κρίμα...Κάνατε όλοι ό,τι μπορούσατε,αυτό να σκέφτεστε...Θα είχε ξεψυχήσει σε ένα κρύο πεζοδρόμιο αν δεν το είχατε κλεισει στην αγκαλιά σας.Του χαρίσατε έστω κι αυτή την τελευταία στιγμή μια αγάπη άνευ όρων και το παλέψατε.Κουράγιο...Παιδιά δεν το προλάβαμε το μωράκι μου
Σήμερα ήταν σχεδόν πεθαμένο. Ήτανε ξαπλωμένο το καμάρι μου και δεν μπορούσε ούτε να κουνηθεί. Πότε πότε πεταγότανε πάνω σαν το ελατήριο.
Το τρέξαμε κατευθείαν στο γιατρό. Σε έναν καινούριο απο αυτούς που μας είχε προτείνει η Yasmin. Δυστυχώς η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη.
Πάθαινε επιληπτικές κρίσεις. Ο ιός το είχε χτυπήσει τόσο δυνατά που δεν γινότανε τίποτε άλλο. Μας είπε οτι η προηγούμενη γιατρός χειρίστηκε πολύ καλά την κατάσταση. Ό,τι μπορούσε έκανε. Παρόλο που είχε πάρει τόσο ισχυρή αντιβίωση κι όμως... Δεν τα κατάφερε το χρυσό μου. Χρόνια είχε λέει ο γιατρός να δει τέτοια ζημιά απο αυτόν τον ιό σε γατάκι. Του έκανε μια αναισθητική ένεση για να μην πονάει και του έκανε ευθανασία. Δεν γινότανε αλλιώς.
Άτυχο ήτανε το χρυσό μου. Άτυχο...
Δεν μπορώ ρε παιδιά. Κλαίω συνέχεια. Μακάρι κανείς να μη νιώσει τόσο πόνο για το ζωάκι του. Μακάρι να είναι όλα τα ζωάκια υγειή και ευτυχισμένα.
Σας ευχαριστώ και πάλι όλους παιδιά. Η βοήθειά σας ήταν πολύτιμη.
Αντίο Ροζιτάκι μου![]()

ruko
Διάσημο μέλος

Αντίο, Ροζιτάκι...

Jeannine
Δραστήριο μέλος
Κουράγιο σ' εσάς που το φροντίσατε... Κάνατε σίγουρα ό,τι μπορούσατε...
Κρίμα...
Αντίο ψυχούλα... :cry:
aretha
Περιβόητο μέλος

Από χτες που είδα τη φωτογραφία της, τη σκεφτόμουν κάθε φορά που κοίταζα τον Πορδολέοντα.
Μπράβο σας που το αγαπήσατε και το φροντίσατε τόσο πολύ το Ροζιτάκι. Κουράγιο...
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

αντίο ΡοζίταΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όμως, είχε αγάπη και φροντίδα... μακάρι να την είχαν όλα...
Νά 'στε καλά που το αγαπήσατε...
staman2
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool