πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

ασε που ειναι σε τελεια ηλικια να στειρωθει, 6 μηνων δηλ. μην το αργησεις κατα τη γνωμη μου, τα αρσενικα γατια που δε στειρωνονται εγκαιρα γινονται με τον καιρο πιο "αγρια", κατα τη γνωμη μου παντα
πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμ με τέτοιο όνομα που του έδωσες στα έλεγα εγώ προκάλεσες την τύχη σου. Λόκυ όνομα και πράγμα. Λοιπόν αν είσαι καλό κορίτσι θα σου επιτρέψω να τον φέρεις να ξεσαλώσει με την τρελοπουπίνα μου που βρίσκεται στην ίδια τρέλα αρκεί να μην μου την κουτουπώσει πριν της ώρας της.![]()
Ακουσε αγσπητή Ουρανία το θέμα δεν είναι μην στην κουτουπώσει ο Λόκι μου,το θέμα είναι μην τον ερωτευτή η Πουπίνα σου διότι όπως θυμάσε είμαστε πολύ ερωτεύσημα αγόρια τόσο που μέχρι καρδούλα έχει η ασπρόμαυρη γούνα μας

πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με αυτά που κάνει το μουρλογατό μου θυμήθηκα ένα κτηνίατρο που πήγαινα τα γατιά μου κάποτε του είχα πει πως είμαι πολύ τυχερή που έχω τόσο καλά γατιά που δεν μου κάνουν ούτε ζημιές ούτε ανεβαίνουν πουθενά και μου είχε απάντήσει ότι δεν είναι ότι έχω καλά έχω μακρύτριχα γατιά.Τώρα με τον μικρούλη μου βλέπω πόσο δίκιο είχε
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να πω ότι το ευχαριστήθηκα που πήρες μια γεύση? Εγώ μια ζωή με τρελόγατα και εσύ με την Κίτυ και τον Βιβίκο οι οποίοι δεν ακούγονταν. Καιρός ήταν μαντάμ να πάρεις μια γεύση![]()
Ουρανία μου αυτό δεν είναι απλά γεύση η εκδίκηση του σύμπαντος με γούνα είναι

και το τέλειο είναι πως το βρίσκω και χαριτομένο το μαιμουδογατό μου
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
phantom
Νεοφερμένο μέλος
Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους.Το δικό μου τερατάκι έκανε τα ακατανώμαστα.Εκτός ότι το χριστουγεννιάτικο δέντρο ήταν η μόνιμη κατοικία του και τα φωτάκια μόνιμα στο στόμα του δυέλισε την φάτνη ,μου κατέστρεψε την κουρτίνα στο σαλόνι και όπως μπορείτε να φανταστείτε ξεστόλισα το δέντρο την Πρωτοχρονιά το βράδυ γιατί είχαν μείνει μόνο τα κλαδιά του και αυτά προς τα κάτω σαν να έπεσε βαρυχειμωνιά.Ομως η δράση του δεν σταμάτησε εκεί.Ανεβαίνει σε κάτι κλαδιά διακοσμητικά που έχω και ψάχνει (μάλλον) για τα φωτάκια.Θελει στειρωση και μετα εκπαιδευση προς το παρον ειναι μαλλον ορμονικο αν καταλαβαινω καλα, μετα τη σειρωσ διορθωνετε την συμπεριφορα.
Η κτηνίατρος που το είδε είπε ότι είναι φοβερά υπερκινητικό και παμπόνηρο.Ψυχραιμία και υπομονή συνέστησε.Κλείσαμε αισίως τους 3 μήνες και ελπίζω μεγαλώνοντας να σοβαρευτούμε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool