Ριψοκίνδυνος γατούλης

πηνελοπη

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα.
Το νεότερο μέλος της οικογενειάς μας είναι ένα πρώην ορφανό γατάκι ( και λέω πρωην ορφανό διότι από την 4 ημέρα της ζωής του έχει και γονείς και άδέρφή δίποδη και αδέρφια τετράποδα ) βέβαια την 4η μέρα της ζωής του δεν είχαμε ακόμα καταλάβει πως πως ο μικρούλης Λόκι μας οιοθέτησε αλλά με ξεκάθαρο και αποφασηστικό τρόπο μας το εξήγησε σύντομα.Τώρα είναι 6 μηνών και θεότρελλος τόσο πολύ που δεν ξέρω τι να κάνω.Τα άλλα γατιά έχουν δεινοπαθήση μαζί του.Ειδικά ο Βιβίκος μου που είναι και γεράκος.Πηδάει πάνω στην σκηνούλα του που πάει και κοιμάται καιτον εγκλοβίζει μέσα.Σήμερα που λείπαμε όλο το πρωινό όταν γύρισα βρήκα το γατί μέσα να φωνάζει.Ποι'ος ξέρει πόσο ήταν κλεισμένο μέσα.Τώρα που σας γράφω κάνει την βόλτα του πάνω στο τοιχίο του μπαλκωνιού,φυσικά το μπαλκόνι το έχω φράξει.Είναι το πρώτο γάτι που έχω και είναι τόσο ριψοκύνδινο και ατίθασο και με κοψοχολιάζει συνεχώς με τα καμοματά του.Λένε πως όταν στειρώθει θα ήρεμήσει ισχύει όντως κάτι τέτοιο τι λέτε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ισως ναι,ισως κι οχι.Δεν εχεις κανενα γατουλι στην ηλικια του να ξεδινει ε;Παντως και με τη στειρωση να μην ηρεμησει,θα ηρεμησει με την παροδο του χρονου,"βαραινουν" οσο μεγαλωνουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλλον έτσι είναι ο χαρακτήρας του.. Πάντως να τον στειρώσεις γιατί έτσι τουλάχιστον δεν θα έχει ιδιαίτερες τάσεις φυγής, άσε που δεν θα σου σημαδεύει και τις γωνίες του σπιτιού σου!! Να κάνεις υπομονή και να τον προσέχεις κυρίως όταν βγαίνει στο μπαλκόνι..

εγω πιστευω θα ηρεμησει παρα πολυ με τη στειρωση, θα το δεις:):)
ασε που ειναι σε τελεια ηλικια να στειρωθει, 6 μηνων δηλ. μην το αργησεις κατα τη γνωμη μου, τα αρσενικα γατια που δε στειρωνονται εγκαιρα γινονται με τον καιρο πιο "αγρια", κατα τη γνωμη μου παντα

Ο γατούλης θα στειρωθεί οποσδήποτε το συντομότερο.Μακαρι να ηρεμήση έστω λίγο γιατί εξαιτίας του έχω τις μπαλκονόπορτες κλειστές και την έχουν πληρώσει και τα άλλα τα καημένα που όλη μέρα τους αρέσει και είναι στο μπαλκόνι.Σήμερα το πρωί βγήκε μαζί μου στο μπαλκόνι και εκεί που τον παρακολουθώ να κάθετε πάνω στο τοιχίο τον βλέπω σε ανύποπτο χρόνο να επεκείνει τις δραστηριοτητές του στα κάγκελα και θα προσπαθούσα να το χωνέψω και αυτό αν τα καγκελά μου δεν ήταν στρογγυλά.Οπως καταλαβαίνετε η αγωνία μου είναι να μην πέσει απο το μπαλκόνι και όχι τίποτα άλλο είμαι και στον 5ο όροφο.Επειδή ο άλλος γατούλης μου είναι μεγάλος και βάρυνε πια και η περσική μου βαριέτε να κουνηθεί παίζουμε εμείς μαζί του τόσο που μετά πέφτει ξερός αλλά τη διαολιά θα την κάνει.Αν γλυτώσω εγώ το εγκεφαλικό και αυτός την πτώση καλά θα είναι:/:

Εμ με τέτοιο όνομα που του έδωσες στα έλεγα εγώ προκάλεσες την τύχη σου. Λόκυ όνομα και πράγμα. Λοιπόν αν είσαι καλό κορίτσι θα σου επιτρέψω να τον φέρεις να ξεσαλώσει με την τρελοπουπίνα μου που βρίσκεται στην ίδια τρέλα αρκεί να μην μου την κουτουπώσει πριν της ώρας της.:lol:

Εμ με τέτοιο όνομα που του έδωσες στα έλεγα εγώ προκάλεσες την τύχη σου. Λόκυ όνομα και πράγμα. Λοιπόν αν είσαι καλό κορίτσι θα σου επιτρέψω να τον φέρεις να ξεσαλώσει με την τρελοπουπίνα μου που βρίσκεται στην ίδια τρέλα αρκεί να μην μου την κουτουπώσει πριν της ώρας της.:lol:

Ακουσε αγσπητή Ουρανία το θέμα δεν είναι μην στην κουτουπώσει ο Λόκι μου,το θέμα είναι μην τον ερωτευτή η Πουπίνα σου διότι όπως θυμάσε είμαστε πολύ ερωτεύσημα αγόρια τόσο που μέχρι καρδούλα έχει η ασπρόμαυρη γούνα μας:D

Αγαπητές μου φίλες - φίλοι το γατάκι είναι πιά 9 μηνών και έχει γίνει ένας γάταρος τεράστιος. Στειρωμένος από το Σεπτέμβριο και πολύ αγαπησιάρης. Μετά την στείρωση ηρέμησε κάπως χώρις βέβαια να κόψει της βόλτές στο μπαλκόνι απλά για την ώρα προτιμά το στηθαίο. Αυτό λοιπόν το γλυκύτατο γατουλίνι από χθές κάνει φιλότιμες προσπάθειες να σκαρφαλώσει στο χριστουγιεννιάτικο δέντρο, το οποίο δέντρο δεν είναι καν φυσικό (για να έχει και μία λογική το όλο θέμα). :hmm:Με αυτά που κάνει το μουρλογατό μου θυμήθηκα ένα κτηνίατρο που πήγαινα τα γατιά μου κάποτε του είχα πει πως είμαι πολύ τυχερή που έχω τόσο καλά γατιά που δεν μου κάνουν ούτε ζημιές ούτε ανεβαίνουν πουθενά και μου είχε απάντήσει ότι δεν είναι ότι έχω καλά έχω μακρύτριχα γατιά.Τώρα με τον μικρούλη μου βλέπω πόσο δίκιο είχε:)

Να πω ότι το ευχαριστήθηκα που πήρες μια γεύση? Εγώ μια ζωή με τρελόγατα και εσύ με την Κίτυ και τον Βιβίκο οι οποίοι δεν ακούγονταν. Καιρός ήταν μαντάμ να πάρεις μια γεύση:P:lol:

Να πω ότι το ευχαριστήθηκα που πήρες μια γεύση? Εγώ μια ζωή με τρελόγατα και εσύ με την Κίτυ και τον Βιβίκο οι οποίοι δεν ακούγονταν. Καιρός ήταν μαντάμ να πάρεις μια γεύση:P:lol:

Ουρανία μου αυτό δεν είναι απλά γεύση η εκδίκηση του σύμπαντος με γούνα είναι:lol::lol: και το τέλειο είναι πως το βρίσκω και χαριτομένο το μαιμουδογατό μου:rolleyes:

Θελει στειρωση και μετα εκπαιδευση προς το παρον ειναι μαλλον ορμονικο αν καταλαβαινω καλα, μετα τη σειρωσ διορθωνετε την συμπεριφορα.

Θελει στειρωση και μετα εκπαιδευση προς το παρον ειναι μαλλον ορμονικο αν καταλαβαινω καλα, μετα τη σειρωσ διορθωνετε την συμπεριφορα.
Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους.Το δικό μου τερατάκι έκανε τα ακατανώμαστα.Εκτός ότι το χριστουγεννιάτικο δέντρο ήταν η μόνιμη κατοικία του και τα φωτάκια μόνιμα στο στόμα του δυέλισε την φάτνη ,μου κατέστρεψε την κουρτίνα στο σαλόνι και όπως μπορείτε να φανταστείτε ξεστόλισα το δέντρο την Πρωτοχρονιά το βράδυ γιατί είχαν μείνει μόνο τα κλαδιά του και αυτά προς τα κάτω σαν να έπεσε βαρυχειμωνιά.Ομως η δράση του δεν σταμάτησε εκεί.Ανεβαίνει σε κάτι κλαδιά διακοσμητικά που έχω και ψάχνει (μάλλον) για τα φωτάκια.
Η κτηνίατρος που το είδε είπε ότι είναι φοβερά υπερκινητικό και παμπόνηρο.Ψυχραιμία και υπομονή συνέστησε.Κλείσαμε αισίως τους 3 μήνες και ελπίζω μεγαλώνοντας να σοβαρευτούμε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back