avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φυσικα εχω πιασει φιλιες και με τους κοντινους κ τους μακρινους γειτονους των αγοριων....Οι της πανσιον εχουν εντυπωσιαστει που μπαινω σε καποια κλουβια χωρις....απωλειες μελων μου!!!!!Σε ολα πηγαινω μπισκοτακια, ενα χαδι. μια κουβεντα........Μουκλεψε την καρδια η Τζινα που την εχει εκει χρονια μια κοπελα...μοναχη της καθεται η ερμη κι οταν μπαινω μεσα μου τριβεται σα γατιτσα......Τι να πω????να χαρω που καποιος πληρωνει γι αυτα τα σκυλια κι εχουν στεγη φαι κ νερο?????Σιγουρα αυτα λειπουν απο τα αδεσποτα....ομως, ειναι ζωη κι αυτη????εγω παω καθε κυριακη κα το θεωρω ελαχιστο....οι ιδιοκτητες τους δεν πατανε καθολου,μονο βαζουν τα λεφτα στη τραπεζα.......Τι να σας πω βρε παιδια....για το μικρακι που κανει θεραπεια καλαζαρ, για κατι παππουδακια, γιαενα τυφλο που δε χορταινει μπισκοτα..???????Σταματω..........
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
RedCat
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
ζετα σ ευχαριστω...στελνω πμ....η ανεση που λες ειναι...πλασματικη!!!!ολα ψυχακια ειναι...πως να τα ξεχωρισεις>?????
RedCat
Διάσημο μέλος

Havana
Διάσημο μέλος
αυτο το μερος το εχω επθσκευθει και δεν εχω καταλαβει αν ειναι πανσιον που πλρωνουν για φιλοξενεια αδεσποτων η αν αυτα τα σκυλακια εχουν αφεντικο που λειπει διακοπες και οταν επιστρεψει θα τα παρει??
δηλαδη ειναι σκυλια στα αζητητα που απλα καποιος πληρωνει για να ζουν σε κλουβι??
γιατι δεν τα προωθουν καπως??
ειναι δνατον να μενει ενα σκυλι για χρονια σε ενα κλουβι μεχρι το τελος της ζωης του?

αβριλ διαφωτησε μας ...

zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τελος, ειναι αυτοι οσοι τα πανε για καποιους λογους για καποιο χρονικο διαστημα στη πανσιον κ μετα επιστρεφουν σπιτι τους...
Διαφωτιστηκες αβανακο μου?????
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
αλλα ρωτω το εξης
μπορει καποιος να παει εκει και να υιοθετησει ενα σκυλακι η πρεπει να μιλησει πρωτα με τον φορεα-ιδιωτη που πηγε το σκυλακι εκει?
να υποθεσω οτι την πανσιον δεν τη συμφερει να υιοθετηθουν ολα γιατι δεν θα χει λογο υπαρξης..
δεν ξερω απλα ανυσηχω για την τυχη των μουσουδιων
τι γινεται
εσυ που τους ξερεις τι λες??
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
μετα απο τις πολυτιμες συμβουλες της αξιολατρευτης ρουκο.....σας παρουσιαζω με καμαρι την αξιολατρευτη Ζετα!!!!!
Υπεροχη με ολα τα σκυλακια στην πανσιον...δεν εχω λογια να την ευχαριστησω.....Εδω μπορειτε να την απολαυσετε που δεχεται...στωικα!!!!τις ατσουμπαλιες του γλυκουλη Ρουντακου!!!!!
Συνημμένα
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
σιγα μην κανω σχολια και για τη φατσα μου!!!
Συνημμένα
katia1611
Νεοφερμένο μέλος
Τον πνιγει το περιλαιμιο ειναι πολυ σφικτο
την επιχειρηση σωτηριας του απο τις φολες της πεντελης.....Παραμενει ο γνωστος παιχνιδιαρης απαιχτος 9μηνιτης κουταβος...ο αχωριστος φιλος του μπλακυ.....Σκαρφαλωνει κ με φιλα στο στομα (αμαν αυτη η γλωσσαρα του!!!) περιμενει τις κυριακες για να τρεξει την καλλιγραμμη κορμαρα του, να χαιδευτει και να φαει τα οδοντιατρικα ραβδακια που του αρεσουν....Κανεις δεν εχει ερθει γιασ το ρουντακο...ειναι λεει ψηλος κ παιχνιδιαρης.....Μα τι σκατα θελουν???ενα ψοφιμι???γιατι τοτε τα γερικα μενουν στα αζητητα?????
Φυσικα εχω πιασει φιλιες και με τους κοντινους κ τους μακρινους γειτονους των αγοριων....Οι της πανσιον εχουν εντυπωσιαστει που μπαινω σε καποια κλουβια χωρις....απωλειες μελων μου!!!!!Σε ολα πηγαινω μπισκοτακια, ενα χαδι. μια κουβεντα........Μουκλεψε την καρδια η Τζινα που την εχει εκει χρονια μια κοπελα...μοναχη της καθεται η ερμη κι οταν μπαινω μεσα μου τριβεται σα γατιτσα......Τι να πω????να χαρω που καποιος πληρωνει γι αυτα τα σκυλια κι εχουν στεγη φαι κ νερο?????Σιγουρα αυτα λειπουν απο τα αδεσποτα....ομως, ειναι ζωη κι αυτη????εγω παω καθε κυριακη κα το θεωρω ελαχιστο....οι ιδιοκτητες τους δεν πατανε καθολου,μονο βαζουν τα λεφτα στη τραπεζα.......Τι να σας πω βρε παιδια....για το μικρακι που κανει θεραπεια καλαζαρ, για κατι παππουδακια, γιαενα τυφλο που δε χορταινει μπισκοτα..???????Σταματω..........
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν πας αύριο στα παιδιά, δώσε τους φιλάκια εκ μέρους μου. Την άλλη Κυριακή θα έρθω και εγώ μαζί σουκατια δεν σε αδικω να νομιζεις κατι τετοιο...φταιει η φωτο....το περιλαιμιο ειναι πολυ χαλαρο...απ την αγκαλια ειναι ετσι....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool