Ρωσική Μπλε

Vittorio

Νεοφερμένο μέλος

Ο Vittorio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα.
Καλησπέρα γατόφιλοι....
Θα ήθελα για ακόμη μια φορά την βοηθεία σας ψάχνω εδώ και πάρα πολύ καιρό για μια ρωσσική μπλε.
Επικοινώνησα με breeders απο όλη την Ευρώπη αλλα το κόστος για να έρθει εδω είναι αρκετά μεγάλο.
Για αυτό ήρθα στους "Ειδικούς" ξανά εκληπαρόντας για βοήθεια...
Θα ήθελα να με πληροφορήσετε για οποιοδηποτε pet shop στην Ελλάδα το οποίο εισάγει Ρωσικές Μπλε η για οποιοδήποτε εκτροφέα εντος Ελλάδος πάντα εκτος το Pet shop Clever Pet και του εκτροφείου Lamore vero
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Φιλικά Vittorio

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα!
Δε θα σου συνιστούσα με τίποτα να πάρεις γατούλα από πετ σοπ.Μεταφερονται σε άθλιες συνθήκες,και συνήθως δεν είναι απόλυτα υγιής,ενώ δεν μπορεις να εισαι σιγουρος ότι είναι καθαρόαιμη,γιατί συχνά πλαστογραφούνται τα χαρτιά τους.Σε ενδιαφέρει οπωσδηποτε καθαρόαιμη ρωσικη;Κι εγω ηθελα,αλλα μετα ειδα μπροστα μου τον Σειριο,που ειναι ιδιας αποχρωσης,και αποφασισα οτι ειναι για μενα το ιδιο ομορφος.Θα σε ενδιεφερε μια τετοια περιπτωση;Υπαρχει ενα ημιαιμο γατακι ολοιδιο με ρωσικη στα "χαριζονται".Δες πως εγινε εμενα ο κουκλος μου,ολοι με ρωτουν τι ρατσας ειναι:
P9181396.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ενδιαφέρομαι μόνο για καθαρόαιμη ρωσική μπλε
πραγματικά εχω ψάξει παντου στο εξωτερικο αλλα τα ποσά που λένε ειναι πολυ μεγάλα!!!!!!

Κάτι σε βρετανική κοντότριχη σου κάνει???

attachment.php

Δυστυχως εδω στην Ελλαδα δεν υπαρχει εκτροφειο πλεον απο οσο γνωριζω.Κι εγω δεν ειχα τη δυνατοτητα να ταξιδεψω στο εξωτερικο για να παραλαβω μια ρωσικη,οποτε συμβιβαστηκα.Δεν θα σου συνιστουσα παντως να παρεις απο πετ σοπ,μου εχει τυχει να παρουν ειτε απο μαγαζι,ειτε απο ιδιωτη,και μεγαλωνοντας το ζωο να ανακαλυπτουν οτι δεν ειναι μαλλον καθαροαιμο,και να με ρωτουν τη γνωμη μου.Βλεπεις ποσο μοιαζουν ακομα και ημιαιμες γατες,οποτε...:/:

Τον Χουρχούρη σου έβλεπα τώρα .Οντως πολύ ομορφος.Τον λάτρεψε η κοπέλα μου.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::D

Έχει μείνει ο μπουμπούκος της. Και είναι σε χρώμα μπλε ακριβώς όπως οι ρώσικες. Αυτός θα σε ενδιέφερε?

Δυστυχώς, όπως τα λέει η moukelis είναι. Αν ζητήσεις από πετ σοπ να σου παραγγείλει ρωσική μπλε, μη νομίζεις ότι ο πετσοπάς θα κάτσει να σκάσει. Θα βρει ένα γατί σαν το Σείριο απ' τη χρυσή ευκαιρία και θα στο πουλήσει για όσο θέλει. Λυπάμαι, αλλά αυτό γίνεται συνέχεια...:/:

Αν θέλεις καθαρόαιμη ρωσική μπλε από σωστό εκτροφέα, πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη. Δεν αμφιβάλλω ότι είναι ακριβά, αλλά αν έχεις τρέλα με κάτι, αξίζει τον κόπο.

Παντως με τιποτα μην παρεις απο πετ σοπ!!!εκτος του οτι μπορει να σε κοροιδεψουν,βαζουν τα γατια στις γειτονικες μας χωρες και γεννουν συνεχεια(pet mills),με αποτελεσμα να σπαει η αλυσιδα του DNA και να γεννιουνται γατακια αρρωστα που παιθαινουν μετα απο καποιο καιρο.Εχω 2 γνωστους μου που πηραν απο πετ σοπ και τα 2 πεθαναν απο ανακοπη καρδιας.Το ενα στους 3 μηνες και το αλλο στον ενα χρονο.Φαντασου να το εχεις αγαπησει και ξαφνικα να σου πεθανει!!!ειναι τραγικο και για το ζωο και για σενα.
Η Ραισα εχει πολυ καλες γατες,αν θες την γνωμη μου,θα την προτιμουσα.Οι βρετανικες,εκτος απο ομορφια, εχουν και πολυ καλο και ισσοροπημενο χαρακτηρα.;)

οντως τα pet shop δεν ειναι αξιοπιστα για τετοια αγορα προλαβε τον μπουμπουκο γιατι τον ''τρυγιριζουν ''και θα στον φανε..αχ! η δολια γατομανα προωθω τον ερωτα μου μετα την ηρω βεβαια..αχ προλαβε γιατι δεν κρατιομαστε...:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

οντως τα pet shop δεν ειναι αξιοπιστα για τετοια αγορα προλαβε τον μπουμπουκο γιατι τον ''τρυγιριζουν ''και θα στον φανε..αχ! η δολια γατομανα προωθω τον ερωτα μου μετα την ηρω βεβαια..αχ προλαβε γιατι δεν κρατιομαστε...:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Ναι ναι ria προωθησε τον έτσι πρέπει. Μην τον αρπάξει και κανείς και μετά έχουμε δράματα....

Μην ξεχάσεις το βράδυ την γατοφόρο να βάλουμε μέσα τον μικρό και το σκοινί να δέσουμε την Νικολέτα

Ναι ναι ria προωθησε τον έτσι πρέπει. Μην τον αρπάξει και κανείς και μετά έχουμε δράματα....

Μην ξεχάσεις το βράδυ την γατοφόρο να βάλουμε μέσα τον μικρό και το σκοινί να δέσουμε την Νικολέτα

Σας βλέπω μαντάμ:mad::mad:....αλλά κάνω τα στραβά μάτια:P:P:lol::lol::lol:

Και εγώ θα συμφωνήσω με τα παραπάνω.... :)

Έδωσα και εγώ μια περιουσία για τον δικό μου...:(
https://i294.photobucket.com/albums/mm86/arkjulia/IM005003.jpg
https://i294.photobucket.com/albums/mm86/arkjulia/matia2.jpg
https://i294.photobucket.com/albums/mm86/arkjulia/IM004786.jpg

(πλάκα κάνω... τον απήγαγα απο την Πατησίων...);) Απλά για να δείς κάποια πράγματα είναι απλά θέμα τίτλων και μόνο.

ελα βρε νικολετα μην μας αποπερνεις...:cry:

λοιπον 6μηνες θα τον εχεις αγγλια και 6 μηνες εδω ελλαδα με 2 γυναικες ποιος τη χαρη του...

Σας βλέπω μαντάμ:mad::mad:....αλλά κάνω τα στραβά μάτια:P:P:lol::lol::lol:

ελα βρε νικολετα μην μας αποπερνεις...:cry:

λοιπον 6μηνες θα τον εχεις αγγλια και 6 μηνες εδω ελλαδα με 2 γυναικες ποιος τη χαρη του...

Καλά σου λέει βρε Νικολέτα εμεις φταίμε αν το ζουζουνι σου ειναι τόσο λαχταριστο λαχταριστο?

Καλε μην ανησυχεις εντος ολίγων μηνων γυρνάω μόνιμα ελλαδα....Δεν θα χρειάζεται ο γιος μας να τρέχει στα αλλοδαπά! Και γελιέται η Νικολετα αν νομίζει οτι κάνω πλάκα.... θα τον απαγάγω τον μικρο....αλλα μην της το πεις

ναι μωρε ..λαχταριστο σαν λουκουμαδακι...:lol::lol::lol:

καλε εμεις ειμαστε ταφος..αχ ωραια το παιδι μας θα εχει 2 γυναικες 2 μαμαδες..το πιο ευτυχισμενο θα ειναι..οταν μας ανακαλυψουν θα ειναι αργα..θα τον εχουμε κλεψει τον λουκουμαδακο..:happy:

ναι μωρε ..λαχταριστο σαν λουκουμαδακι...:lol::lol::lol:

καλε εμεις ειμαστε ταφος..αχ ωραια το παιδι μας θα εχει 2 γυναικες 2 μαμαδες..το πιο ευτυχισμενο θα ειναι..οταν μας ανακαλυψουν θα ειναι αργα..θα τον εχουμε κλεψει τον λουκουμαδακο..:happy:

Πω πω θέλω να φάω λουκουμά τώρα (και έχουμε βγει ΕΝΤΕΛΩΣ εκτός θέματος)

Ακριβως! Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Ο μικρός θα είναι δικος μας...χιχιχιχιχι

Παντως αν αλλαξεις γνωμη και δεν μπεις στο φαν κλαμπ του -ομολογουμενως-πανεμορφου μπεμπη της Νικολεττας,ριξε μια ματια και σε αυτη την κουκλα:
051008022staxtinj9.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back