yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ΣΟΣ! ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ
Με εγκατελειψανε στον γιατρο και χτυπηθηκα απο σκαγια , ειμαι εδω και περιμενω στη γωνιτσα μου μαζεμενος μηπως και κανενας θελει να μου δωσει ενα σπιτακι και να του μαθουνε να με φροντιζει, κακακια κανω εγω εσυ θα μου αδειαζεις μονο τη κυστουλα δεν ειναι τιποτα, παρε με να σωθω κι εγω , φιλοξενησε με κι αν μπορεις υιοθετησε με κι ολα, κριμα ειναι να καθομαι εδω και να κολλησω και τιποτα. Θα χρειαστείς απλά αντι για αμμο υποσέντονα ή πανούλα μπευμπυλίνο με μενα , μια καλη τροφη και λιγη ενασχοληση με το καθαρισμα μου εκει κατω...
Κτηνιατρος 2310329659
παρε γρηγορα ειμαι επειγον γατακι χωρις ανθρωπο δεν μπορω να επιβιώσω πολύ
Ευχαριστώ, Μπουμπουκος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Ψυχούλα μου.
Γιατί Θεεέ μου δεν φροντίζεις τα πλάσματά σου και τα αφήνεις να υποφέρουν?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
για να τα φροντισουμε εμεις σηκωστε λοιπον τα μανικια ψηλα και αρχιστε να μιλατε τριγυρω σας γι αυτον και να τον προωθειτε παντου μηπως και βρει
Kalliastar
Διάσημο μέλος
νομίζεις πως δεν το κάνουμε αυτό που λες? κάθε σχόλιο γράφεται με αγάπη και ενδιαφέρον, για να προωθήσει την αγγελία, όχι για να καθόμαστε να κλαιγόμαστε.
και πάλι καλή τύχη στο γατούλι.
Τρελόγατονι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχ ψυχή μου!!!!!!

Θα προωθήσω παντού!
Γατάκι μου όμορφο!
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Διάβασα στο facebook για τον μπουμπούκο τα νεώτερα, ακόμη βέβαια περιμένει μανούλα (ή πατερούλη):
"Εχω και γατησιο FIV ( ειτζ δυστυχως) πρεπει να παω σε σπιτι χωρις αλλη γατα ή μια αλλη γατα με ειτζ. Ο γιατρος μας ενημερωσε οτι κανεις φιλοτιμες προσπαθειες να σηκωθει ο μπουμπούκος! "

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
"Του ταιριάζει γάντι το όνομα που του έδωσαν τα παιδιά στη φιλοξενία του. Είναι μάγκας στην κυριολεξία, με φοβερή θέληση να ζήσει και πολύ χαδιάρης.
Όταν πριν από τα Χριστούγεννα, ένα πρωί, μου τηλεφώνησαν από μια τράπεζα για ένα γάτο, που του ξέσκισαν αδέσποτα σκυλιά και με παρακάλεσαν να τον μαζέψω, πήγα με μισή καρδιά γιατί ήξερα τι θα συναντούσα. Είχε κουλουριαστεί σε ένα στρώμα που μοιράζονταν, απ’ ότι μου είπαν, με κάποιον άστεγο, και με μεγάλη δυσκολία τον έβαλα μέσα σε ένα κλουβί, έτσι πελώριος που ήταν.
Από τις πρώτες ημέρες, οι ενδείξεις δεν ήταν καθόλου καλές. Φαίνονταν ότι ήταν καταδικασμένος . Δεν μπορούσε να σηκωθεί να περπατήσει και φυσικά ούτε να πάει τουαλέτα. Μια πελώρια πληγή στο πίσω μέρος και καμιά ελπίδα. Όλοι μας βλέπαμε ότι με τον τρόπο του προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο και κανείς μας δεν μπορούσε να σκεφθεί την ευθανασία. Όσο ο καιρός περνούσε χωρίς βελτίωση, δεν ήθελα να ρωτώ πως πάει, γιατί φοβόμουν ότι θα άκουγα κάτι δυσάρεστο.
Όταν ξαφνικά ο Βαγγέλης, πριν μερικές ημέρες, σηκώθηκε και άρχισε δειλά να περπατά και να πηγαίνει και στην τουαλέτα, κανείς μας δεν το πίστεψε! Ήταν πραγματικά ένα θαύμα, ένα απίστευτο γεγονός, που μας γέμισε όλους χαρά. Σηκώθηκε ένα ζώο που ήταν καταδικασμένο από την αρχή, και αυτό το οφείλει βέβαια στις προσπάθειες του κτηνιάτρου, Ν. Δασκαλόπουλου. Τον ευχαριστούμε πολύ για την μεγάλη υπομονή και πίστη που έδειξε σ’αυτό το γατάκι, όλο αυτό το μεγάλο διάστημα.
Τώρα ο Βαγγέλης, πολύ πιο ήρεμος πια, προσπαθεί καθημερινά, εξασκείται, κάνει τις βόλτες του, τρώει κανονικά, χρησιμοποιεί σχεδόν καλά την τουαλέτα του και μας μιλά, μας κοιτά στα μάτια επίμονα, σαν να μας λέει, «σας ευχαριστώ που δεν με αφήσατε να πεθάνω». Μας έδωσε, λοιπόν, αυτός ο πελώριος γάτος, ένα μάθημα ζωής. Μας είπε ότι η ζωή είναι πολύτιμη και πρέπει να παλεύουμε για να την κερδίσουμε. Κι εμείς θέλουμε πολύ να τον βοηθήσουμε για να ξαναβρεί τη χαρά του, να ξανακάνει τις βόλτες του και κάνουμε ότι μπορούμε γι’αυτό.
Εάν τώρα κάποιος θέλει να τον βάλει στην καρδιά του και στο σπίτι του, να είστε σίγουροι ότι θα σας το ανταποδώσει στο εκατονταπλάσιο. Ο Βαγγέλης μας λοιπόν, μετά την εμπειρία του αυτή, χρειάζεται το δικό του σπίτι! Τι λέτε θα τα καταφέρουμε;
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977951694"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα πόσο ΥΠΕΡΟΧΑ πλάσματα είναι οι γάτες!!!
Βαγγελάκη, υπομονή...Η τύχη θα σου γελάσει..Το αισθάνομαι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
dimiandr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θέλω να πω ότι και αυτός ήταν ενα ζώο σχεδόν καταδικασμένο να πεθάνει, αλλα με υπομονή και φροντίδα έγινε ένας γάταρος πανέμορφος και υγιής. Οι γάτες ειναι "ανθεκτικές" και πεισματάρες, μην απογοητεύεστε. Πολλά πολλά μπράβο στον κ. Δασκαλόπουλο και σε εσάς, και σύντομα στο σπίτι του ο μικρός
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Τον είχαμε βρεί έναν Αυγουστο, θα ταν - δε θα ταν ενος μήνα, να παραπατάει, βρώμικο, γεμάτο κόπρανα, μετα απο ένα χτύπημα στο κεφάλι (μια κυρία τον είχε χτυπήσει με το τακουνι της, στα σκαλια της εκκλησίας, επειδή ενοχλήθηκε), και με μόνιμη αναπηρία.
"Θεάρεστη" πράξη από μια κυρία που μάλλον ενοχλήθηκε σε μια προσπάθεια της να κερδίσει μια θέση στον παράδεισο.....
Πραγματικά εύχομαι ο Βαγγέλης να βρει σύντομα το δικό του σπίτι και τον άνθρωπο που θα του παράσχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα, αναγνωρίζοντας την ισχυρή θέληση που έχει ο μικρός για ζωή αλλά και την ανάγκη που έχει για να πάρει και να δώσει αγάπη.
eirinaki84
Δραστήριο μέλος
αν είχα δικό μου σπίτι θα ταχα πάρει όοοοολα!!!!
τέτοια γατάκια έχουν ανάγκη την υιοθεσία πιο πολύ και από κάθε άλλο ζωάκι!!!!!

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
. Τι θα απογίνει μετά ο γατούλης; Πρέπει να βρει σπιτάκι 
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπορεί να κλειδώσει
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool