ΣΟΣ! Ανάπηρος Χριστουγεννιάτικος Μπουμπούκος

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%82%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%BF%CF%82-jpg.176936

ΣΟΣ! ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ
Με εγκατελειψανε στον γιατρο και χτυπηθηκα απο σκαγια , ειμαι εδω και περιμενω στη γωνιτσα μου μαζεμενος μηπως και κανενας θελει να μου δωσει ενα σπιτακι και να του μαθουνε να με φροντιζει, κακακια κανω εγω εσυ θα μου αδειαζεις μονο τη κυστουλα δεν ειναι τιποτα, παρε με να σωθω κι εγω , φιλοξενησε με κι αν μπορεις υιοθετησε με κι ολα, κριμα ειναι να καθομαι εδω και να κολλησω και τιποτα. Θα χρειαστείς απλά αντι για αμμο υποσέντονα ή πανούλα μπευμπυλίνο με μενα , μια καλη τροφη και λιγη ενασχοληση με το καθαρισμα μου εκει κατω...

Κτηνιατρος 2310329659
παρε γρηγορα ειμαι επειγον γατακι χωρις ανθρωπο δεν μπορω να επιβιώσω πολύ
Ευχαριστώ, Μπουμπουκος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• αναπηροςμπουμπουκος.jpg
    αναπηροςμπουμπουκος.jpg
    421,3 KB · Εμφανίσεις: 469
Απάντηση: ΣΟΣ! Ανάπηρος Χριστουγεννιάτικος Μπουμπούκος.

Ψυχούλα μου.
Γιατί Θεεέ μου δεν φροντίζεις τα πλάσματά σου και τα αφήνεις να υποφέρουν?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για να τα φροντισουμε εμεις σηκωστε λοιπον τα μανικια ψηλα και αρχιστε να μιλατε τριγυρω σας γι αυτον και να τον προωθειτε παντου μηπως και βρει

νομίζεις πως δεν το κάνουμε αυτό που λες? κάθε σχόλιο γράφεται με αγάπη και ενδιαφέρον, για να προωθήσει την αγγελία, όχι για να καθόμαστε να κλαιγόμαστε.
και πάλι καλή τύχη στο γατούλι.

Αχ ψυχή μου!!!!!! :'(:'(:'(:'(:'(
Θα προωθήσω παντού!
Γατάκι μου όμορφο!

Διάβασα στο facebook για τον μπουμπούκο τα νεώτερα, ακόμη βέβαια περιμένει μανούλα (ή πατερούλη):

"Εχω και γατησιο FIV ( ειτζ δυστυχως) πρεπει να παω σε σπιτι χωρις αλλη γατα ή μια αλλη γατα με ειτζ. Ο γιατρος μας ενημερωσε οτι κανεις φιλοτιμες προσπαθειες να σηκωθει ο μπουμπούκος! ":)

Η ιστορία θέλησης του Βαγγέλη (τελικά έτσι λέγεται ο Μπουμπούκος)!

"Του ταιριάζει γάντι το όνομα που του έδωσαν τα παιδιά στη φιλοξενία του. Είναι μάγκας στην κυριολεξία, με φοβερή θέληση να ζήσει και πολύ χαδιάρης.

Όταν πριν από τα Χριστούγεννα, ένα πρωί, μου τηλεφώνησαν από μια τράπεζα για ένα γάτο, που του ξέσκισαν αδέσποτα σκυλιά και με παρακάλεσαν να τον μαζέψω, πήγα με μισή καρδιά γιατί ήξερα τι θα συναντούσα. Είχε κουλουριαστεί σε ένα στρώμα που μοιράζονταν, απ’ ότι μου είπαν, με κάποιον άστεγο, και με μεγάλη δυσκολία τον έβαλα μέσα σε ένα κλουβί, έτσι πελώριος που ήταν.

Από τις πρώτες ημέρες, οι ενδείξεις δεν ήταν καθόλου καλές. Φαίνονταν ότι ήταν καταδικασμένος . Δεν μπορούσε να σηκωθεί να περπατήσει και φυσικά ούτε να πάει τουαλέτα. Μια πελώρια πληγή στο πίσω μέρος και καμιά ελπίδα. Όλοι μας βλέπαμε ότι με τον τρόπο του προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο και κανείς μας δεν μπορούσε να σκεφθεί την ευθανασία. Όσο ο καιρός περνούσε χωρίς βελτίωση, δεν ήθελα να ρωτώ πως πάει, γιατί φοβόμουν ότι θα άκουγα κάτι δυσάρεστο.
Όταν ξαφνικά ο Βαγγέλης, πριν μερικές ημέρες, σηκώθηκε και άρχισε δειλά να περπατά και να πηγαίνει και στην τουαλέτα, κανείς μας δεν το πίστεψε! Ήταν πραγματικά ένα θαύμα, ένα απίστευτο γεγονός, που μας γέμισε όλους χαρά. Σηκώθηκε ένα ζώο που ήταν καταδικασμένο από την αρχή, και αυτό το οφείλει βέβαια στις προσπάθειες του κτηνιάτρου, Ν. Δασκαλόπουλου. Τον ευχαριστούμε πολύ για την μεγάλη υπομονή και πίστη που έδειξε σ’αυτό το γατάκι, όλο αυτό το μεγάλο διάστημα.

Τώρα ο Βαγγέλης, πολύ πιο ήρεμος πια, προσπαθεί καθημερινά, εξασκείται, κάνει τις βόλτες του, τρώει κανονικά, χρησιμοποιεί σχεδόν καλά την τουαλέτα του και μας μιλά, μας κοιτά στα μάτια επίμονα, σαν να μας λέει, «σας ευχαριστώ που δεν με αφήσατε να πεθάνω». Μας έδωσε, λοιπόν, αυτός ο πελώριος γάτος, ένα μάθημα ζωής. Μας είπε ότι η ζωή είναι πολύτιμη και πρέπει να παλεύουμε για να την κερδίσουμε. Κι εμείς θέλουμε πολύ να τον βοηθήσουμε για να ξαναβρεί τη χαρά του, να ξανακάνει τις βόλτες του και κάνουμε ότι μπορούμε γι’αυτό.

Εάν τώρα κάποιος θέλει να τον βάλει στην καρδιά του και στο σπίτι του, να είστε σίγουροι ότι θα σας το ανταποδώσει στο εκατονταπλάσιο. Ο Βαγγέλης μας λοιπόν, μετά την εμπειρία του αυτή, χρειάζεται το δικό του σπίτι! Τι λέτε θα τα καταφέρουμε;

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977951694"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• vangelis.jpg
    vangelis.jpg
    51,3 KB · Εμφανίσεις: 34
Έχω ανατριχιάσει ολόκληρη και για άλλη μια φορά, συνειδητοποιώ...

Μα πόσο ΥΠΕΡΟΧΑ πλάσματα είναι οι γάτες!!!

Βαγγελάκη, υπομονή...Η τύχη θα σου γελάσει..Το αισθάνομαι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγαπημένε μου γατούλη. Η θέλησή σου για ζωή και η πάλη που δίνεις καθημερινά θα σε ανταμοίψει.

O Bono μου είναι τώρα 10 χρονών. Τον είχαμε βρεί έναν Αυγουστο, θα ταν - δε θα ταν ενος μήνα, να παραπατάει, βρώμικο, γεμάτο κόπρανα, μετα απο ένα χτύπημα στο κεφάλι (μια κυρία τον είχε χτυπήσει με το τακουνι της, στα σκαλια της εκκλησίας, επειδή ενοχλήθηκε), και με μόνιμη αναπηρία. 6 μήνες με κορτιζόνη, βιταμίνες, και υπομονή, και ο γάτος πήρε την "καλύτερη". Τωρα ειναι ηγιέστατος, βέβαια έχει κινητικό πρόβλημα, πέφτει-σηκώνεται (καμια φορά λερώνεται στην άμμο, οπότε μετα έχουμε μπουγάδα, παρα τα σπαραχτικα νιαουρίσματα..) αλλα τα πάει μια χαρά, αν κ με παραπανω βάρος, αφου δεν πολυπερπατάει... :whistle: Θέλω να πω ότι και αυτός ήταν ενα ζώο σχεδόν καταδικασμένο να πεθάνει, αλλα με υπομονή και φροντίδα έγινε ένας γάταρος πανέμορφος και υγιής. Οι γάτες ειναι "ανθεκτικές" και πεισματάρες, μην απογοητεύεστε. Πολλά πολλά μπράβο στον κ. Δασκαλόπουλο και σε εσάς, και σύντομα στο σπίτι του ο μικρός:)

Τελευταία επεξεργασία:
Τον είχαμε βρεί έναν Αυγουστο, θα ταν - δε θα ταν ενος μήνα, να παραπατάει, βρώμικο, γεμάτο κόπρανα, μετα απο ένα χτύπημα στο κεφάλι (μια κυρία τον είχε χτυπήσει με το τακουνι της, στα σκαλια της εκκλησίας, επειδή ενοχλήθηκε), και με μόνιμη αναπηρία.

"Θεάρεστη" πράξη από μια κυρία που μάλλον ενοχλήθηκε σε μια προσπάθεια της να κερδίσει μια θέση στον παράδεισο.....

Πραγματικά εύχομαι ο Βαγγέλης να βρει σύντομα το δικό του σπίτι και τον άνθρωπο που θα του παράσχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα, αναγνωρίζοντας την ισχυρή θέληση που έχει ο μικρός για ζωή αλλά και την ανάγκη που έχει για να πάρει και να δώσει αγάπη.

μακάρι να μπορούσα να πάρω όλα τα γατάκια με τέτοια προβλήματα σπιτάκι μου!!!!!
αν είχα δικό μου σπίτι θα ταχα πάρει όοοοολα!!!!

τέτοια γατάκια έχουν ανάγκη την υιοθεσία πιο πολύ και από κάθε άλλο ζωάκι!!!!!:(

Η φιλοξενία του Βαγγέλη τελειώνει :(. Τι θα απογίνει μετά ο γατούλης; Πρέπει να βρει σπιτάκι :/:

Διάβασα στη σελίδα του σωματείου Η ΑΓΑΠΗ ότι ο Βάγγος υιοθετήθηκε! Εδώ και λίγες μέρες είναι στο νέο του σπίτι που προσαρμόστηκε αμέσως! :clapup:
Μπορεί να κλειδώσει

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back